Barion Pixel
csunya-fogsor

Ön sem szeret nyilvánosan mosolyogni?

Csúnya, hiányos fogazatát  rövid idő alatt  fájdalommentesen esztétikussá és tökéletessé varázsoljuk.

Vége a szégyenletes, hiányos fogsorok rémuralmának!

A porcelán korona ajánlatunk megoldást jelenthet a problémáira! Várjuk a Globe Dental Fogászat Magánrendelőiben, ahol most kedvezményes áron készítjük el Önnek a legszebb porcelán fogakból álló mosolyt, hogy Ön is ragyoghasson!

Pontosan tudjuk, milyen nehéz lehet Önnek a hétköznapokban szembe nézni a valóság kegyetlen arcával. Többek között…

Mindez szinte varázsütésre a múlté lehet legújabb porcelán korona eljárásainknak köszönhetően.

fajo-fog

A szuvasodás által okozott károk és a foghiány teljesen romba dönthetik az Ön életét.

Hogyan élhet lehetőségekkel teli, boldogabb életet a a porcelán korona segítségével?

A „tiszta porcelán” korona – vagy ahogy mi hívjuk: az esztétikai megoldások királynője, a természetes fogzománchoz tökéletesen idomuló, gyönyörű végeredményt biztosít.

Röviden tehát: szebb, jobb, és sokkal tovább bírja.

Így az ön új fogsora nem olyan lesz, mint újkorában – annál művészien tökéletesebb.

Képzelje el, hogyan zajlana egy napja ma, ha már korábban elvégeztük volna Önnek a porcelán korona kezelést!

Miért a Globe Dental?

Nálunk mindent megtalál egy helyen

Nincs küldözgetés, felesleges várakozás. A Globe Dental Fogászati Klinika az ország több pontján megtalálható. Saját 3D-s fogtechnikai laborral és minden szükséges diagnosztikai eszközzel rendelkezünk, ami kellhet az Ön problémáinak maradéktalan feltárásához és kezeléséhez. Minden létező fogászati területre van szakosodott specialistánk, aki célzott megoldást kínál az Ön helyzetére vonatkozóan.

Minden egyes páciensünket különleges vendégként tartjuk számon. Nem csak kedvességre és előzékenységre számíthat tőlünk, de őszinteségre is. Ha egy-egy eljárás nem biztos, hogy megfelelő az Ön számára, akkor nem csak lebeszéljük róla, de addig keresünk, míg megtaláljuk az Ön számára optimális megoldást.

Miért tudjuk most ezt a kedvezményt biztosítani pácienseinknek?

A modern fogászati világban egyre inkább teret hódít a tiszta porcelán, fémmentes anyagok használata és a digitális technológia. Számos előnnyel rendelkezik, hátránya viszont szinte nincsen.

A Globe Dental is lépést tart a modern orvosi tudományokkal, ennek megfelelően fejlesztettük 3D fogtechnikai laborunkat is és célként tűztük ki, hogy pár éven belül száműzzük a fém alapú fogpótlásokat és a sokkal esztétikusabb, bio anyagokat alkalmazzuk.

Ez az innováció zajlik most, szeretnénk minden páciensünknek a legjobbat nyújtani, éljen tehát a lehetősséggel!

Talán Ön is ezért halogatott eddig

Leggyakoribb félelmek

Rengeteg, különálló beavatkozást kell majd elszenvednie.

Szerencsére a Globe Dentalnál a porcelán korona mintavétele és felhelyezése legfeljebb 3-4 lépésben történik. Az eljárás pontos menete függ attól, hogy Ön melyik porcelán korona megoldást választja.

Különböző klinikákon kell majd időpontért kilincselnie, hogy minden szükséges lelettel rendelkezzen.

A Globe Dentalnál mindent egyetlen helyen intézünk, Önnek sehová sem kell átmennie. Az időpontok egyeztetése gördülékeny. Ön várakozás nélkül juthat be a kezelőorvosához és nem kell felesleges köröket futnia.

A beavatkozás fájdalmas lesz.

Jó hír, hogy ez a beavatkozás gyakorlatilag teljesen fájdalommentes. De akár arra is lehetősége van, hogy éber altatásban történő kábítást kérjen – így garantálni tudjuk, hogy Ön semmit se érezzen a kezelésből.

A porcelán korona nem jelent végleges megoldást a problémájára.

Kivételesen ellenállóak és tartósak a porcelán koronák és hidak, hiszen a legkorszerűbb technológia segítségével készítjük őket. Megfelelő karbantartás és fogápolási rutin mellett hosszú évtizedekig problémamentes lesz a viselése.

Fölényeskedő, ítélkező megjegyzéseket kap.

Nálunk jobban senki sem tudja, mekkora befolyást gyakorol az öröklött hajlam és az élet megpróbáltatásai a fogainkra. Számunkra az az elsődleges cél, hogy segítsünk Önnek. Minden kollégánk roppant diszkrét és empatikus. Nálunk megértő fülekre talál.

Az eljárás nagyon drága lesz.

Ár-érték arányukat tekintve a porcelán koronás eljárások jelenleg a legjobb megtérüléssel bíró fogászati megoldást jelentik a fogmegőrző eljárások között. Ráadásul 3 különböző eljárásból választhat, amelyek között van olcsóbb és drágább megoldás is. A Globe Dentalnál most mindegyikre árkedvezményt biztosítunk, hogy ne kelljen tovább halogatnia a döntést.

Ne feledje: a foghiány sajnos nem csak esztétikai probléma! Hosszútávon a rágási nehezség olyan komoly szövődményeket okozhat, mint:

Biztosan Ön is látja, hogy nem éri meg halogatni ezt a problémát! Nagy árat fizethet a halogatásért! Kedvezményes ajánlatunknak köszönhetően most kompromisszumok nélkül, akár a legmodernebb technológiai eljárást is pénztárcabarát módon veheti igénybe!

Több lehetőség közül választhatunk

Porcelán korona eljárásaink Önnek

Cirkónium

a gazdaságos megoldás

Számítógépes CAD-CAM technológia alkalmazásával készített tiszta kerámia koronaalap, és tapasztalt fogtechnikus által egyedileg, művészien leplezett koronák. Gazdaságos megoldás.

Fullkontúr Cirkónium

a legerősebb és tartósabb megoldás

Előzetes digitális tervezés alapján a forma kifaragása teljesen géppel történik. Ennél az eljárásnál az anyag sérülékenysége minimálisra csökken: a kerámia lepel nem tud lepattanni, hiszen nincs is rajta. A hagyományos és modern eljárások kombinációja, magas esztétikai eredmény, legbiztonságosabb, legmagasabb tartósságot nyújtja.

E-max préskerámia

Élethű és szemet gyönyörködtető

Exkluzív eljárás, a technológia csúcsa! Élethű és szemet gyönyörködtető héjak és koronák készíthetőek ezzel a modern eljárással, amelyek ráadásul maximális esztétikai eredményt garantálnak.

Ne késlekedjen, mert az időpontok gyorsan fogynak! Csapjon le egy egészségesebb és mosolygósabb új élet lehetőségére!   

Most azonnal kérek egy időpontot, amikor pontosan megtudhatom, melyik megoldás való nekem és az mennyibe kerül!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien

A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .