Prémium minőségű implantátumok ára

A Globe Dental Fogászaton különböző típusú implantátumokkal dolgozunk. Amennyiben pácienseink anyagi lehetőségei megengedik, akkor az abszolút prémium minőséget képviselő, világelső Straumann implantátumot ajánljuk. Mi sem bizonyítja jobban a bombabiztos minőséget, mint hogy maga az implantátumot gyártó cég élethosszig tartó garanciát vállal az implantátumra.

Jól olvasta! Élethosszig szólót.

Ez azt jelenti, ha esetleg élete során bármikor probléma merülne fel a Straumann implantátummal, a behelyezendő új implantátum anyagköltségeit a gyártó állja.
A Straumann implantátumnak is különböző típusai vannak, az orvos a röntgenfelvétel és a fizikai vizsgálat alapján dönti el, Önnek melyik a legmegfelelőbb.
Ár: A Straumann implantátum ára 165 ezer Ft-tól kezdődik, az erre kerülő Straumann implantátum felépítmény ára 85 ezer Ft-tól elérhető.

Középkategóriájú implantátumok ára

Természetesen gondolunk azokra a páciensekre is, akiknek a pénztárcája nem engedi meg a prémium árkategóriájú implantátumokat, de mindenképpen implantátumos megoldást szeretnének foghiányuk pótlására. Több svájci és német cég implantátumaival dolgozunk (pl. SGS implantátum), amelyek egy megbízható középkategóriás minőséget képviselnek. Ezeknek az implantátumoknak az ára 99-ezer Ft-nál kezdődik, a rájuk kerülő felépítmény ára pedig 25 ezer Ft-tól érhető el.

Teljes fogatlanság esetén

Implantátumokkal stabilizált teljes kivehető fogsor állcsontonként már 400 ezer Ft-tól készíthető.
(amennyiben az adott esetben a fogsor stabilizálása megoldható úgy, hogy csak két implantátumot helyezzünk be állcsontonként.

Munkáink