Kérjen tájékoztatást szolgáltatásaink árairól!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Balatonkenese Zamárdi

MELYIK SZOLGÁLTATÁSUNK ÁRÁRÓL SZERETNE TÁJÉKOZTATÁST KAPNI? (TÖBBET IS KIJELÖLHET) (kötelező)

Tájékoztató áraink


Kedves Páciensük!

Szeretnénk Önt megnyugtatni, hogy elérhető, szolid árakon dolgozunk. Ön nem fog nálunk olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy utólag kellene szembesülnie az árakkal. Minden esetben előzetesen tájékoztatjuk Önt, nagyobb kezelések esetén írásos árajánlatot adunk, többféle árkategóriában. Komplexebb kezelések esetén legalább két ajánlat közül választhat: egy olcsóbb és egy drágább variáció közül. Az orvosunk elmagyarázza Önnek melyiknek mi az előnye és a hátránya és a döntés az Ön kezében van. Szakmai és emberi jóindulat vezérel bennünket, így az Ön érdekeit szem előtt tartva ajánljuk azt, amit mi magunknak is választanánk. A kezelési tervünk kompletten tartalmaz mindent, nincsenek rejtett költségek. Amennyiben idő közben változás lépne fel a kezelési tervében azt is előre megbeszéljük Önnel. Amit Önnek szeretnénk nyújtani: szép, egészséges mosoly és emellett magas elégedettség!

AMIT MI JAVASLUNK: ELSŐ KONZULTÁCIÓ – EZT NEM ÉRDEMES KIHAGYNI!

Bizonyára többször találkozott már borsos árú orvosi konzultációs díjjal. Nálunk az első konzultáció:

INGYENES, GYORSAN ELÉRHETŐ ÉS NEM JÁR KÖTELEZETTSÉGEKKEL.

Ennek keretében szakorvosunk minimum fél órát foglalkozik Önnel, alaposan megvizsgálja, meghallgatja kéréseit, majd ezek alapján egy könnyen áttekinthető, képekkel illusztrált, egyénre szabott írásos kezelési tervet és árajánlatot állít össze. Adott esetben többet is, lehetőség szerint különböző árkategóriákban is. A célunk, hogy mindent megértsen, ne maradjanak kérdések, kétségek.
Miután terveit megkapja, nyugodtan akár otthonában eldöntheti, kívánja-e kezelését megkezdeni, illetve melyik kezelésbe szeretne belevágni. A konzultáció ingyenes, egyetlen felmerülő költség (szükség esetén) a panorámaröntgen készítése, ennek díja 5000 Ft. Amennyiben rendelkezik 1 évnél nem régebbi röntgen felvétellel, hozza kérjük magával, így ha újat készítünk, az ingyenes. 

Ne késlekedjen, hívjon most!

Kedves és készséges hostesseink fogadják hívását, ők adnak időpontot Önnek a konzultációra.
Jelezze kérjük, hogy milyen jellegű beavatkozást szeretne (szájsebészetre szüksége van-e, érdekli-e az implantátum) és hogy a délelőtti vagy a délutáni időpontok felelnek meg inkább Önnek. Kérdéseit tegye fel bátran!

Bejelentkezhet

Balatonkenesére a +36 88 574 865 vagy +36 20 9954 540 számokon vagy kérjen időpontot emailen:globedental@gmail.com címen.
Zamárdiba a +36 20 553 66 22 vagy +36 84 545 831 telefonszámon, illetve emailen a globedental.zamardi@gmail.com címen.