Kivehető és fix fogpótlások

A hiányzó fogakat már egyetlen fog hiánya esetén is fontos pótolni, mivel a foghiány az esztétikai gondokon kívül a fogazat egyensúlyának megbomlásához vezet:

A szomszédos és az ellenoldali fogak elmozdulhatnak, a helyükről kiemelkedhetnek, a kontaktpontok megbomlása miatt fogszuvasodás, ínygyulladás keletkezhet, és ez fogelvesztéshez vezethet. Minél hosszabb ideig áll fenn a foghiány, a fogpótlás elkészítése annál nehezebb.

A fogpótlások igényes és jó megjelenésre törekvő életünkből nem hiányozhatnak. Napjainkban a fogpótlások rendkívüli fejlődésen mentek keresztül és szinte minden igényt kielégítenek.

A  Globe Dental Fogászati Centrumban minden típusú foghiányra kedvező megoldást tudunk ajánlani. A legtartósabb, életre szóló megoldást a fogászati implantátumok nyújtják. Amennyiben Önt ezek a lehetőségek érdeklik, ide kattintva olvashat ezeknek a fogpótlásoknak a típusairól.

A fogpótlások készítését alapos vizsgálat előzi meg és az esetleges előkészítések és megfelelő szájhigiéne kialakítása után a  fogorvos  több megoldási lehetőség kínál fel. Kérjen időpontot ide kattintva!

Kivehető pótlást akkor készítünk, ha már nincs elegendő fog a pótlás rögzítéséhez vagy a fogászati hídmegtartásához, illetve implantátum behelyezése nem lehetséges. Ilyen esetekben a meglévő fogakatporcelán híddal kötjük össze majd a kivehető részt „láthatatlan” rögzítéssel kapcsoljuk a fix részhez, ezt nevezzük kombinált fogpótlásnak. Ezáltal esztétikusabb és stabilabb fogpótlást biztosítunk. Teljes fogatlanság esetén teljes fogsort készítünk.

A rögzített pótlások élethű, esztétikus mosollyal ajándékozzák meg pácienseinket.

Cirkonium, fémmentes koronák a szájban

cirkon-3 cirkon-2 cirkon-1

A fémkerámia koronák és hidak mellett fémmentes pótlásokat is készítünk. Ezek az allergiamentes hidak nagyon fontosak fémallergiás betegeinknek. E megoldások mellett rendelőnkben lehetőség van aranykerámia, titán kerámia, valamint cirkon kerámia pótlások készítésére is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen INGYENES konzultációs időpontot!

Név*

Email cím*

Telefonszám

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

Tárgy

Üzenet

Kód* :captcha

Kövessen minket Facebookon!

50 50