Mi az a fogászati implantátum?

Az implantátum az elveszített fogak hiányának pótlásának legmodernebb módszere, a többi fogat legkevésbé sértő eljárás, melynek hosszú távú sikeressége kiemelkedően jó.

impl

Az implantátumok olyan titánból készült műgyökerek, melyeket szövetbarát bioanyagokból gyártanak. Az implantátumokat kis szájsebészeti műtéttel az állkapocs csontjába helyezzük el azzal a céllal, hogy később ezekre a „gyökerekre” egy új fogat építsünk fel.

Páciens vélemények

  • 58 éves vagyok és nagyon féltem a fogorvostól. Sajnos több fogam is hiányzott és szerettem volna szép és jó fogakat, de sajnos nem volt rá elég pénzem. Egyik ismerősöm ajánlotta a Globe Dentalt és utánanéztem az interneten. Az árajánlat nagyon igényes volt. Ezután a kezelés is profin zajlott, azóta is elégedett vagyok, örülök az új fogaimnak, amivel nagyon jól tudok rágni és újra merek mosolyogni...

    L. Éva 58 éves
  • Nagyon örültem, hogy nem kellett a saját fogaimat lecsiszoltatni, az implantátum megoldást adott a hiányzó fogaim pótlására.

    G. Gergely 31 éves
  • Szüleimnek nagyon rég óta hiányoznak a fogai, sajnos lesorvadt teljesen a csontjuk és csak kivehető fogsoruk lehet. Én ezt meg akarom előzni, ezért választottam a Straumann implantátumot, mely egy életre szól.

    H. András 39 éves

Előtte / Utána képek