Barion Pixel

Tönkrementek a fogai és nem akar kivehető protézist?

Azonnali megoldás foghiányra:

Nyerje vissza saját fogai érzését!

3 bomba amely bármikor berobbanhat, ha tartós foghiánnyal küzd

A rágás hiánya gyomor-bélrendszeri megbetegedésekhez vezethet

Minden falat fájdalmat okozhat, az evés nem okoz már örömet.

Az ép fogak elmozdulnak a hiány irányába

A hiány melletti fogak bedőlnek, meghosszabbodnak, gyökerük elveszítik stabilitásukat a még meglévő fogak rágóereje jelentősen csökken. A fogíny gyulladásba kerülhet, az állkapocs nem terhelődik, ezért csontja elvékonyodik, jelentősen gyengül ezzel együtt állkapocs ízület is gyulladásba kerül.

Változik a tartás, változik a járás, a belső szervek elhelyezkedése

Az arc és a nyak izmai deformálódnak, a deformáció kihat a gerincre, rajta keresztül az egész testre. Az arca beesetté válik, mély redők, ráncok jelenhetnek meg.

Globe Dental fogászat

Szeretnék Önnek is segíteni, hogy újra önfeledt életet élhessen!

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

Gyors és fix megoldásunk foghiányra: “All-on-4"

Teljes fogatlanság esetén beszélhetünk erről a technikáról, mellyel gyors és FIX megoldást tudunk biztosítani. Működhet abban az esetben is, ha éppen fogágybetegség vagy egyéb okból kifolyólag el kell távolítani az összes maradék saját fogat. Az állcsont ívének nagyságától függően 4 vagy maximum 6 implantátumot helyezünk be, melyeket megfelelő ún. primer stabilitás esetén azonnal terheljük egy műanyag ideiglenes fix, esztétikus híddal. Így kiküszöbölhető a kivehető fogsor használata. Az ideiglenes fogakat pár nap alatt elkészítjük.

Kinek ajánljuk az azonnali fix fogakat?

Szeretné rövid idő alatt visszanyerni rágási és beszédképességét.

A kivehető fogsor helyett vissza szeretné nyerni önbizalmát és régi életminőségét?

Ez esetben érdemes időben megkezdeni a kezelését, amíg még megfelelő mennyiségű csontállománnyal rendelkezik.

Amennyiben a fenti kérdések közül bármelyik érinti, bízza ránk magát teljes nyugalommal – Önnek ajánljuk az azonnali fix fogakat!

Ön alkalmas All-on-4 megoldásra?
Derítse ki egy pillanat alatt az alkalmassági tesztünkkel!

Milyen előnyöket tartogat Önnek az All-on-4 típusú kezelés más fogpótlásokhoz képest?

 • Saját fogak érzését biztosítja
 • Esztétikus és természetes megjelenést biztosít
 • Új fogai nem mozdulnak el és nem esnek ki a szájból
 • Végre önfeledt íz érzést tesz lehetővé étkezéskor
 • Új mosolya fiatalabb megjelenést kölcsönöz
 • Nem lesz többé fogsorragasztóra szüksége
 • Nem kell a fogsorát többet éjszakára – és máskor sem – kivennie

Fájdalommentes beavatkozás

Elképzelhető, hogy Önben is felmerül, hogy az operáció mennyire lehet megterhelő vagy fájdalmas. Sok páciensünk helyi érzéstelenítés mellett a teljes fájdalommentességről számol be, de sokan külön éber szedációt kérnek. Amennyiben jónak látja, a Globe Dental-nál lehetősége van éber altatást kérnie. Több mint 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az éber szedáció vagy mélyaltatás területén, így garantáljuk, hogy kezelésétől nem kell félnie.

Svájci minőség, biztos szakértői kezek

Kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkező szájsebészeinkre nyugodt szívvel rábízhatja mosolyának teljes felújítását, rendelőink a svájci Straumann implantációs rendszer referencia fogászatai, így kizárólag a legmagasabb szintű műtéti protokollokat és a legjobb minőségű anyagokat használjuk.

Garanciánk

A fix pótlásra 3 év garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

Pácienseink mondják

László Sándor

Nagyon alaposak, udvariasak, szakmai tapasztalatból jeles. Aki fogorvoshoz szeretne menni és fogorvost keres, bátran ajánlom a Globe Dental-t.
Köszönöm a precíz, észrevehetetlen végeredményt.

Mester György

Teljesen fájdalommentes beavatkozást kerestem. Most már a kezelés vége felé ki merem jelenteni megkaptam. Kiváló orvos kezébe kerültem. Mándoki doktor úr fantasztikus munkát végzett. De nem csak ő, hanem a teljes csapat, asszisztenstől kezdve, a recepciós lányokig. Ezt nem lehet eléggé Megköszönni Mindenkinek. Nem is lehet kérdés az 5 csillag.

Balog Gábor
(Angliában élő magyar)

Én, aki világ életemben rettegtem a fogászattól, alig vártam a soron következő kezelést. Azt hiszem, ez többet mond minden szónál. Kellemes környezet a budapesti rendelőben, elbűvölően kedves és segítőkész hölgyek a recepción, nem kevésbé elbűvölő és bájos asszisztensek a profi orvosok mellett. Fájdalommentes kezelések és gyógyulási idő. Csak ajánlani tudom! 

Mi a következő lépés, hogyan kezdjünk neki?

Amennyiben alkalmas All-on-4 kezelésre, emailben tájékoztatjuk az összes felmerülő kérdéssel kapcsolatban:

 • mit tartalmaz pontosan a fogászati csomag
 • mennyibe kerül
 • milyen szakaszokból áll
 • egyéb tudnivalók az All-on-4 kezelésről
 • hogyan tud a kezelésre jelentkezni

Keressen fel telefonon és megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!

 Telefonszámunk: +36205536622

All-on-4 alkalmassági teszt

Miért éppen a Globe Dentalt válasszam?

Megannyi elégedett All- on- 4-os magyar és külföldi páciensünk életminőségét javítottuk ezzel a kezeléssel.
Nagy tapasztalattal –  ma már rutin eljárásként alkalmazzuk.
A szervezést is professzionálisan végezzük.

A kezelés operációs szakaszát kérhetjük mélyaltatásban vagy éber szedációban, azaz aneszteziológus szakorvos igényelhető.

A svájci Straumann referencia a garancia a minőségre.

Fogászatainkon 5 szájsebész végzi már több éve ezt a beavatkozást.

Saját fogtechnikai laborunk a biztosíték arra, hogy nem csak jól működő, de gyönyörű fogakat is készítünk Önnek

Konzultáció igénylés

All-on-4 konzultáció

Gyakran Ismételt Kérdések

Általában két kezelés sorozatból áll a kezelés. Már az első kezelés  alkalmával az esetek 90%-ában rögzített, a saját fogak érzését nyújtó ideiglenes fogsort készítünk, ami nem kivehető, hanem fix. Majd 3 hónap múlva, amikor az implantátumok már teljes mértékben rögzülnek a csontban és az íny is teljesen meggyógyul, készítjük el a fix végleges porcelán fogsort

.

A 6-os és a 4-es szám az implantátumok számát jelöli. All-on 6 típusú pótlásra általában akkor van szükség biztonságos megoldásként, ha valakinek nagyon erős a rágóizomzata és széles a fogíve. Ebben az esetben a rágóerő 6 implantátumon oszlik el, nem 4 -en.  Általában alsó fogsor esetén elegendő a 4 implantátum, a felső állcsont esetében jön inkább szóba a 6 implantátumra épített fix fogsor. De nem ritka, hogy működik az alul felül 4-4 implantátum.

A fogpróbák alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy legyen ideje a fogakat ellenörizni, azon kérhet módosításokat is. De ami még nagyobb biztonségot ad ezen a téren, hogy Önnek van ideje tesztelni az új fogait, mert a gyógyulási idő 3 hónapja alatt az elkészített ideiglenes fogak alapján további módosítást kérhet, így garantálva a végleges porcelán fogak tökéletes esztétikáját.  Célunk az Ön 100%-os elégedettsége.

A gyógyulási idő alatt tehát a saját fogakhoz hasonló ideiglenes fogakat kapni, amivel meg tud jelenni, fokozatosan terhelve tud rágni. Az új fogakra éppen ezért vigyázni kell,  túl kemény ételek fogyasztását javasolt kerülni.

A végleges porcelán fogak készülhetnek teljes porcelánból vagy fémvázon lévő porcelánból. Mindkettő esetében a külső felszínen kizárólag szép fehér porcelán látható.

Az otthoni szájápolást részletesen bemutatjuk és megtanítjuk Önnek. Nagyon hasonló a saját fogak tisztításához. Fél évente várjuk kontrollra és szájhigiéniai kezelésre.

A fix pótlásra

3 év

garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

 • 3D CT vizsgálat, konzultáció, kezelési terv készítése
 • Megbízható, első osztályú Straumann implantátumokat és felépítményeket
 • Esztétikus FIX* ideiglenes fogakat a gyógyulási időszakra * amennyiben az implantáció során nem lesz meg a megfelelő az implantátumok azonnali ún. primer stabilitása, akkor ideiglenes pótlásként kivehető fogsort készítünk, ez az esetek kb. 10%-ában fordul elő.
 • Gyönyörű porcelán** fogakat készítünk, miután a gyógyulási időszak után rögzültek az implantátumok a csontban. ** többféle megoldás közül választhat, az orvos egyedileg javasol foganyag típusokat mindenkinek, az anyagi lehetőségekhez mérten
Teljes fogatlanság esetén beszélhetünk erről a technikáról, mellyel gyors és FIX megoldást tudunk biztosítani. Működhet abban az esetben is, ha éppen fogágybetegség vagy egyéb okból kifolyólag el kell távolítani az összes maradék saját fogat. Az állcsont ívének nagyságától függően 4 vagy maximum 6 implantátumot helyezünk be, melyeket megfelelő ún. primer stabilitás esetén azonnal terheljük egy műanyag ideiglenes fix, esztétikus híddal. Így kiküszöbölhető a kivehető fogsor használata. Az ideiglenes fogakat pár nap alatt elkészítjük.

A kezelés leginkább két szakaszból áll:

 1. Implantáció és ideiglenes fogsor készítés
 2. Végleges fogak elkészítése
 1. Időpont kérése első konzultációra, Budapesten vagy Balatonkenesén.
 2. Első konzultáció a fogorvossal: teljes körű fogászati vizsgálat történik, valamint készül egy 3 dimenziós CT felvétel, melyen a sebész megtervezi az implantátumok pozícióját. A konzultáció, vizsgálat, kezelési terv készítésének díja 9 900 Ft, a Ct 18 000 Ft ba kerül, melyet 100%-ban jóváírunk a kezelés végén kedvezményként
 3. Kezelési tervet és árajánlatot legkésőbb 2-3 nap alatt elkészíti a fogorvos és a sebész közösen a 3D CT alapján.
 4. Második alkalommal átadjuk vagy elküldjük e-mailen a komplett tervet, minden kérdésre választ adunk.
 5. Az első kezelésen az implantátumok beültetésre kerülnek az állcsontba. Szükség esetén csontpótlás és az ideiglenes fogak készítése.
 6. Varratszedés, majd 3 hónapos gyógyulási időszak következik
 7. A már teljesen gyógyult implantátumokról újabb lenyomatvétel, próbák.
 8. A gyönyörű, végleges porcelán fogsor átadása.
 9. Kontroll, szájhigiéniai kezelések fél évente javasoltak.

Személyreszabott előzetes kezelési tervet és árajánlatot készítünk még a kezelés megkezdése előtt. Nincsenek rejtett költségek, mindenről írásos tájékoztatást adunk. 

A csomaghoz számos vonzó kedvezményt is pluszban igénybe vehet!

– éber szedáció kedvezmény
– 3D Guide kedvezmény
– tiszta porcelán kedvezmény

Nem érdemes lemaradni, a kedvezmény korlátozott ideig érvényes!

 • 100%-ban fémmentes
 • Tökéletes esztétikai eredményt biztosít
 • A legjobb választás, ha implantátumra készítünk pótlást, mert szövetbarát, védi az implantátumot
 • Bio: nincs allergia
 • Egyedüli hátránya az ára: „luxus” kategória