FIX FOGAK 5 NAP ALATT

FIX FOGAK 5 NAP ALATT

Nem akar hónapokon keresztül fogorvoshoz járni, hetente többször is?
Önnek sincs ideje?
Gondolta volna, hogy a 21. századi modern fogászati technológiának köszönhetően jóval rövidebb idő alatt végezhet a fogászati kezelésével?

Koronák, hidak, implantátumok mindössze 5 nap alatt!

Mit jelent az hogy fix fogak 5 nap alatt?

A Straumann legújabb csúcsfejlesztésű BLX implantátumaival lehetőség nyílik az implantációt követően azonnal fix, ideiglenes pótlás készítésére 5 nap alatt.
Ezt követi a gyógyulás időszaka, amikor az implantátumok becsontosodnak és az íny a gyógyulás után felveszi a végső lefutását, alakját.
Ekkor készíthető el az esztétikus és pontos végleges fogpótlás.

Miért vagyunk mi gyorsabbak mint mások?

 • A külföldi fogászati turizmusban szerzett sok éves tapasztalatunkat használjuk
  Az egy hétre érkező külföldi csoportjaink miatt fel vagyunk készülve a leggyorsabb munkát biztosító fogorvosi technológiával és szakmai protokollal.
 • Gyors és pontos diagnózis
  Rendelkezésünkre áll fogászati CT készülék, ami ma a legpontosabb diagnosztikai eszköz, így azonnal a legpontosabb diagnózist tudjuk felállítani. Sokkal részletesebb információt ad, mint egy hagyományos panoráma röntgen.
 • Komplett kezelések egy ülésben
  Kívánságra hosszabb kezeléseket végzünk el egy nap alatt, amiben nagy tapasztalatunk van. Azért, hogy ne legyen kellemetlen Önnek, külön kérésre elérhető nálunk mélyaltatás és intravénás szedálás is. Az altatásban végzett fogászati kezelések nem viselik meg a pácienseket és így sokkal hosszabb kezelések, kivitelezhetők.
 • Mi készítjük el a fogakat
  Saját praxislabort működtetünk, mely az orvosaink és saját fogtechnikusaink közötti legjobb és leggyorsabb együttműködést eredményezi.
 • Valódi, azonnali terhelésű implantátum
  Modern implantációs technikák alkalmazása. 2019 óta elérhető a Straumann implantátum család új, csúcskategóriás BLX implantátuma. Az implantátum egyedi tulajdonságainak köszönhetően alkalmas arra, hogy közvetlenül foghúzás után, várakozási idő nélkül behelyezzük a fog helyére vagy azonnal koronát (de csak ideiglenest) tegyünk a behelyezett implantátumra, lehetővé téve, hogy fix foga legyen azonnal.
 • CAD/CAM technológia
  A számítógép vezérlésű fréz technikával készített koronák, hidak sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a hagyományos technikával készülők, valamint sokkal precízebbek is.Mint minden orvosi beavatkozás esetén alapos vizsgálatot követően egyedi kezelési tervet kell felállítani. Tapasztalataink alapján a  “Fix fogak 5 nap alatt megoldás” az esetek 90%-ában kivitelezhető, viszont kis számban vannak kontraindikációk, amikor ez nem lehetséges.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen  konzultációs időpontot!

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges kollégáink fogják felvenni a telefont, ők fognak időpontot adni Önnek a kezelésre.
Bejelentkezés: Budapest: +36 70 420 04 61, Balatonkenese: +36 20 9954 540,
telefonszámokon, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

Fix fogak 5 nap alatt

Galéria