Barion Pixel

Változtassa meg mosolyát láthatatlan fogszabályzóval!

Fedezze fel a láthatatlan fogszabályozás varázsát a Globe Dental-nál! 

Felejtse el, hogy fogai miatt szégyenkeznie kell!

A ClearCorrect láthatatlan fogszabályzás átlátszó sínekkel működik, amelyeket rendszeresen cserélünk a fogai állásának megfelelően. A sínek rendkívül kényelmesek és szinte észrevehetetlenek, így az életminősége javul, miközben a fogai lassan visszatérnek a helyükre és csodálatos mosolyt eredményeznek.

A ClearCorrect kezelés egyedi!

Azoknak is ajánlott, akik korábban már hordtak hagyományos fogszabályzót, de az eredmény nem volt megfelelő. A ClearCorrect sínek gyakorlatilag észrevehetetlenek, így bármikor viselheti őket, akár munkába menet, akár fontos esemény előtt áll.

láthatatlan fogszabályzás Globe Dental
láthatatlan fogszabályzás

Az eredmény pedig valóban lenyűgöző!

Azok a páciensek, akiknek láthatatlan fogszabályzás kezelésük volt általában azt mondják, hogy a fogszabályzó viselése közben szinte semmi kellemetlenséget nem tapasztaltak, és az eredményt pedig már az első hetekben látni lehetett.

Biztonságos és hatékony láthatatlan fogszabályzás

A svájci Straumann cég referencia klinikájaként a Globe Dentalban a Clear Correct láthatatlan fogszabályzás mellett döntöttünk, mely nem volt kérdés számunkra, hiszen igen magas minőségi színvonalat, biztonságot és hatékonyságot képvisel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért a Clear Correct rendszert javasoljuk:

Merőben más mint egy rögzített fogszabályzó készülék!

Ha összehasonlítjuk a hagyományos fogszabályzóval, a láthatatlan fogszabályzás sokkal kényelmesebb és esztétikusabb. A hagyományos fogszabályzó ragasztott elemeket tartalmaz, ami irritálhatja az ínyt, és nehéz a fogak tisztítása. A láthatatlan fogszabályzóval ezek a problémák nem merülnek fel, és a kezelés pedig ugyanolyan hatékony.

Pácienseink véleménye a láthatatlan fogszabályzásról

láthatatlan fogszabályzás vélemények

Láthatatlan fogszabályzás
6 lépésben

Az első lépés a konzultáció, amely során a fogorvos alaposan megvizsgálja a páciens fogait, és megbeszéli az elvárásait és a célokat. Ez a találkozó lehetőséget ad arra is, hogy a páciens elmondja, milyen problémái vannak a fogaival, és hogy milyen változtatásokat szeretne látni a kezelés során.

A második lépés a vizsgálat, amely magában foglalja a panoráma röntgen, a tele röntgen készítését, fotók készítését, és a digitális lenyomatvételt. Ezek a vizsgálatok lehetővé teszik a fogorvos számára, hogy alaposan megismerje a páciens fogait és állapotát.

A harmadik lépés a tervezés, amelynek során a fogorvos digitális úton tervezi meg a Clear Correct kezelést. A digitális tervezés lehetővé teszi, hogy a fogorvos a legjobb eredményt érje el, és egy kis videó segítségével, amit kifejezetten imádnak a páciensek megmutassa, hogyan fog kinézni a mosolyuk kezelés után.

A negyedik lépés során a fogorvos részletesen elmagyarázza a kezelési tervet a páciensnek, és válaszol minden kérdésre, amelyet a páciens feltehet a kezeléssel kapcsolatban.

A kezelés megkezdése során a fogorvos átadja a Clear Correct síneket, és két hetente újabb sínek átadásával halad a kezelés. A Clear Correct sínek átlátszóak és kényelmesek, és egyszerűen illeszthetők a fogakra. A kezelés általában 9-18 hónapig tart, a pontos időtartam a kezelés nehézségétől és a kívánt eredményektől függően változik.

A Clear Correct kezelés célja az, hogy a fogakat a kívánt pozícióba állítsa. A kezelés végén a fogak már a helyükön vannak, de ahhoz, hogy az elért eredmény hosszú távon is megmaradjon, fontos a fogak rögzítése az elért helyzetben. Ezért a kezelés végén egy speciális, úgynevezett Retainer nevű eszközt adunk vagy készítünk a pácienseinknek. A Retainer segít megtartani a fogak helyzetét és megakadályozza, hogy visszarendeződjenek az eredeti helyükre. A készülék viselése egyszerű és kényelmes, és hosszú távon biztosítja a szép és egészséges mosolyt.

Tegye meg az első lépést, hogy mosolya magabiztos és irigylésre méltó legyen!

Ne habozzon tovább, foglaljon most időpontot konzultációra, és kezdje el az utat a tökéletes mosoly felé! Gyors és egyszerű online időpontfoglalási lehetőséggel várjuk jelentkezését, hogy megkezdhessük a Clear Correct kezelést.

 

Mennyibe kerül a Clear Correct láthatatlan fogszabályozás?

Mivel minden eset egyedi, az árak is változóak. Pontos árat csak a kezelés előtti konzultáció alapján tudunk megállapítani. 

Bár a láthatatlan fogszabályozás egy nagyon hatékony és népszerű fogszabályozási módszer, azonban nem minden esetben jelent megoldást. Bizonyos fogszabályozási problémák esetén a rögzített fogszabályozó készülékek hatékonyabbak lehetnek. 

Most igazán megéri belekezdeni

Bevezető akciónk keretén belül, a konzultációt követő 2 hónapon belül megkezdett Clear Correct kezelések teljes árára 20% kedvezményt biztosítunk. 

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, kezdje el most a Clear Correct kezelést, és lépjen a tökéletes mosoly felé!

Minden 2 hónapon belül megkezdett láthatatlan fogszabályzás kezelés teljes árára most 20% kedvezményt biztosítunk

Konzultáció igénylés

Globe Dental fogászat

Szeretnék Önnek is segíteni, hogy újra önfeledt életet élhessen!

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa. 

Ha kérdése van, hívjon minket a +3615333100 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@globedental.eu email címre.