Prémium minőség

Ha Ön a legjobbat szeretné választani, akkor a világelső Straumann implantátumot ajánljuk Önnek.

 Több, mint 30 éves tapasztalat és a folyamatos kutatás eredménye a megbízható a svájci Straumann implantátum. A rendszer lehetőséget kínál minden fogpótlással kapcsolatos kérdésre: a szóló foghiánytól a teljes foghiányig.

Mivel nyújt többet a prémium minőség?

Megbízhatóság, magas pácienselégedettség

A Straumann implantátum mögött olyan megbízható svájci vállalat áll, aki vezető a fogászati piacon és több mint 30 éve sikeresen van jelen. 60 országban fenntartott képviseletével a világ bármely pontján könnyen elérhetőek a Straumannal foglalkozó fogszakorvosok. Tudományosan megalapozott, prémium minőségének köszönhetően legmagasabb a sikerarány: világszerte több, mint 4 millió elégedett páciens.
 

Élethosszig tartó garancia

Élethosszig tartó garanciát vállalunk a Straumann implantátumokra

Élethosszig tartó garanciát vállalunk a Straumann implantátumokra, szemben a többi rendszerre vállalt 3-5 év garanciával. Ami azt jelenti, hogy ha élete során bármikor probléma adódik a Straumann implantátummal, mi vállaljuk az implantátum anyag költségét.
 

Pont olyan, mintha az eredeti fogai lennének

Pont olyan, mintha az eredeti fogai lennének

Olyan pontos és esztétikus eredményeket tudunk elérni a Bone level implantátumoknak köszönhetően, mint amilyen egy svájci óra szépsége vagy precizitása. Az elkészült fogpótlások pont olyanok, mint az eredeti, természetes fogak.
 

Egyedi felszín, gyorsabb eredmény

Kizárólag a Straumann implantátumoknak van olyan típusa

 Mely rendelkezik úgynevezett hidrofil SLActive felszínnel. Ez a felszín a gyorsabb és biztosabb csontosodást segítik elő, ezáltal gyorsabb az eredmény, ami azt jelenti, hogy nem kell hónapokat várnia, így az implantációtól számítva akár 3-4 hét múlva kész a végleges fogpótlás.
 

Erősebb a titánnál: Roxolid implantátumok

Cirkónium és titán házasításából született

A Roxolid implantátum, mely szintén egyedi Straumann szabadalom. Ez a típus ötvözi a cirkónium és a titán előnyös tulajdonságait és ennek köszönhetően rendkívül nagy az ellenállóképessége, valamint  az SLActive felületnek köszönhetően nem csak erős, de gyors protetikai megoldást kínál. Különösen kevés csont esetén érdemes a Roxolid implantátumot választani.
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen INGYENES konzultációs időpontot!

Név*

Email cím*

Telefonszám

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

Tárgy

Üzenet

Kód* :captcha