Digitale Implantation mit 100% Sicherheit 3-facher Preisnachlaß

100% biztonság, 3x-os kedvezmény

Skalpellfreier Zahneinsatz: sanft, schnell und sicher

Die Globe Dental Zahnkliniken bieten ein hochmodernes, digital gestaltetes Implantationsverfahren, das äußerst präzise ist und Beschwerden minimiert. Die künstliche Wurzelimplantation ist eine Lösung auf dem neuesten Stand der Technik bei fehlenden Zähnen. Der wichtigste Faktor für den Erfolg des Implantats ist die Position.

Kein Aufschneiden: keine Beschwerden danach, keine Schwellung, keine 1-2 Wochen Erholung! Wie wird das realisiert?

Die meisten Implantationsverfahren sind klassisch, mit Röntgenaufnahmen und manuell. Das digital gestaltete Implantationsverfahren ist eine Technologie, die neuartige Funktionen enthält, die es dem Arzt ermöglichen, die Planung und Positionierung zu perfektionieren. In Ruhe plant der Zahnarzt den Eingriff auf einem Computer mithilfe eines 3D-CT-Scans des Patienten. Der CT-Scan wird auch vor Ort in unserer Klinik durchgeführt.

Wem empfehlen wir die digital gestaltete Implantation?

 1. die eine schnellere Interventions- und Heilungsphase wünschen
 2. die eine schmerzlose Behandlung wollen
 3. für diejenigen, die wenig Knochen haben
 4. die mehrere Implantate einsetzen lassen müssen
 5. die eine Sedierung oder Narkose wünschen und die Zeit minimieren möchten
 6. für gefährdete Patienten

Vorteile der digital gestalteten Implantationstechnologie

 1. Es gilt heute als das fortschrittlichste Diagnoseverfahren, da die Behandlung der 3D-Diagnose von höchster Qualität vorausgeht.
 2. Minimieren Sie die Risiken einer Operation: Unerwünschte Risiken und Komplikationen einer konventionellen Implantation können dank äußerst präziser Konstruktion vermeiden werden.
 3. Die Operationszeit wird verkürzt: Dank der fortschrittlichsten Präparate und speziellen chirurgischen Hilfsmittel kann die Interventionszeit auf einen Bruchteil reduziert werden.
 4. Minimale Beschwerden und Schmerzen: Dieses fortschrittliche Verfahren macht häufig Nähte überflüssig und kann die Schmerzen erheblich lindern. Im Gegensatz zur herkömmlichen manuellen Implantation wird das Verfahren mit minimalen Wunden durchgeführt.
 5. Zusätzliche Eingriffe sind vermeidbar: In vielen Fällen können teure und unbequeme Operationen vermeiden werden, da vorhandene anatomische Merkmale voll ausgeschöpft werden. Dank dieser Technologie ist die Implantation äußerst sicher und genau und verringert die Unannehmlichkeiten des Verfahrens.

Sie müssen sich nicht mehr für Ihre Zähne schämen, fangen Sie an, vertrauen Sie sich an unseren Experten an! 

Erhalten Sei den dreifachen Preisnachlaß

Az akciónk 2021 Július 31.-ig érvényes!

Schablone 200 EUR

Das Positionieren des Implantats ist eine sehr präzise Sache. Der Guide ist eine maßgeschneiderte chirurgische Hilfe für den Patienten und stellt sicher, dass sich das Implantat in der perfekten Position befindet. Während des Eingriffs ist es wichtig, dass das Implantat in eine ideale ästhetische und anatomische Position gebracht wird, und dass die Heilung entsprechend ablaufen wird.

CT-Gutschrift – 90 EUR

Die meisten Implantationsverfahren bei anderen Zahnärzten werden auf klassische Weise durchgeführt, basierend auf Röntgenstrahlen und Freihand. Das digital gestaltete Implantationsverfahren ist eine Technologie, die neuartige Funktionen enthält, die es dem Kliniker ermöglichen, die Planung und Positionierung zu perfektionieren. In Ruhe plant der Zahnarzt den Eingriff auf einem Computer mithilfe eines 3D-CT-Scans des Patienten. Der CT-Scan wird auch vor Ort in unserer Klinik durchgeführt.

GESCHENK: Dämmerschlaf

Ihre Implantationsbehandlung ist garantiert schmerzfrei, da unsere Anästhesisten Ihnen absoluten Komfort bieten. Als Geschenk erhalten Sie einen Dämmerschlaf in Wert von 300 EUR für die 3D-Implantation (ab 5 Implantate).

Kérjen időpontot konzultációra

Legyen ön is egy ragyogóan fehér, hollywoodi mosoly büszke tulajdonosa! Mi segítünk ebben!

Gyakran Ismételt Kérdések

 • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
 • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

 1. Első konzultáció a Globe Dental balatonkenesei vagy budapesti fogászati centrumában
 2. Szájsebészeink részletes kezelési tervet és árajánlatot készítenek Önnek.
 3. Helyben CT felvételt készítünk a 3 dimenziós diagnosztikához: a CT felvételen a foghiány területét, valamint a csontszövet és lágyrészek feltérképezését végezzük. A felvétel mindössze néhány másodpercet vesz igénybe és természetesen fájdalommentes.
 4. Számítógépes műtéti tervezés: fogorvosunk nyugodt körülmények között, számítógépen megtervezi az implantációs beavatkozást, CT felvétel alapján. A programnak köszönhetően kitűnően lehet modellezni az implantátumok méretét és elhelyezkedését, figyelembe véve a rendelkezésre álló csont mennyiséget és minőséget, valamint az idegcsatornák és az arcüregek elhelyezkedését.
 5. Implantátumok behelyezése. Az implantátumok az előzetesen megtervezett helyükre kerülnek be, a legkevesebb idő alatt, ezáltal Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva.
 6. Fogpótlás elkészítése: a beültetett implantátumra fogorvosa elkészíti a lehető legmegfelelőbb fogpótlást a gyógyulási idő után.

Az implantátum az elveszített fogak hiányának pótlásának legmodernebb módszere, a többi fogat legkevésbé sértő eljárás, melynek hosszú távú sikeressége kiemelkedően jó.

Az implantátumok olyan titánból készült műgyökerek, melyeket szövetbarát bioanyagokból gyártanak. Az implantátumokat kis szájsebészeti műtéttel az állkapocs csontjába helyezzük el azzal a céllal, hogy később ezekre a „gyökerekre” egy új fogat építsünk fel.

Amikor az embereknek kialakul az első foghiánya, általában nem is sejtik, mit jelent ez, túlmenően az esztétikai hiányosságon. A fogászati implantáció magyarul fogbeültetést jelent, az elvesztett fogak pótlásának egyik módja. A hagyományos hídnál két vagy több pillér kell, ami áthidalja a foghiányt, az implantációnál nincs szükség erre, hiszen a korona megtartásához egy implantátumot, vagyis egy csavar formájú, titánból készült műgyökeret ültetnek be.

Milyen további problémákat okoz egy fog hiánya?

 • Felborul a fogak közötti érintkezési rendszer (ún.  kontaktpont-rendszer)
 • a hiányzó foggal szemben lévő fog kiemelkedhet
 • átalakulnak az erőhatások
 • természetesen elindul a foghúzás helyén a csont sorvadása

Ez utóbbi ok miatt a legjobb a fogakat vagy a foghúzás után azonnal beültetni vagy minél rövidebb időn belül, hogy még legyen elegendő csont a beültetéshez! Természetesen vannak helyzetek, amikor a hagyományos hídpótlás a megfelelő választás, elsősorban akkor, ha az implantációnak van valamiféle kizáró oka.

Amennyiben nem áll fenn kizáró tényező?

Az implantátum számos előnyös tulajdonsága

 • A fogászati implantátum lehetővé teszi, hogy a hiány melletti fogakat ne kelljen lecsiszolni, mely a híd készítésekor szükséges.
 • A beültetett fogászati implantátum megakadályozza a csont pusztulását. Amennyiben a hídpótlás mellett dönt, a csontvesztés hosszú idő alatt sajnos bekövetkezik. Mivel a műgyökér megakadályozza a csontsorvadást, nem kell félnie, hogy valaha kivehető fogsort kell majd hordania, mivel a beültetett műgyökerekre akár egy fix pótlás is tervezhető.
 • Fogászati implantátumok egy életre szólnak. A fogászati hidak életideje legfeljebb 10-15 év.
 • A fogászati implantátum mellett nem alakul ki szuvasodás.
 • A fogászati implantátumok választása esetén a napi fogápolási és szájhigiénia kialakítása sokkal könnyebb, hasonló a saját fogakéhoz.
 • Hosszú távon a fogászati implantátum ára sokkal kedvezőbb, mint egy hídé, mert hosszabb ideig funkcionálnak és nincsenek káros hatással a szomszédos fogakra. Számoljon csak utána!
 • Másik – gyakran igényelt – lehetőség, hogy segítségükkel a fogatlan szájba behelyezett protézis kitűnően rögzíthető.
 • Ugyancsak fogatlan szájban, 6-8 implantátum behelyezése után (egy állkapocsra számítva) 12 tagú híd behelyezése, és ezzel teljes rágó funkció előállítása az esztétikai igények tökéletes kielégítése mellett.

Kétféle fogpótlás készíthető implantátumokra: rögzített vagy kivehető fogpótlás.

1. A rögzített fogpótlás

A rögzített pótlások fixen be vannak ragasztva vagy csavarral vannak rögzítve és nem lehet kivenni a szájból, csak fogorvos tudja eltávolítani. Ilyen például az implantációs korona vagy híd. Ezek a pótlások a saját fogak érzését adják.

2. A kivehető fogpótlás

A kivehető pótlásokat naponta minimum egyszer a páciensnek ki kell vennie és megtisztítani. Ezek a kivehető pótlások az implantátumokkal vannak stabilizálva, így sokkal jobb a rögzítettségük, mint egy hagyományos fogsornak, amit mindössze az íny tart és általában mozog, ezért nem szeretik a páciensek. Az implantátumon stabilizált fogsor nem mozog, magabiztos érzést nyújt, nem kell fogsor ragasztót használni mellette.

50 évvel ezelőtt egy svéd professzor fedezte fel, hogy a titán alapú fémlemez egy egészen különleges tulajdonsággal rendelkezik és arra ösztönzi a csontot, hogy ránőjön a felszínére. Azóta ez a tiszta fém nagy karriert futott be, az orvostudomány több területén sikerrel alkalmazzák, mint például törött csontok egyesítésére, csípőprotézisekhez és természetesen a fog-implantációnál is. Az elmúlt időszak bizonyította, hogy a titán nem okoz károsodást a szervezetben és a vele szemben fellépő allergia is irodalmi ritkaság, ennek eredményeképpen a világon elvégzett több millió beültetésnél 96 százalék feletti volt a siker aránya.

Milyen részekből épül fel egy implantációs fog?

 • Három részből áll egy implantációs fog: a műgyökérből, azaz implantátum részből a felépítmény, azaz fej részből és koronából.

Mi az az egyfázisú és kétfázisú implantátum?

 • Egyfázisú implantátumról beszélünk, ha a műgyökér és a felépítmény nem különálló rész, hanem egy egység. Ebben az esetben a műgyökér felépítmény részére (ami az íny felett látható) koronát a műtét után pótlást- általában ideiglenest- teszünk. Ezek az ún. azonnali terhelésű implantátumok.
 • Kétfázisú implantátumról akkor beszélünk, ha a műgyökér és a felépítmény rész külön álló rész. Ebben az esetben beültetés után a műgyökér a csontban úgy gyógyul, hogy felette az ínyt zárjuk. Ezek az ún. hagyományos, kétfázisú implantátumok.

Az implantáció típusai a behelyezés idejét tekintve

 • Azonnali implantációnak azt a beavatkozást tekintjük, amikor a foghúzással egy időben megtörténik az implantátum beültetése.
 • Késleltetett implantáció – a műgyökér beültetésére 4-8 héttel a fogeltávolítást követően kerülhet sor.
 • Késői implantáció – az implantátum beültetése és a fogeltávolítás között több, mint 3 hónap telik el.

Az implantátum típusai a fogpótlás behelyezésének idejét tekintve

 • Azonnali terhelésű implantátum: A fogpótlás az implantáció után 48-72 órán belül felhelyezésre kerül.
 • Korai terhelésű implantátum: A fogpótlás negyvennyolc óra után, de három hónapon belül kontaktpozícióba helyezve készül el.
 • Késleltetett terhelésű implantátum: A fogpótlás végleges formájában három-hat hónapos gyógyulási idő után készül el.

Az implantátum felépítmény anyagát tekintve

 • Cirkónium implantátum felépítmény: Tökéletes esztétikát nyújtó fehér színű implantátumfejeket javasoljuk az esztétikai zónában.
 • Titán implantátum felépítmény: Nagy teherbírású, tiszta titán fémből készülő implantátumfejeket javasoljuk a rágó zónában.

Ich freue mich darauf, Sie bald unter unseren zufriedenen Patienten begrüßen zu dürfen. Kontaktieren Sie uns!

Dr. Vivien Thury
Praxisleiterin und praktizierende Zahnärztin der Globe Dental Privat – und Oral Chierurgischen Zahnkliniken in Balatonkenese und Budapest.