Barion Pixel

Mesebeli gyerekfogászat -

Balatonkenese

Gyerekfogászati központ

A Globe Dental Fogászati Központ több mint 13 éves szakmai múlttal és 20 elhivatott fogszakorvossal fogadja pácienseit. 2021-ben a balatonkenesei központunkban azzal az elhatározással bővítettük szolgáltatásainkat a gyerekfogászattal, hogy a legkisebbek számára is hasonlóan magas minőségű és teljes körű fogászati ellátást biztosítsunk, csakúgy mint a felnőttek részére.

Küldetésünk, hogy a gyermekek számára igazán jó élményt teremtsünk a fogászatunkon és 100%-ban elkerüljük a rossz gyermekkori élmény kialakulását!

Ez a kezdeményezés és szolgáltatás hiánypótló vidéken, különösen ha figyelembe vesszük azt is, hogy akár gyermekaneszteziológus szakorvosi segítséggel a „kezelhetetlennek” tűnő kisgyermekek kezelése is megoldott magánrendelőnkben.  Vállaljuk a fogyatékkal élő gyermekek ellátást is.

A fogorvosaink kedvesek, türelmesek, gyermekközpontúak. A gyerekfogászati ellátás vezetője Dr. László Katalin, aki 2004-ben diplomázott és 4 gyermek boldog édesanyja. Balatonkenesén a gyerekfogászati részlegünkben a gyermekek számára külön játszósarkot alakítottunk ki, hogy amíg várakoznak önfeledten játszhassanak. A rendelő kialakítása is kedves, a kicsiket a mesevilág népszerű szereplőivel próbáljuk elvarázsolni, kollégáink játékosan és a saját nyelvükön kommunikálnak velük.

2008 óta járunk ki iskolákba és óvodákba prevenciós előadásokat tartani, rendelőnkben is igen nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.  

Központunk előnye, ha bármilyen egyéb szakorvosi kezelésre lenne szükség, ezt házon belül meg tudjuk oldani, mint például fogszabályozás vagy szájsebészet.

Ismerje meg gyerekfogászati szolgáltatásinkat:

Beszoktatás

Gyermekszájhigiéniai kezelés

Globe Dental fogászati és Szájsebészeti Centrum Balatonkenese - Budapest Barázdazárás Felső 2

Barázdazárás

fogszuvasodás felso

Gyermek fogszuvasodás kezelése

Tejfog gyökérkezelés

fogszabalyozas-slider

Gyerekfogszabályozás

gyerekszedálás

Szedálás

Gyerekfogászati árak

Gyakran Ismételt Kérdések

 • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
 • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Kérjen időpontot konzultációra

Természetesen további kezelésekre a több mint 20 fős szakorvosi csapatunk minden fogászati területen kínál professzionális megoldást.
Fontos tudnia, hogy időpont egyezetetés szükséges a kontroll vizsgálathoz. Kérjen időpontot most!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .