Szeretne idén önfeledten mosolyogni a karácsonyi fotókon?

FOGFEHÉRÍTÉS AKCIÓ -50% KEDVEZMÉNNYELlampas-fogfeherites-1

Foglaljon időpontot még ma, hogy le ne maradjon erről a lehetőségről és így extra kedvezményekkel juthat hozzá gyors, egyszerű és biztonságos fogfehérítéshez a Globe Dental Fogászati Centrumokban Balatonkenesén, Zamárdiban vagy Budapesten!

KÜLÖNLEGESSÉG: ez az egyedüli fehérítőanyag, mely nemhogy nem károsítja, de különleges összetételének köszönhetően építi a fogzománcot!
Ha a garantált legjobb eredményt szeretné, ne érje be kevesebbel! 

Válassza az USA-ban leggyakrabban alkalmazott leghatékonyabb fogfehérítő módszert!

A csomag ára 120 000 Ft helyett egyedülálló -50% kedvezménnyel, kizárólag a karácsonyi akciónk keretében csak 59 900 Ft! Plusz egy ráadás a novemberben jelentkezőknek: ajándék a fogkő-eltávolítás!

Így több mint 75 ezer Ft kedvezményre tehet szert.

Szeretne több információt?

Kattintson ide vagy regisztráljon most:

Regisztrációhoz kérjük töltse ki az alábbiakat:

Tapasztal-e fogínyvérzést fogmosáskor?
 Igen Nem

Érzékenyek-e a fogai a hidegre?
 Igen Nem

Van-e koronája vagy híd pótlása?
 Igen Nem

Melyik rendelőnkbe szeretne jönni?

Név*

Email cím*

Telefonszám

Kód* :captcha

Továbbbi információ

Ez a ma forgalomban lévő fogfehérítő rendszerek között a legmodernebb, leghatékonyabb eljárás. Biztonságos, elképesztően gyors, és szédületes végeredményt produkál! Egy órás kezelés alatt 8-10 árnyalattal lesznek fehérebbek a fogak.

Hogyan működik a fehérítés?
Először behelyezünk egy speciális ajakterpeszt, mely kényelmesen eltartja az ajkakat a kezelés idejére. Utána felhelyezünk egy ínyvédő “habot”, mely megvédi az ínyt és a lágy részeket a fogfehérítő zselétől. 
Ezt követően a fogak külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet egy professzionális LED lámpával megvilágítunk. Ennek hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag és az így felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogakat.

Mennyi ideig tart a kezelés?
Az eljárás az előkészületekkel együtt körülbelül kb. egy óráig tart. Az előkészületeket egy 3×15 percig tartó speciális 480 nm hullámhosszú fénnyel történő megvilágítás követ.

Biztonságos, nem sérülnek meg a fogak?
Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a fogorvos felügyelete mellett zajló fogfehérítési eljárás teljesen biztonságos, a fog szöveteiben nem okoz semmilyen káros elváltozást, az amin- fluorid tartalmának köszönhetően erősíti azt.

Vannak-e kellemetlenségek?
Ritka, néhány páciensnél az eljárás során fokozott fogérzékenység léphet fel, de ez a kezelést követő 24-48 órán belül megszűnik.

Milyen hosszan tart az elért eredmény?
Az eredmény tartóssága nagymértékben függ az életmódtól! A kezelést követő 2-3 napban semmilyen színezőanyagot tartalmazó termék (kávé, tea, kóla, vörösbor) fogyasztása nem ajánlott, különben az eljárás hatékonysága nem garantálható! Abban az esetben, ha naponta többször fogyaszt kávét vagy teát, ajánlott évente 1-2-szer színfenntartó kezelést alkalmazni (éjszakai sínnel), melyeknek időtartama csupán egy-két nap.

Az AKCIÓS ár:
120 000 Ft helyett -50% kedvezménnyel csak 59 900Ft!
Az akció december 14-ig érvényes!