Barion Pixel

Keressük új csapattagunkat

Praxismanager pozíciónkba

Legyél részese vezetőként a Globe Dental töretlen sikerének!

Pályázz Praxismanageri nyitott poziciónkra Budapesten!
Rólunk

Büszkék vagyunk arra, hogy 2008 óta folyamatosan fejlődünk és kiemelkedő sikereket érünk el a fogászat területén. A küldetésünk, hogy “Mosollyal jobbá tegyük a világot!”.

Miért dolgozz nálunk?

Célunk nem csupán a fogászati ellátás magas színvonalú biztosítása, hanem egy olyan csapat építése, ahol a munkatársak szívesen járnak be a munkahelyükre és a páciensek is elégedettek.

Tudjuk, hogy a legértékesebb erőforrásunk a csapatunk, és egy összetartó, lelkes, és inspiráló vezetőre van szükségünk, aki érti, hogy a siker kulcsa az emberközpontú hozzáállás és az állandó fejlődés.

Ki az ideális jelentkező?

Az ideális vezetőnk számunkra nem csupán egy menedzser, hanem egy olyan személy, aki irányításával a csapatunk valóban boldog és sikeres. Komoly előnyt jelent, ha rendelkezel eredményes, legalább 4-5 fős több éves csapatvezetői tapasztalattal. Az orvosszakmai területen nem elvárás a tapasztalat, azaz nem kell értened az egészségügyhöz.

Mit kínálunk?

Mi nem csak egy állást kínálunk, hanem lehetőséget arra, hogy aktívan részese legyél a centrumunk fejlesztésének. Ezért fontos szempont, hogy proaktív és ambiciózus ötletekkel rendelkezz, és vállald az aktív részvételt a folyamatos fejlesztésekben és innovációkban.

Amint csatlakozol hozzánk, teljes körű támogatást biztosítunk a rendszerünkbe való integrációba, így szinte azonnal otthon érzed majd magad és gyorsan átlátod a folyamatokat. Teljeskörű onboarding támogatást és 2 hetente vezetői meetingeket biztosítunk.

Csatlakozz a csapatunkhoz

Csapatunk előrevisz bennünket, és bízunk benne, hogy a Te vezetéseddel még messzebbre juthatunk. Az elsődleges feladatod az lesz, hogy a 12 fős, budapesti fogászati csapatunkat sikeresen irányítsd és motiváld.

Nekem a Globe Dental...

Nézze meg, mit mondanak kollégáink a Globe Dental-ról.

Legyél a csapatunk tagja!

Motivációs levél PDF formátumban
Önéletrajz PDF formátumban