Azonnali terhelés 4 vagy 6 implantátumon

A hagyományos, azaz az implantátum rögzítés nélküli fogsor immár elavult megoldás. A kutatások szerint a műfogsort használó emberek több mint 85%-a érzi úgy, hogy protézisük kényelmetlen, testidegen és nem igazán megfelelő a mindennapos használatra.

Mit ajánlunk, hogy Ön teljesen elégedett legyen, hogy visszanyerje fiatalos mosolyát és újra élvezni tudja a rágás örömeit?

A világon leginkább elterjedt azonnali terhelés 4 vagy 6 implantátumon módszer a teljes fogatlanság esetén jelent modern rögzített megoldást a páciensek teljes megelégedettségére. Azokra az esetekre, amikor a rágófogak helyén a csont nem elégséges, ezzel a speciális technikával az elülső régióba helyezzük be az implantátumokat.

A megoldás óriási előnye, hogy gyors, így emellett már a gyógyulási időszakra is rögzített pótlás készíthető és teljesen kikerülhető a csontpótlás.
Ez a rendszer a 4 vagy 6 implantátumon megtámasztott fix hídpótlás.
A rendszer arra a nehéz esetekre ad egyedi megoldást, amikor a hátsó, rágófogak területén nincsen megfelelő mennyiségű csontkínálat és a páciens nem szeretne kivehető fogpótlást.

A speciális irányba behelyezett implantátumok lehetővé teszik a hídra nehezedő nyomás megfelelő elosztását, így egy fix híd akkor is elkészíthető, ha a hátsó régióba, az őrlőfogak helyére már nem lehet implantátumot behelyezni.

Tartós, természetes fogak hatását keltő megoldás, válassza ezt az azonnali terhelésű lehetőséget

  • Szép, esztétikus lesz a mosolya

  • Életminősége jelentősen javulni fog

  • Ugyanúgy élvezheti az ízeket, rághat és beszélhet, mint azelőtt

  • Magabiztosabb lesz

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen INGYENES konzultációs időpontot!

Név*

Email cím*

Telefonszám

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

Tárgy

Üzenet

Kód* :captcha

Munkáink