Kérjen tájékoztatást szolgáltatásaink árairól!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

MELYIK SZOLGÁLTATÁSUNK ÁRÁRÓL SZERETNE TÁJÉKOZTATÁST KAPNI? (TÖBBET IS KIJELÖLHET) (kötelező)

Tájékoztató áraink


Kedves Páciensük!

Szeretnénk Önt megnyugtatni, hogy elérhető, szolid árakon dolgozunk. Ön nem fog nálunk olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy utólag kellene szembesülnie az árakkal. Minden esetben előzetesen tájékoztatjuk Önt, nagyobb kezelések esetén írásos árajánlatot adunk, többféle árkategóriában. Komplexebb kezelések esetén legalább két ajánlat közül választhat: egy olcsóbb és egy drágább variáció közül. Az orvosunk elmagyarázza Önnek melyiknek mi az előnye és a hátránya és a döntés az Ön kezében van. Szakmai és emberi jóindulat vezérel bennünket, így az Ön érdekeit szem előtt tartva ajánljuk azt, amit mi magunknak is választanánk. A kezelési tervünk kompletten tartalmaz mindent, nincsenek rejtett költségek. Amennyiben idő közben változás lépne fel a kezelési tervében azt is előre megbeszéljük Önnel. Amit Önnek szeretnénk nyújtani: szép, egészséges mosoly és emellett magas elégedettség!

AMIT MI JAVASLUNK: ELSŐ KONZULTÁCIÓ – EZT NEM ÉRDEMES KIHAGYNI!

Ingyenes állapotfelmérés, gyorsan elérhető és nem jár kötelezettségekkel

A konzultáció ingyenes, ennek keretében szakorvosunk alaposan megvizsgálja Önt és egy körülbelül fél órás beszélgetés keretében tájékoztatja Önt a szükséges kezelésekről. Amennyiben szeretne egy professzionális, egyénre szabott írásos kezelési tervet és árajánlatot kapni, ennek díja 9.900 Ft, amit 100%-ban jóváírunk, ha fél éven belül megkezdi kezelését. Sok esetben több tervet is készítünk ebben a díjban, hogy Ön tudjon választani. A célunk, hogy mindent megértsen, ne maradjanak kérdések, kétségek.

Fogászati kezelési tervet felállítani röntgen nélkül, ma már műhibának számít. Amennyiben szükséges helyi felvételeket (digitális periapikális felvételeket, RVG-t) készítünk adott fogakról, fogcsoportokról.Ha rendelkezik panorámaröntgen-felvétellel, hozza magával a konzultációra. Ha nem, ennek elkészítésének ára 5000 Ft.

Ne késlekedjen, hívjon most!

Kedves és készséges hostesseink fogadják hívását, ők adnak időpontot Önnek a konzultációra.
Jelezze kérjük, hogy milyen jellegű beavatkozást szeretne (szájsebészetre szüksége van-e, érdekli-e az implantátum) és hogy a délelőtti vagy a délutáni időpontok felelnek meg inkább Önnek. Kérdéseit tegye fel bátran!

Bejelentkezhet

Balatonkenesére a +36 88 574 865 vagy +36 20 9954 540 számokon vagy kérjen időpontot e-mailen: globedental@gmail.com címen.
Budapest: +36 70 420 04 61 számokon vagy kérjen időpontot e-mailen: globedental@gmail.com címen.