Elérhetőség

POSTAI CÍM

8621 ZAMÁRDI
Eötvös u. 15./1. Hotel Wellamarin 4.B emelet
Magyarország

  • Mobil

    +36 20 553 6622

  • Fax

    +36 88 574 866

  • Email

    globedental.zamardi@gmail.com

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen INGYENES konzultációs időpontot!

Név*

Email cím*

Telefonszám

Melyik fogászatunk érdeklni? (kötelező)
 Budapest Balatonkenese

Tárgy

Üzenet

Kód* :captcha

Segítünk Önnek

Hostesseink és a háttérben dolgozó kollégáink legfőbb célja, hogy Ön az első kapcsolatfelvételtől az utógondozásig mindvégig elégedett legyen a Globe Dental fogászaton. Bármilyen kérdése, problémája van, forduljon hozzájuk bizalommal és ők utánajárnak mindennek és készséggel segítenek Önnek.

Ingyenes Konzultáció

Kérjen most időpontot első konzultációra! Ingyenes, gyors és nem jár kötelezettségekkel!

Garancia

Csapatunk számára presztízskérdés a páciens teljes és hosszú távú elégedettsége, így természetesen az általunk készített fogpótlásokra és implantátumokra írásos garanciát biztosítunk.

Kövessen Facebookon

Könnyen értesülhet híreinkről újdonságainkról, ha csatlakozik Facebook oldalunkhoz!

Globe Dental - Facebook

Globe Dental Fogászati Centrumok


Megnyugtató környezet feledteti a várakozás izgalmait A Globe Dental célja, hogy a szállodavendégeken kívül Zamárdi, Siófok és a környező kistelepülések lakói számára is elérhetővé tegyük a magas színvonalú és fájdalommentes fogászati ellátást. Gyorsan megközelíthetőek vagyunk Budapest, Székesfehérvár, Siófok vagy Veszprém irányából is. Kiemelt képzésű orvosi team-mel, korszerű diagnosztikai eszköztárral és teljes körű ellátással várjuk régi és új pácienseinket. A panorámaröntgenen kívül helyben CT-t is készítünk az azt igénylő esetekben; a fogbeültetés (implantáció) mindennapos, a helyben működő fogtechnikai laborunk pedig garantálja a koronák és hidak gyors elkészültét. Az esztétikai fogászat keretein belül hollywoodi mosolyok születnek, fogszabályzással pedig felnőttek és gyermekek fogsora egyaránt rendeződik. A szedálással megoldást nyújtunk a fogorvostól rettegő betegeknek, akik külön pihenőszobában ébredhetnek fel az átaludt beavatkozás után. A megnyugtató környezet és a wellness lehetőségek a feszültség oldása mellett kikapcsolódásként is szolgálnak a kezelésen átesetteknek.

ZAMÁRDIBAN A RENDELŐNK KÉPEKBEN