Hagyományos implantációs megoldások kedvező áron

Mit jelent, hogy „hagyományos”?

Hagyományos, azaz kétfázisú implantátumok esetén a behelyezéstől számítva 3-12 hónap alatt készül el a végleges fogpótlás. Nagyon sokféle hagyományos implantátum van forgalomban, amelyek közül kizárólag megbízható minőségű titán implantátumokat használunk.

Olcsó húsnak híg a leve?

A forgalomban lévő, sokféle implantátum-gyártmány között nagy különbségek vannak, épp úgy, mint például egy férfias példával élve az autók között vagy női oldalról nézve a mosószerek között. Minden autó ugyanazt a célt szolgálja, hogy eljussunk A-ból B-be, a mosószerrel pedig ruháinkat szeretnénk tisztára varázsolni. De mindannyian tudjuk és tapasztaltuk, mekkora különbség lehet két termék között.

Ez a különbség az implantátumok esetében több paraméterből tevődik össze, ami az elvégzett klinikai vizsgálatokban, a felületkezelésben, a csontosodás idejében, a nyak kiképzésében, a rendszer sokrétűségében mutatkozik meg.

Ezek a különbségek köszönnek vissza az implantáció hosszútávú sikerességén, a vállalt garanciális évek számában és az árban.

Összességében mindenki belátja, hogy a túl olcsó termékek a végén mindig sokkal többe kerülnek, mint a drágábbak. Ezért mi nem kínálunk olyan minőséget, ami nagyon olcsó, de nem is jelent jó megoldást. Ez az oka annak, hogy a Globe Dental a közép árkategóriát és a prémium minőséget kínálja választási lehetőségként.

Kíváncsi, mivel nyújt többet a prémium minőség? Kattintson ide!

Megbízható minőség, elérhető ár

Több százezer szájsebész használja világszerte az SGS Switzerland implantátumait, amit az Egyesült Államokban az FDA, Európában a CE hagyott jóvá. Az SGS Switzerland rendszer megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak.

Az SGS Switzerland implantátumok a legtöbb helyzetre megoldást nyújtanak.

3 részből épülnek fel:

Korona

Implantátum felépítmény/ fej

Műgyökér

Amennyiben az Ön pénztárcája nem engedi meg a prémium kategóriát, akkor válassza az S.G.S Switzerland implantátumait, amelyek a természetes fogakkal megegyező módon viselkednek. Érdemesebb ezt a lehetőséget választani, mint egy mozgó fogsort vagy egy foghiányos állapotot, ami egész életét megkeserítheti.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen INGYENES konzultációs időpontot!

Név*

Email cím*

Telefonszám

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

Tárgy

Üzenet

Kód* :captcha

Munkáink