KARÁCSONYI PORCELÁN HÉJ AKCIÓ

KARÁCSONYI PORCELÁN HÉJ AKCIÓ

TÜNDÖKLŐ MOSOLY KARÁCSONYRA

Ajándékozza meg magát vagy szeretteit ellenállhatatlan fehér mosollyal!

Fantasztikus kedvezménnyel, most Önnek és szeretteinek is ragyogó mosolya lehet, ugyanis a porcelán héj
most 75.000 Ft helyett mindössze 49.000 Ft*

*:A kedvezményes ár foganként értendő a Straumann Nice héjakra és kizárólag 2020.12.18-ig vehető igénybe!

Itt nincs vége, hiszen közeleg a karácsony..
Ha valami igazán különlegest szeretne, további extra ajándékainkért görgessen tovább!

A hófehér fogak titka a porcelán héjakban rejlik.

Mik azok a porcelán héjak?

A porcelán héjak, vagy porcelán veneer-ek, egyedileg készített vékony rétegek, amely a fognak csak a külső, ajak felé eső felszínét borítja. Nagy előnye a porcelán héjaknak, hogy nem kell az egész fogat lecsiszolni, így minimális foganyag veszteséggel elkészíthető. A héjak a fogak külső felszínére vannak ragasztva.
A Globe Dental-nál a legmodernebb digitálisan megtervezett, legszebb Straumann Nice porcelán héjakat készítjük, mely számos hollywoodi sztár csodaszép mosolyának is titka.

globe dental mosoly

További 5 EXTRA ajándék a hófehér fogak mellé, hogy biztos legyen a karácsonyi meglepetés:

Az ajánlat igénybevétele esetén megajándékozzuk Önt:

♥ karácsonyi ajándékként a héjak digitális tervezési díját most mi álljuk, így további 26 000 Ft-ot megtakarít

♥ a kezelés végén jóváírjuk az első konzultációs díjat, azaz 9900 Ft-ot

♥ a röntgen díját is hasonlóan jóváírjuk, azaz további 6500 Ft-ot

♥ teljes mosolyfelújítás esetén ajándék   15 000 Ft értékű éjszakai védősínnel ajándékozzuk meg

♥ amennyiben saját fogait szeretné fehéríteni a héjak mellett, a professzionális fogfehérítésre 20% kedvezményt biztosítunk

Az AKCIÓ már csak:

51nap 00óra 00perc 23mp

-ig érvényes

Legyen Ön is büszke a ragyogó mosolyára!
Itt az idő, hogy eljöjjön hozzánk, hogy megszépíthessük mosolyát! 

Kedves és készséges kollégáink várják hívását a 06 20 553 66 22 -es számon, ők fognak időpontot adni Önnek az első konzultációra.  Vagy regisztráljon online az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

{"origin":"unknown","uid":"F5EFDF87-20DB-47F2-B660-05A8F80B36CC_1596742151488","source":"other"}

1

Porcelán héjak


Porcelán héjat leginkább esztétikai okokból készítünk, mint például:

  • fogforma és fogív
  • rések
  • elszíneződések
  • sérült fogzománc
  • fogkopás
  • zavaró fogtömések

Mit kell tudni még a porcelán héj kezelésről?

Hány darab héjra lehet szükség?

Amennyiben egy fog esztétikai megoldására van szükség, akkor készülhet egy porcelán héj is. Viszont ha teljes mosoly készítése a célunk, akkor meg kell vizsgálni egy széles mosolynál hány fog látható és ebben az esetben 4 vagy akár 10 héj készítésére is szükség lehet állcsontonként. Minden esetben egyedileg beszéljünk meg a pácienssel az igényeihez és az adottságaihoz viszonyítva.

Hogyan készül a porcelán héj?

A porcelán héj elkészítéséhez általában három alkalom szükséges. Első alkalommal a tervezés történik, majd második alkalommal a fog látható, elülső felszínének megmunkálására van szükség. Az előkészítés során a fogból 0,5-1 mm kerül eltávolításra. A preparálás után következik a lenyomatvétel. A  mosolytervezés a laborban digitálisan történik. Második alkalommal az elkészült héjak próbája következik, itt van lehetősége ellenőrizni az eredményt, akár változtatásokat kérni. Majd az utolsó alkalommal az elkészült egyedi porcelán héjakat újra bepróbáljuk, megmutatjuk és ha Ön 100%-ban elégedett az eredménnyel, akkor a végleges beragasztása következik. A héjak védelmére éjszakai védősínt készítünk.  A kezelés ideje alatt  ideiglenes héjakat készítünk, így bárhol meg tud jelenni, nem esik ki a munkából.  A sikeres esztétikai eredmény sokak számára jelenti az önbizalom visszanyerését.

Van-e valamilyen akadálya ami miatt nem lehet porcelán héjat készíteni?

Igen, mint minden orvosi beavatkozásnak a porcelán héj elkészítésének is vannak ellenjavallatai. Leginkább ezek közül ami gyakori, az a nem megfelelő harapási forma (pl. mélyharapás), ami a héjak törésének veszélyét növelik. Természetesen szakorvosunk Önnek az első konzultáció és vizsgálat után elmondja, hogy biztonságos megoldás-e a porcelán héj, vagy ha esetleg mégsem, akkor is ajánlani fogunk több kiváló lehetőséget, melyek közül választhat.

Mennyire tartják a fehér színűket ezek a héjak?

A Straumann Nice porcelán héjak színe az évek során NEM változik, azaz tartják az eredeti szép, fehér színűket. Nem kell félnie, hogy a kávé vagy a cigaretta ezeket elszínezi. Tisztításuk, ápolásukra ugyanúgy kell figyelni mint a saját fogakéra. A porcelán héjak használatára általános elmondható, hogy vigyázni kell rájuk, ügyelni kell, például kemény almába harapni nem javasolt velük.

Milyen költségekre számítsak az első alkalommal?

Az első konzultáció díja 9 900 Ft, valamint ekkor szükséges egy digitális panoráma röntgen felvételt is készíteni, melynek díja 6 500 Ft. Kezelés megkezdése esetén ezeket a díjakat a héjak átadásakor 100%-ban jóváírjuk.

Meddig vehető igénybe a kedvezmény?

Ez a különleges karácsonyi ajánlat legkésőbb 2020 december 16-ig elkezdett kezelések esetén érvényes, illetve ha más részére szeretne mosolyt ajándékozni, erre az esetre ajánljuk a névre szóló KARÁCSONYI MOSOLY AJÁNDÉKUTALVÁNY-t, melyet  2021 március 31-ig használhat fel a tulajdonosa.

Nevessen végre önfeledten karácsonykor!
Kérjen további információt a 06 20 553 66 22-es számon!

Galéria