Barion Pixel
ClearCorrect nyíltnap 2023.09.29. (3)

Álommosoly a láthatáron:

INGYENES ClearCorrect előszűrés Balatonkenesén a Globe Dentalban!

Program

🌟Előszűrés

 Ingyenes előszűrésen megvizsgáljuk, hogy a ClearCorrect kezelés alkalmas-e Neked.  Szakértő fogorvosunk alaposan megvizsgálja a fogaid állapotát. Ha mindent rendben talál  panoráma röntgen és státusz felvétel vár rád.  Regisztrációt követően kollégánk részletes tájékoztatást nyújt az előszűrés menetéről és időpontjáról.

🌟

Mire számíthatsz?

👉Fogorvosi konzultáció 9.900 Ft helyett ingyenes 

👉Panoráma röntgen 9.900 Ft helyett ingyenes

👉Ingyenes státuszfelvétel 

Ismerd meg a ClearCorrect láthatatlan fogszabályozás csodáját!

A ClearCorrect láthatatlan fogszabályozó átlátszó sínekkel működik, melyeket rendszeresen cserélünk a fogaid aktuális állásának megfelelően. Ezek a sínek rendkívül kényelmesek és szinte észrevehetetlenek, így az  életminőséged javul, miközben a fogaid lassan visszatérnek a helyükre és egy csodálatos mosolyt eredményeznek.

Regisztrálj az ingyenes előszűrésre!

Első lépéseként töltsd ki a regisztrációs űrlapot.  Regisztrációt követően felkeresünk és időpontot adunk az ingyenes előszűrésre, ahol megvizsgáljuk fogaid állapotát, panoráma röntgent és státusz felvételt készítünk. Mindezt teljesen ingyen és kötelezettség mentesen! A helyek folyamatosan fogynak, érdemes minél előbb regisztrálni. 

Előszűrésünk mindenki számára lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerje a fogszabályozás új dimenzióit, mindezt teljesen kötelezettségmentesen.

Várunk szeretettel és izgalommal a ClearCorrect ingyenes előszűrésen!

Korlátozott helyek ⏰

Ne halogass tovább! Népszerű nyílt napunk regisztrációhoz kötött, a helyek pedig rohamosan fogynak! 

Csapatunk Téged is szeretettel vár!

Regisztrálj ClearCorrect nyílt napra!

Balatonkenesei rendelőnk