Barion Pixel

Mosolytervezés

Előre tervezett gyönyörű mosoly, meglepetések nélkül, 100% elégedettséggel

Mosolytervezés

Ha elégedetlen mosolyával és szeretne szép, ragyogó mosolyt, akkor válassza a Globe Dental-ban elérhető digitális mosolytervezést!

A mosolyfelújítás egy több lépcsőből álló kezelési sorozat, melynek célja, hogy az Ön vágyait megvalósítsuk azáltal, hogy az arcához a legideálisabb mosolyt, így fogformákat, méreteket, arányokat hozzuk létre. Ilyen alaposságú softwares tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget, technikai hátteret és időt igényel. A smile design szabályainak megfelelő, harmónikus mosolyt tervezünk, melyet előzetesen meg is mutatunk a pácienseinknek, majd az igény szerinti módosítások után meg is valósítjuk a mosolyt. Célunk a szép, természetes mosolykialakítás, pácienseink teljes elégedettségének elérése.

Hogyan zajlik a digitális mosolytervezés a Globe Dental Fogászati Központokban?

0

Időpont egyeztetés mosolytervezési konzultációra: mosolytervezési igényét jelezze kérjük a recepciós kollégáinknak, így esztétikai fogászatban járatos fogorvosunk fogadja majd Önt.

1

Mosolytervezési konzultáció: alapos felmérés, a páciens igények pontos meghatározása, digitális panoráma röntgen vagy 3D-s CT, tanulmányi lenyomatvétel és digitális fotósorozat készítése történik.

2

Az első mosolyterv bemutatása, közös kiértékelése: Az első konzultáción megbeszéltek alapján elkészítjük a 2D-s digitális tervet, melyet e-mailen előzetesen el is küldünk, hogy legyen ideje alaposan átvizsgálni, mások véleményét kikérni. Az elfogadott 2D-s terv után digitális lenyomatot veszünk a fogakról, majd elkészítjük a kezelési tervet, mely tartalmazza a kezelési költségeket és időket. Ennek elfogadása után már 3D-ben készítjük el a digitális mosolytervet, majd próba-mosolyt (viasz modell, mock-up) készítünk, azaz modellezzük a leendő mosolyt. Így még inkább el tudja dönteni a páciens, hogy a leendő mosoly 100%-ban megfelel-e számára. Így lehetővé tesszük, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan láthassa a tervezett végeredményt.

3

Fogászati kezeléssorozat: A kezelési terv elfogadása után elkezdjük az előkészítő munkákat a szájban. Ez mindig függ attól, hogy milyen kezelésre van szükség a mosoly kialakításához. Ilyenek lehetnek például:
  • előkészítés minimál vékony porcelán héjakhoz vagy tiszta porcelán koronákhoz (IPS E-max porcelán héjak, cirkónium koronák)
  • fogfehérítés a világelső ZOOM! fogfehérítési eljárásával
  • szükség esetén implantáció (Straumann prémium implantátumok, 3D implantáció) vagy ínykorrekciók (parodontológus szakorvosi beavatkozások)
  • ideiglenes fogakat készítünk, így fog nélkül nem kell maradnia

A Globe Dental-ban kizárólag magas minőségű anyagokkal és saját digitális fogtechnikai laborunkkal dolgozunk. A fogászati kezelésektől erősen félő pácienseinknek is megoldást kínálunk: aneszteziológusaink iv. éber szedálással biztosítják a 100%-os stressz és fájdalommentes kezeléseket.

4

Új mosoly véglegesítése: A mosoly átadása után nagyon fontos, hogy az otthoni ápolási szokások helyes kialakításának oktatása következik, így garantálva a hosszútávú sikerességet.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
  • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Kérjen időpontot konzultációra

A digitális mosolytervezéssel többet nyújtunk, mint szép új fogakat: pácienseink önértékelése, magabiztossága nő, boldogok lesznek, mert végre bátran mosolyoghatnak, hiszen egyik büszkeségük a mosolyuk lesz.
Legyen Ön a következő boldog mosolytulajdonos!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.
Melyik rendelőnk érdekli?