ÜDVÖZÖLÖM
PÁCIENSEINKET!

ÜDVÖZÖLÖM
PÁCIENSEINKET

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.Több mint 10 éve, folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk a legnagyobb elvárásoknak is megfelelni. A minőség és az elhivatottság találkozik rendelőinkben. A balatonkenesei fogászatunk a Balaton legnagyobb és legmodernebb praxisa, ahol 8 fogászati rendelő és több mint 40 fős tapasztalt, munkáját hivatásának tekintő csapat várja Önt. 2016-tól a világelső, svájci Straumann cég referencia fogászata lettünk.
2017 óta már  Budapesten is jelen vagyunk közvetlenül a Parlament mögött egy 3 székes, modern fogászati magánrendelővel és egy általános orvosi medical centrummal.
Minden fogászati problémára ajánlunk megoldást: digitális fogászati röntgen, CT, legújabb implantációs technikák, fémmentes, cirkónium fogpótlások, fájdalommentes fogászati kezelések szedálásban és mélyaltatásban, esztétikai fogászat, mosolyfelújítás, parodontológia és fogszabályozás. Áraink a földön járnak. Saját, modern fogtechnikai laborunk lehetőséget nyújt az ellenőrzött és gyors munkavégzésre.
Komplex szolgáltatásainknak és elégedett pácienseink ajánlásainknak köszönhetően sokan minket választanak nemcsak Magyarország, de Európa számos másik országából egyaránt.
Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

People choose choice person lifestyle perfect concept. Portrait of cute dream dreamy lovely beautiful confident satisfied middle aged woman demonstrating thumb-up isolated on gray background

11+1 ok, hogy minket válasszanak

Globe-Dental-&-Medical-Maganrendelo-Balatonkenese-Csapatunk

Csapatunk

20623546 - bright picture of an attractive female doctor

Karrier