Barion Pixel

Nagy Fogászati Teszt

Komplex mosolyfelújítási program alkalmassági teszt

Tekintse meg pácienseink véleményét

Gyakran Ismételt Kérdések

A fogpróbák alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy legyen ideje a fogakat ellenörizni, azon kérhet módosításokat is. De ami még nagyobb biztonségot ad ezen a téren, hogy Önnek van ideje tesztelni az új fogait, mert a gyógyulási idő 3 hónapja alatt az elkészített ideiglenes fogak alapján további módosítást kérhet, így garantálva a végleges porcelán fogak tökéletes esztétikáját.  Célunk az Ön 100%-os elégedettsége.

A gyógyulási idő alatt tehát a saját fogakhoz hasonló ideiglenes fogakat kapni, amivel meg tud jelenni, fokozatosan terhelve tud rágni. Az új fogakra éppen ezért vigyázni kell,  túl kemény ételek fogyasztását javasolt kerülni.

A végleges porcelán fogak készülhetnek teljes porcelánból vagy fémvázon lévő porcelánból. Mindkettő esetében a külső felszínen kizárólag szép fehér porcelán látható.

Az otthoni szájápolást részletesen bemutatjuk és megtanítjuk Önnek. Nagyon hasonló a saját fogak tisztításához. Fél évente várjuk kontrollra és szájhigiéniai kezelésre.

A fix pótlásra 3 év garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

 1. Időpont kérése első konzultációra, Budapesten vagy Balatonkenesén.
 2. Első konzultáció a fogorvossal: teljes körű fogászati vizsgálat történik, valamint készül egy 3 dimenziós CT felvétel, melyen a sebész megtervezi az implantátumok pozícióját. A konzultáció, vizsgálat, kezelési terv készítésének díja 9 900 Ft, a Ct 18 000 Ft ba kerül, melyet 100%-ban jóváírunk a kezelés végén kedvezményként
 3. Kezelési tervet és árajánlatot legkésőbb 2-3 nap alatt elkészíti a fogorvos és a sebész közösen a 3D CT alapján.
 4. Második alkalommal átadjuk vagy elküldjük e-mailen a komplett tervet, minden kérdésre választ adunk.
 5. Az első kezelésen az implantátumok beültetésre kerülnek az állcsontba. Szükség esetén csontpótlás és az ideiglenes fogak készítése.
 6. Varratszedés, majd 3 hónapos gyógyulási időszak következik
 7. A már teljesen gyógyult implantátumokról újabb lenyomatvétel, próbák.
 8. A gyönyörű, végleges porcelán fogsor átadása.
 9. Kontroll, szájhigiéniai kezelések fél évente javasoltak.
 • 100%-ban fémmentes
 • Tökéletes esztétikai eredményt biztosít
 • A legjobb választás, ha implantátumra készítünk pótlást, mert szövetbarát, védi az implantátumot
 • Bio: nincs allergia
 • Egyedüli hátránya az ára: „luxus” kategória