Barion Pixel

Változtassa meg mosolyát észrevétlenül!

Fedezze fel a láthatatlan fogszabályozás varázsát a Globe Dental-nál! 

Felejtse el, hogy fogai miatt szégyenkeznie kell!

A ClearCorrect rendszer átlátszó sínek segítségével működik, amelyeket rendszeresen cserélünk a fogai állásának megfelelően. A sínek rendkívül kényelmesek és szinte észrevehetetlenek, így az életminősége javul, miközben a fogai lassan visszatérnek a helyükre és csodálatos mosolyt eredményeznek.

A ClearCorrect kezelés egyedi!

Azoknak is ajánlott, akik korábban már hordtak hagyományos fogszabályzót, de az eredmény nem volt megfelelő. A ClearCorrect sínek gyakorlatilag észrevehetetlenek, így bármikor viselheti őket, akár munkába menet, akár fontos esemény előtt áll.

láthatatlan fogszabályzás Globe Dental
láthatatlan fogszabályzás

Az eredmény pedig valóban lenyűgöző!

Azok a páciensek, akiknek láthatatlan fogszabályzó kezelésük volt általában azt mondják, hogy a fogszabályzó viselése közben szinte semmi kellemetlenséget nem tapasztaltak, és az eredményt pedig már az első hetekben látni lehetett.

Pácienseink véleménye

láthatatlan fogszabályzás vélemények

Merőben más mint egy rögzített fogszabályzó készülék!

Ha összehasonlítjuk a hagyományos fogszabályzóval, a láthatatlan fogszabályzó sokkal kényelmesebb és esztétikusabb. A hagyományos fogszabályzó ragasztott elemeket tartalmaz, ami irritálhatja az ínyt, és nehéz a fogak tisztítása. A láthatatlan fogszabályzóval ezek a problémák nem merülnek fel, és a kezelés pedig ugyanolyan hatékony.

Ön alkalmas ClearCorrect fogszabályzásra?

Töltse ki ingyenes alkalmassági tesztünket! A tesztből egy pillanat alatt megtudja, hogy alkalmas-e ClearCorrect fogszabályzó viselésére!

ClearCorrect alkalmassági teszt

Globe Dental fogászat

Szeretnék Önnek is segíteni, hogy újra önfeledt életet élhessen!

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa. 

Ha kérdése van, hívjon minket a +36 20 9954 540 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@globedental.eu email címre.