Korlátozott időre szóló ajánlat!

Igényeljen konzultációs időpontot!
Gyors és nem jár kötelezettségekkel!

Korlátozott időre szóló ajánlat!

Igényeljen konzultációs időpontot!
Gyors és nem jár kötelezettségekkel!

Bizonyára többször találkozott már borsos árú orvosi konzultációs díjjal. Nálunk az első konzultáció:
.

GYORSAN ELÉRHETŐ ÉS AZONNAL
ÁTFOGÓ KÉPET KAP FOGAI ÁLLAPOTÁRÓL.

.
Ennek keretében szakorvosunk minimum fél órát foglalkozik Önnel, alaposan megvizsgálja, meghallgatja kéréseit, majd ezek alapján elmondja, hogy mi lenne az Ön fogászati problémájára a megoldás.

Amennyiben kezelése komolyabb tervezést igényel, a konzultáció után orvosunk professzionális, egyénre szabott írásos kezelési tervet és árajánlatot készít Önnek, ennek díja 19.900 Ft ami tartalmaz egy állapotfelmérést, írásos kezelési tervet és egy Panorámaröntgen felvételt. Sok esetben több tervet is készítünk ebben a díjban, hogy Ön tudjon választani. A célunk, hogy mindent megértsen, ne maradjanak kérdések, kétségek.

Miután terveit megkapja, nyugodtan akár otthonában eldöntheti, kívánja-e kezelését megkezdeni, illetve melyik kezelésbe szeretne belevágni.

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges hostessünk fogja felvenni a telefont, ő fog időpontot adni Önnek a konzultációra.
Bejelentkezés: Budapest: +36 70 420 04 61, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

cf7-form shortcode key error, unable to find form

Állapotfelmérés lépésről lépésre

A Globe Dental fogászat általános gyakorlata, hogy minden új pácienssel egy úgynevezett anamnézis lapot töltetünk ki, amely alapján tájékozódunk az Ön általános és fogászati kórtörténetéről (pl. van-e bármilyen alapbetegsége, gyógyszerérzékenysége, stb.).

Majd készítünk egy ún. panorámaröntgen-felvételt és az Ön kívánságait figyelembe véve javasolunk kezelési tervet. A nálunk alkalmazott panoráma röntgen a legmodernebb digitális technikának köszönhetően jóval kisebb sugárterhelést jelent, mint a hagyományos röntgenek. Ez alapján a szájüregben nem látható elváltozások is kiszűrhetők. Fogászati kezelési tervet felállítani röntgen nélkül, ma már műhibának számít. Amennyiben szükséges helyi felvételeket (digitális periapikális felvételeket, RVG-t) készítünk adott fogakról, fogcsoportokról.

A szájvizsgálat során a fogak, a nyálkahártya vizsgálatát végezzük el, ez együttesen a szájüreg rákszűrését foglalja magában.

Az egyes fogak vizsgálatakor a fog alapos megtekintésén és a fogorvosi szondával való megtapogatásán túl úgynevezett vitalitás, vagy szenzibilitás vizsgálatot végzünk. Ez annyit jelent, hogy ellenőrizzük, hogy a fog él-e, tehát találhatók-e még benne idegek és van-e vérkeringése. Ennek a fogorvosi rendelőkben a leggyakrabban alkalmazott módszere a hideg spray-vel kiváltott hidegingerlés. Általános vizsgálómódszer a kopogtatás és a tapintás, mely több gyulladásos elváltozás felismerésébe segít bennünket.

Nagyon fontos egy alapos ellenőrzés során kitérni a parodontológiai szondázásra. Ez a fogágy állapotát, mint például a fog és az íny között kialakult kóros tasakokat és ínyvisszahúzódásokat vizsgálja.

A fogászati CT vizsgálatról

A CT vizsgálat a röntgenhez hasonlatosan abszolút fájdalommentes diagnosztikai eljárás, amely számos esetben elengedhetetlen.

Fogbeültetés (implantáció) előtt pontos képet ad a fogíny és a csontozat állapotáról, így a műtéti idő akár felére is rövidülhet.

Fogágybetegségek diagnosztikájában elsődleges segítség. Rávilágít a régóta fennálló fájdalmak miértjére, és a csontpótláshoz is biztos képet ad.

A szájsebészeti beavatkozásokhoz is gyakran alkalmazzuk és a fogszabályzó felhelyezésekor is kitűnő információforrás az orvos számára.

Miért fontos a röntgen diagnosztika?

Radiológiai vizsgálat gyakran mutat rá rejtett fogszuvasodásra, gyökércsúcsi folyamatokra, fog és állcsont törésekre és repedésekre, állcsont cisztákra, jó és rosszindulatú tumoros elváltozásokra.

Rendelőnkben egyre gyakrabban alkalmazzuk az oral camera -t. Ez egy olyan kicsi szájüregi digitális video kamera, melynek képét egy monitoron tudjuk szemlélni. Ezzel mind, a páciens, mind a fogorvos sokszorosára nagyítva látja az elváltozásokat. A készített képek dokumentációként is szolgálnak a kezelés előtti és utáni állapotokról.

Góckutatás

A fogászati góc egy alattomos baktériumfészek, amely méreganyagokat termel és képes küldeni gyakorlatilag bármely szerv felé. Így fordulhat elő, hogy pl. Önnek az ízületei fájnak, de az okot a fogaknál kell keresni. Tehát gócként szerepelnek a szervezetben az olyan krónikus gyulladások, melyekre a szervezet állandóan, elhúzódó immunreakcióval válaszol, amely hosszútávon az immunrendszert gyengíti, állandóan baktériumokat küld a véráramba, így gyakran alakulnak ki ún. másodlagos betegségek. Ezeket nevezzük gócbetegségeknek. Röntgenfelvétellel és alapos, szakértő szájvizsgálattal felfedezhető a fogászati góc. Ez teljesen fájdalommentes, viszont nagyon fontos a megelőzés és az idejében való felismerés szempontjából.