DIGITÁLIS IMPLANTÁCIÓ

100% BIZTONSÁG

3X-OS KEDVEZMÉNY

Szikementes fogbeültetés: kíméletes, gyors és biztonságos

fullsizerender-2-1

A Globe Dental Fogászati Centrumokban elérhető az a modern,  digitálisan tervezett implantációs eljárás is, mely rendkívül precíz és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel jár. A műgyökér beültetés a legmodernebb megoldás a hiányzó fogak pótlására. Az implantátum sikerességének legmeghatározóbb tényezője, az implantátum pozíciója.

Nincs vágás: ezért nincs utópanasz, nincs duzzanat, nincs 1-2 hetes lábadozás! Hogyan valósul meg?

Az implantációs beavatkozások nagy része klasszikus módon, röntgenfelvétel alapján és szabadkézzel történik. A digitálisan tervezett implantációs eljárás egy olyan újdonságokat tartalmazó technológia, amely lehetővé teszi a kezelő orvos számára a tökéletes tervezést és pozícionálást. A fogorvos nyugodt körülmények között számítógépen tervezi meg a beavatkozást, a páciensről készült 3D-s CT felvételen. A CT felvétel is a klinikánkon, helyben készül.

Kiknek ajánljuk a digitálisan tervezett fogbeültetést?

 1. akik szeretnék, hogy gyorsabb legyen a beavatkozás és a gyógyulási időszak
 2. akik fájdalommentes kezelést szeretnének
 3. azoknak, akiknek kevés csontjuk van
 4. akiknek több implantátum behelyezésére van szükség
 5. akik szedálást vagy altatást kérnek és ennek az idejét szeretnék minimalizálni
 6. rizikóval rendelkező pácienseknek

A digitálisan tervezett implantációs technológia előnyei

 1. Legmodernebb diagnosztikai eljárásnak számít ma, mert a legmagasabb minőségű 3D-s diagnosztika előzi meg a kezelést.
 2. A műtéttel járó rizikók minimalizálása: elkerülhetőek a hagyományos implantáció nem kívánt kockázatai és szövődményei a rendkívül precíz tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően.
 3. A műtéti idő megrövidül: a beavatkozás ideje a töredékére csökkenhet, a legfejlettebb előkészületeknek és a sajátos műtéti segédeszköznek köszönhetően.
 4. Minimális kellemetlenség és fájdalom: ennek a korszerű eljárásnak köszönhetően sokszor nincs szükség varratokra és jelentősen csökkenhet a fájdalomérzet is. A hagyományos, szabadkézzel végzett implantációval szemben, minimális sebejtés mellett történik a beavatkozás.
 5. A kiegészítő beavatkozások elkerülhetőek: sok esetben elkerülhetőek a drága és kellemetlen kiegészítő műtétek, a meglévő anatómiai adottságok teljes kihasználásának köszönhetően.Tehát elmondható, hogy ennek a technológiájának köszönhetően az implantáció rendkívül biztonságos és pontos, ráadásul lecsökkenti a beavatkozással járó kellemetlenségeket.

Többet nem kell a fogai miatt szégyenkeznie, hagyja a kezdőket, bízza magát szakértőkre! Az akciónk március 31-ig érvényes!


VEGYE IGÉNYBE HÁROMSZOROS KEDVEZMÉNYÜNKET

Sablon -30 000 Ft

1
Az implantátum pozícionálása egy nagyon precíz művelet. A páciens számára egyedileg gyártott műtéti segédeszköz, a Guide gondoskodik arról, hogy az implantátum a tökéletes pozícióba kerüljön. A beavatkozás során fontos, hogy esztétikailag és anatómiailag ideális pozícióba kerüljön az implantátum, és ennek megfelelően történjen meg a gyógyulás.

CT jóváírás - 18 000 Ft

1
Az implantációs beavatkozások nagy része más fogászatokon klasszikus módon, röntgenfelvétel alapján és szabad kézzel történik. A digitálisan tervezett implantációs eljárás egy olyan újdonságokat tartalmazó technológia, amely lehetővé teszi a kezelő orvos számára a tökéletes tervezést és pozícionálást. A fogorvos nyugodt körülmények között számítógépen tervezi meg a beavatkozást, a páciensről készült 3D-s CT felvételen. A CT felvétel is a klinikánkon, helyben készül.

AJÁNDÉK éber altatás

1
Garantált fájdalommentes lesz az implantációs kezelése, mert aneszteziológus szakorvosaink gondoskodnak az Ön teljes kényelméről. Egy óra éber szedálás most 25 000 Ft értékben ajándékként jár a 3D implantációhoz.

Hozzájárulási nyilatkozat >>

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám(kötelező)

Melyik rendelőnkbe jönne?

Hány fogat kell pótolnia?
 1-3 4-12 13-nál többet Mindet

Milyen gyorsan szeretné elkezdeni a kezelést?
 1 héten belül Pár hónapon belül Egy éven belül

Milyen pótlást szeretne?
 Rögzített, fix Kivehető Mindkettő érdekel

Szeretne egy ingyenes állapotfelmérésen részt venni?
 Igen Nem

Köszönjük válaszait, kollégáink hamarosan elküldik Önnek a kért információkat!

Egy implantációs kezelés folyamata

 • Ingyenes konzultáció a Globe Dental balatonkenesei vagy zamárdi fogászati centrumában
 • Szájsebészeink részletes kezelési tervet és árajánlatot készítenek Önnek.
 • Helyben CT felvételt készítünk a 3 dimenziós diagnosztikához: a CT felvételen a foghiány területét, valamint a csontszövet és lágyrészek feltérképezését végezzük. A felvétel mindössze néhány másodpercet vesz igénybe és természetesen fájdalommentes.
 • Számítógépes műtéti tervezés: fogorvosunk nyugodt körülmények között, számítógépen megtervezi az implantációs beavatkozást, CT felvétel alapján. A programnak köszönhetően kitűnően lehet modellezni az implantátumok méretét és elhelyezkedését, figyelembe véve a rendelkezésre álló csont mennyiséget és minőséget, valamint az idegcsatornák és az arcüregek elhelyezkedését.
 • Implantátumok behelyezése a megtervezett implantációs vezető sablonnal, azaz guid-dal. Az implantációs sablon használata biztosítja, hogy az implantátumok tökéletesen a tervezett helyükre kerüljenek a legkevesebb idő alatt, ezáltal Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva.
 • Fogpótlás elkészítése: a beültetett implantátumra fogorvosa elkészíti a lehető legmegfelelőbb fogpótlást a gyógyulási idő után.

  INFO VONAL:+36 70 423 5169