ARCESZTÉTIKA

ARCESZTÉTIKA

Miért ne lehetne a szép még szebb? Személyre szabott esztétikai kezelések exkluzív környezetben

Esztétikai plasztikai sebészet- ARCSZÉPÉSZET

Természetesség, fiatalosság, önbizalom – ezek vezérlik plasztikai sebészünk, Dr. Zapf István munkásságát. Olyan világot élünk, ahol a külsőségek nagyon is számítanak, így mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. Sokan szeretnének friss, fiatalos arcbőrt maguknak.  A célunk a természetesség megőrzése mellett a lehető legjobbat  kihozni, azaz a külső harmónia megteremtése,  nem sebészi beavatkozásokkal, hanem injekciós vagy szálas technikákkal.

I. Botox kezelések:
Arcesztétika, fiatalítás, szépítészet: a legtöbbször problémát okozó homlokon levő mély barázdákat, a szem körüli szarkalábakat és a két szemöldök közti, úgynevezett mérges ráncokat kiválóan eltünteti a Botox-os kezelés.

AKCIÓS BOTOX injekciós ránctalanító kezelések Vistabellel vagy Dysporttal: 

  • egy régió (szarkalábak/glabella:szemöldök közötti terület/homlok): 50 000 Ft helyett 39 900 Ft-tól
  • két régió (szarkalábak+glabella, homlok+glabella,szarkalábak+homlok): 80 000 Ft helyett 59 900 Ft -tól
  • három régió (szarkalábak+ glabella+ homlok),: 100 000 Ft helyett 79 900 Ft-tól

Ugyanakkor fokozott IZZADÁS megszüntetésére is kiválóan alkalmas bizonyos területek Botox kezelése.

AKCIÓS Fokozott hónalji/tenyér izzadás kezelése botulinum toxinnal (Dysport):
150 000 Ft  helyett -20% 120 000 Ft-tól

AKCIÓS Fokozott talpi izzadás kezelése botulinum toxinnal (Dysport):
180 000 Ft helyett -20% 144 000 Ft

 

II. Hyaluronsavas feltöltések:
Idősebb korban megjelenő szem alatti karikák, az orr és az ajak körüli mély ráncok, valamint az arc alsó részén a bőr lógása sok embert zavar. Ezeken a problémákon többek között hyaluronsavas feltöltéssel segíthetünk.

AKCIÓS Hialuronsavas ráncfeltöltés, arcfeltöltés (Juvederm):

  • 1 ml: 90 000 Ft helyett 85 000 Ft-tól

AKCIÓS Hialuronsavas ajakfeltöltés, ajakfiatalítás (Juvederm):

  • 1 ml: 90 000 Ft helyett 85 000 Ft-tól
  • 0,5 ml 55 000 Ft helyett 50 000 Ft-tól

III. Komplex, műtét nélküli arcfiatalító csomagunk:
Akár 10 évvel is fiatalabb lehet, ha ezt a kezelési csomagot választja, melynek különlegessége a rendkívül tartós hatás. Kifejezetten a 40 és 50-es éveikben járó hölgyek és urak figyelmébe ajánljuk azt a komplex módszert, mellyel a korral járó megereszkedett arcbőrt lehet műtét nélkül megfiatalítani:
1. lépés: mosolytervezés, harapás rendezése, melynek eredményeképpen  visszanyerhető az arc fiatalkori formája; a mély redők, mimikai ráncok halványodnak; a túlműködött mimikai es rágóizomzat visszaépül, ezáltal lágyulnak az arcvonások. Ezt a kezelést fogszakorvos specialistánk végzi.
Az eredmények kiértékelése után sok páciensnek elegendő ez a kezelés, de ha még további arc liftinget szeretne:
2. lépés:ARC LIFTING PDO BIO SZÁL BEHÚZÁSSAL:
Erről a kezelésről azt kell tudni, hogy az egyik leginnovatívabb arcfiatalító eljárás, melyet kérhet önálló kezelésként is. Gyors és metszés nélküli beavatkozás, ahol nem keletkeznek hegek és nagyon rövid a gyógyulási idő. Az eljárás során vékony injekciós tű segítségével  felszívódó szálakat helyezünk el az arcbőrben. A szálak megemelik a megereszkedett arcbőrt. Az eljárás további előnye, hogy néhány hét múlva a fokozódó kollagén termelés hatására észrevehetően még fiatalosabb, feszesebbé válik az arc. 3000 Ft/szál (egyénileg meghatározott mennyiség)

A csomag díjára csak orvosi vizsgálat után tudunk személyre szabott árajánlatot készíteni, ugyanis függ, hogy milyen fogászati kezelésekre van szükség (porcelán héjak, koronák, implantátum,
fogszabályozás), illetve a kezelés után hány bio-szál behúzására van még szükség a tökéletes eredmény eléréséhez.

IV. Növedékek (anyajegy, lipóma stb) sebészeti eltávolítása

Növedék sebészeti eltávolítása testről  1 db  ​30​ ​​000 Ft
Növedék sebészeti eltávolítása testről  2 db  ​40 ​000 Ft
Növedék sebészeti eltávolítása testről  3 db  ​50​ 000 Ft

Növedék sebészeti eltávolítása arcról  1 db  ​40​ 000 Ft
Növedék sebészeti eltávolítása arcról  2 db  ​50​ 000 Ft
Növedék sebészeti eltávolítása arcról  3 db  ​60​ 000 Ft

+Szövettani vizsgálat/ mintánként  10 000 Ft (egy mintavételen belül a második mintától: 5000 Ft/minta)

 

Mit kell tudni előzetesen a kezelésekről?

Első alkalommal a vizsgálatot követően egy konzultáció keretén belül részletes információt adunk. Esztétikai konzultáció, kezelési terv díja: 15 000 Ft.
Azonnali elvégzett esztétikai beavatkozás esetén díjmentes. Felmérjük az Ön igényeit, mi az, ami Önt legjobban zavarja, majd előkészítjük azt az egy vagy többlépcsős kezelési formát, ami Önnél a legjobb eredményt nyújtja. Természetesen fényképes dokumentáció is készül, így objektíven követni tudjuk a kezelés eredményességét. A beavatkozásokról általánosságban elmondható, hogy időtartamuk rövid, akár egy kávészünetben is megejthető, nem jár a munkából való kieséssel, helyi érzéstelenítésben történik nagyon vékony tű segítségével, így csak minimális a fájdalom és utána kötést sem igényel. Amennyiben fogászati kezeléssel szükséges kiegészíteni az arcesztétikát, hosszabb kezelési időre is szükség lehet, de erről előzetesen tájékoztatjuk.

FONTOS TUDNIA! Elegáns magánrendelőinkben kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, mely garantálja az elégedettséget.

Szeretettel várjuk az Ön jelentkezését is egy konzultációra, segítünk kihozni Önből a legjobbat, hogy a szép még szebb lehessen!

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges kollégáink fogják felvenni a telefont, és ők fognak időpontot adni Önnek vizsgálatra, kezelésre.
Bejelentkezés a +36 20 9954 540,
telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

Arcesztétika


Galéria