1. Díjmentes fogászati vizsgálat. Állapotfelmérés és konzultáció keretében orvosa megvizsgálja, majd elmondja, milyen fogászati kezelésre lenne szüksége, tájékoztatja annak menetéről és a költségekről. Írásos kezelési tervet/terveket készít, melynek árát (9.900 Ft) visszatérítjük, ha a kezelés fél éven belül megkezdődik.
 2. Rugalmas nyitvatartási idő, nem kell fogászati kezelése miatt hiányoznia munkahelyéről, mert az esti órákban is jöhethozzánk! Hívjon vagy írjon nekünk üzenetet, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb időpontot!
 3. A Globe Dentalnál egészségpénztári kártyával is fizetheti fogászati kezelését.
 4. Ön is fél a fogorvostól? Altatásos fogászat a Globe Dental Fogászatokon a kezelésekhez éber szedálás is kérhető. Úgyéli meg, mintha a fogászati kezelést egyszerűen végigaludta volna, és semmire nem fog belőleemlékezni!
 5. Tartós, egy egész életre szóló, biztonságos megoldást szeretne foghiányára? A Globe Dental a fogászati implantátumok szakértőjeként megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást, és újra bátran mosolyoghat!
 6. Kápráztassa el ismerőseit hollywoodi mosolyával fogfehérítés, teljes porcelán (zirconium) koronák és héjak, fogszabályozás.
 7. Mindent egy helyen megtalál. Legyen szó egy sebészi bölcsességfog-eltávolításról vagy egy ciszta kezelésérő, a Globe Dentalnál akkor is jó helyen jár, hiszen a szájsebészeti beavatkozások széles skálája is elérhető.
 8. Időről időre akciókkal, különleges ajánlatokkal kedveskedünk régi pácienseinknek – megéri feliratkozni hírlevelünkre az alábbi linkre kattintva és követni a Globe Dental Fogászatot a Facebookon is, nehogy lemaradjon valamiről.
 9. Felejtse el a fogorvosokról alkotott sztereotípiákat! A Globe Dental Fogászatokon kedves, empatikus csapat várja, ahol presztízskérdés az Ön teljes elégedettsége!
 10. Nyugodt és exkluzív környezet egy kedves, Veszprém, Székesfehérvár és Budapest irányából is könnyen és gyorsan megközelíthető Balaton-parti kisvárosban, illetve a déli parton Zamárdiban!
 11. Csúcsfelszereltségű high-tech fogászat,legmodernebb eszközök és berendezések.

+1 AZ ÁRAINK A FÖLDÖN JÁRNAK!

Páciens vélemény

 • Még én is mosolygok, én, aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot, amikor ezt a klinikát választottam.

  Márta véleménye a fogászatunkról! Márta (41 éves)