Barion Pixel

Tönkrementek a fogai, de szeretne újra büszkén mosolyogni?

Azonnali, fájdalommentes megoldás akár súlyos fogászati problémákra:

Nyerje vissza saját fogai érzését!

3 bomba amely bármikor berobbanhat, ha tartós foghiánnyal küzd

Gyomor panaszok

Sajnos olyan állapot is kialakulhat, hogy nem tud megfelelően rágni, sőt minden falat fájdalmat okozhat, az evés nem okoz már örömet.

A megmaradt fogazat is tönkremehet

A hiány melletti fogak bedőlnek, meghosszabbodnak, gyökerük elveszítik stabilitásukat a még meglévő fogak rágóereje jelentősen csökken. A fogíny gyulladásba kerülhet, az állkapocs nem terhelődik, ezért csontja elvékonyodik, jelentősen gyengül ezzel együtt állkapocs ízület is gyulladásba kerül.

Állkapocsízületi problémáktól a zsibbadásig

Az elégtelenül záródó fogak, a kóros harapás a teljes rágóizomzatot kóros működésre kényszerítik, és ez zavaró tüneteket okoz az állkapocsízületben: fájdalom, kattogás, szájnyitási és rágási nehézségek, szájzár stb. jelentkezhet.
Az állkapocsízületi problémákon túl fejfájás, nyak-, hát-, karfájás, vállövi fájdalmak, folyamatos izomfeszülések nehezíthetik életünket. Fülzúgást, szédülést, zsibbadást tapasztalhatunk, extrém esetekben látási és hallási zavarok is felléphetnek. 

Globe Dental fogászat

Szeretnék Önnek is segíteni, hogy újra önfeledt életet élhessen!

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Implantológiai Központok tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

Professzionális fogászati kezeléseket biztosítunk fájdalommentesen

Fogászati centrumainkban teljeskörű fogászati kezelést biztosítunk közel 15 éve. Kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkezünk a teljes fogazati helyreállításban, legyen az implantációs vagy anélküli. Kezeléseinkkel hosszútávú megoldást biztosítunk, melyre írásos garanciát vállalunk. Rendelőinkben altatásos fogászati beavatkozásra is lehetőséget kínálunk. Pácienseink elégedettsége 98% feletti.

Kinek ajánljuk a Komplex Mosolyfelújító Programot?

Szeretne esztétikus mosolyt, mely visszaadja a magabiztosságát.

Szeretné úgy rendbe hozatni a fogait, hogy egy napig se legyen fog nélkül.

Szeretné rövid idő alatt visszanyerni rágási és beszédképességét.

A kivehető fogsor helyett vissza szeretné nyerni önbizalmát és régi életminőségét.

Ez esetben érdemes időben megkezdeni a kezelését, amíg még megfelelő mennyiségű csontállománnyal rendelkezik.

Amennyiben a fenti kérdések közül bármelyik érinti, bízza ránk magát teljes nyugalommal – Önnek ajánljuk a Komplex mosolyfelújítási programunkat!

Ön alkalmas a Komplex mosolyfelújítási programra? 
Derítse ki egy pillanat alatt az alkalmassági tesztünkkel!

Milyen előnyöket tartogat Önnek a Komplex mosolyfelújítási program más fogpótlásokhoz képest?

 • Egy szisztéma mentén fogjuk elkészíteni mosolyát, mely a teljes folyamatot átöleli és már sok ezer páciensnek nyújtott kiemelkedően szép és jól működő fogakat.
 • Minden egy helyen történik, az all-in-one centrumainkban. Komoly és szakmailag magas szinten kidolgozott kezelési tervet állítunk fel, mely alapján pontosan tudni fogja mennyi ideig tart a kezelés, milyen gyógyulási időkkel kell számolnia.
 • Mi sem szeretjük a kellemetlen helyzeteket, így nem lesz váratlan fogászati számla. Minden kezelés díjáról előre tájékoztatjuk. A program elején egy részletes kezelési tervet és árajánlatot készítünk, melyet írásban megkapnak pácienseink. Amennyiben ebben változás lépne fel, ebben az esetben is mindig előre tájékoztatjuk.
 • Biztosítjuk, hogy a legmagasabb minőségű anyagokkal és magas szakmai tudással és tapasztalattal tartós fogpótlásokat kínálunk.
 • A Komplex mosolyfelújítási program teljes egészében előre megtervezett így a leggyorsabb megoldást nyújtja a problémákra.
 • A Komplex mosolyfelújítási programba olyan modern fogászati kezeléseket építünk be az Ön kívánságainak megfelelően, mellyel kíméletesen és gyorsan haladunk. Például választhatunk a programba digitális mosolytervezést, 3D guide irányított implantációt vagy éber szedációt és mélyaltatást is.
 • Új mosolya fiatalabb megjelenést kölcsönöz Önnek.

Fájdalommentes beavatkozás

Elképzelhető, hogy Önben is felmerül, hogy az operáció mennyire lehet megterhelő vagy fájdalmas. Sok páciensünk helyi érzéstelenítés mellett a teljes fájdalommentességről számol be, de sokan külön éber szedációt kérnek. Amennyiben jónak látja, a Globe Dental-nál lehetősége van éber altatást kérnie. Több mint 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az éber szedáció vagy mélyaltatás területén, így garantáljuk, hogy kezelésétől nem kell félnie.

Svájci referencia klinika, biztos szakértői kezek

Kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkező szájsebészeinkre nyugodt szívvel rábízhatja mosolyának teljes felújítását, rendelőink a svájci Straumann implantációs rendszer referencia fogászatai, így kizárólag a legmagasabb szintű műtéti protokollokat és a legjobb minőségű anyagokat használjuk.

Garanciánk

A kezeléseinkre írásos garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alapfeltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek.

Pácienseink mondják

László Sándor

Nagyon alaposak, udvariasak, szakmai tapasztalatból jeles. Aki fogorvoshoz szeretne menni és fogorvost keres, bátran ajánlom a Globe Dental-t.
Köszönöm a precíz, észrevehetetlen végeredményt.

Mester György

Teljesen fájdalommentes beavatkozást kerestem. Most már a kezelés vége felé ki merem jelenteni megkaptam. Kiváló orvos kezébe kerültem. Mándoki doktor úr fantasztikus munkát végzett. De nem csak ő, hanem a teljes csapat, asszisztenstől kezdve, a recepciós lányokig. Ezt nem lehet eléggé Megköszönni Mindenkinek. Nem is lehet kérdés az 5 csillag.

Balog Gábor
(Angliában élő magyar)

Én, aki világ életemben rettegtem a fogászattól, alig vártam a soron következő kezelést. Azt hiszem, ez többet mond minden szónál. Kellemes környezet a budapesti rendelőben, elbűvölően kedves és segítőkész hölgyek a recepción, nem kevésbé elbűvölő és bájos asszisztensek a profi orvosok mellett. Fájdalommentes kezelések és gyógyulási idő. Csak ajánlani tudom! 

Ha Ön is szeretne ebben részt venni, így kezdjük el

Amennyiben alkalmas a programra, emailben tájékoztatjuk az összes felmerülő kérdéssel kapcsolatban:

 • milyen fogászati kezeléseket tartalmazhat a program
 • mennyibe kerülnek a legfőbb kezelések
 • milyen szakaszokból állnak
 • egyéb fontos tudnivalók mielőtt bármilyen fogászati kezelésbe kezd
 • megtudhatja hogyan tud a programra jelentkezni
Komplex Mosolyfelújítási program alkalmassági teszt


Komplex mosolyfelújítási program alkalmassági teszt

7 érv, amiért érdemes a Globe Dental-t választani

 1. Megannyi elégedett komplex mosolyfelújításon átesett magyar és külföldi páciensünk életminőségét javítottuk ezzel a kezeléssel. Nagy tapasztalattal –  ma már rutin eljárásként alkalmazzuk. A szervezést is professzionálisan végezzük.
 2. Magyarországon Budapesten és Balatonkenesén vagyunk elérhetőek hétköznapokon 8.00-20-00 óra között.
 3.  A kezelések fájdalommentességéről kérésre mélyaltatásban vagy éber szedációban aneszteziológus szakorvos gondoskodik.
 4. A svájci Straumann referencia a garancia a minőségre.
 5.  Fogászatainkon 6 szájsebész végzi már több éve a beavatkozásokat, több mint 10 fogorvos a fogászati kezeléseket.
 6. Saját fogtechnikai laborunk a biztosíték arra, hogy nem csak jól működő, de gyönyörű fogakat is készítünk Önnek. 
 7. Családias hangulatban, maximális odafigyeléssel gondoskodunk Önről. 

Komplex mosolyfelújító program konzultáció és tervezés igénylés

A kezelés első lépése a fogorvosi konzultáció és tervezés, amikor orvosaink meghallgatják az Ön elképzelését és kívánságait, alaposan megvizsgálják, készítenek egy 3 dimenziós CT felvételt és előkészítik a
kezelési tervet és az árajánlatot. A programra jelentkezők esetében, amennyiben a fogorvosi konzultáció mellett szájsebészeti konzultációra vagy konzíliumra is szükség lenne, ennek díját nem kell még egyszer Önnek kifizetnie.

Gyakran Ismételt Kérdések

A fogpróbák alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy legyen ideje a fogakat ellenörizni, azon kérhet módosításokat is. De ami még nagyobb biztonségot ad ezen a téren, hogy Önnek van ideje tesztelni az új fogait, mert a gyógyulási idő 3 hónapja alatt az elkészített ideiglenes fogak alapján további módosítást kérhet, így garantálva a végleges porcelán fogak tökéletes esztétikáját.  Célunk az Ön 100%-os elégedettsége.

A gyógyulási idő alatt tehát a saját fogakhoz hasonló ideiglenes fogakat kapni, amivel meg tud jelenni, fokozatosan terhelve tud rágni. Az új fogakra éppen ezért vigyázni kell,  túl kemény ételek fogyasztását javasolt kerülni.

A végleges porcelán fogak készülhetnek teljes porcelánból vagy fémvázon lévő porcelánból. Mindkettő esetében a külső felszínen kizárólag szép fehér porcelán látható.

Az otthoni szájápolást részletesen bemutatjuk és megtanítjuk Önnek. Nagyon hasonló a saját fogak tisztításához. Fél évente várjuk kontrollra és szájhigiéniai kezelésre.

A fix pótlásra

3 év

garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

 1. Időpont kérése első konzultációra, Budapesten vagy Balatonkenesén.
 2. Első konzultáció a fogorvossal: teljes körű fogászati vizsgálat történik, valamint készül egy 3 dimenziós CT felvétel, melyen a sebész megtervezi az implantátumok pozícióját. 
 3. Kezelési tervet és árajánlatot legkésőbb 2-3 nap alatt elkészíti a fogorvos és a sebész közösen a 3D CT alapján.
 4. Második alkalommal átadjuk vagy elküldjük e-mailen a komplett tervet, minden kérdésre választ adunk.
 5. Az első kezelésen az implantátumok beültetésre kerülnek az állcsontba. Szükség esetén csontpótlás és az ideiglenes fogak készítése.
 6. Varratszedés, majd 3 hónapos gyógyulási időszak következik
 7. A már teljesen gyógyult implantátumokról újabb lenyomatvétel, próbák.
 8. A gyönyörű, végleges porcelán fogsor átadása.
 9. Kontroll, szájhigiéniai kezelések fél évente javasoltak.
 • 100%-ban fémmentes
 • Tökéletes esztétikai eredményt biztosít
 • A legjobb választás, ha implantátumra készítünk pótlást, mert szövetbarát, védi az implantátumot
 • Bio: nincs allergia
 • Egyedüli hátránya az ára: „luxus” kategória