Barion Pixel

Fizetési feltételek

A Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelőkben a kezelések és az azokkal kapcsolatos szakmai és ügyviteli folyamatok az után követhetőség érdekében írásban rögzített protokoll szerint folynak.

Magánrendelőinkben a különböző fogászati problémával érkező pácienseknek a feladatnak megfelelő szakmai felkészültségű orvoshoz, a fogászati feladatok elvégzéséhez szükséges mennyiségű időre kezelési időpontokat biztosítunk. Az időpont tájékoztató jellegű, a napi kezelésekben bekövetkezett váratlan események következtében módosulhat, várakozás alakulhat ki.

Az előjegyzett időpontot 24 órával előtte a páciens térítésmentesen módosíthatja. Amennyiben ez nem történik meg és a páciens a kezelésen nem jelenik meg, illetve a páciens késése miatt a kezelés meghiúsul, 5 000 Ft-ot (azaz ötezer forintot) köteles megfizetni.

Fizetési feltételek

 • a fogászati kezeléseket a kezelés után közvetlenül a recepción kérjük rendezni.
 • műtét (pl. csontpótlás, implantálás, fogeltávolítás, rezekció stb.) vagy szedálás/mélyaltatásban a tervezett kezelés árának teljes összegének megfizetése a kezelés megkezdése előtt esedékes.
 • fogpótlás készítése esetén (pl. hidak, koronák, inlay, héjak készítése) a tervezett kezelés árának megfizetése 50%-ban a kezelés megkezdése előtt, 50 %-ban, illetve a fent maradó rész megfizetése az átadás előtt esedékes.
 • minden esetben a kezelés végén az előlegbefizetések a végszámlából kerülnek jóváírásra.

Fizető eszközök

A Globe Dental fogászati klinikán az alábbi fizetőeszközöket van lehetőségünk elfogadni a fogászati kezelés árának kiegyenlítésére.

 • készpénz,
 • Visa, MasterCard bankkártya
 • Szerződött Egészségpénztárak kártyái (kérjük, időpontfoglaláskor tájékozódjon, hogy Egészségpénztára szerződött partnerünk-e.)

Éber szedálás vagy mélyaltatás

Éber szedálásban vagy mélyaltatásban tervezett fogászati kezelés esetén az időpont foglalásához 1 óra (a kezelési tervben található egy óra díjának megfelelő) óvadék előzetes megfizetése szükséges, amit a kezelés végösszegéből jóváírunk. Az óvadék megfizetése utalással, vagy a fent megnevezett egyéb fizetési módokon történhet.

Az éber szedáláshoz vagy mélyaltatáshoz szükséges személyi feltételeket kizárólag az alábbi feltételekkel tudjuk biztosítani:

 • Amennyiben a kezelést megelőző 48 óráig megtörténik a óvadék befizetése
 • Amennyiben a kezelést megelőző 24 óra előtt az időpont módosításra kerül, úgy a befizetett óvadék összege az új időpontban kerül felhasználásra.
 • Amennyiben a kezelést megelőző 24 órában történik az időpont törlése, úgy a óvadék  összege a szolgáltató tulajdonába megy át, annak további kezelésbe történő beszámítása nem lehetséges.
 • Kizárólag mélyaltatáshoz kérünk labor és EKG eredményeket, ezt legkésőbb 24 órával az előjegyzett időponthoz képest eljuttatni a recepció részére.

Ugyancsak az óvadék  megtartására válik jogosulttá szolgáltató, amennyiben a szedálás az alábbi okok miatt hiúsul meg:

 • a páciens a szedálás előtti 4 órában, az erre vonatkozó tilalom ellenére ételt, vagy italt fogyasztott
 • a szedálás időpontjában jut az orvos tudomására olyan információ a páciens állapotát illetően, mely nem teszi lehetővé a szedálás alkalmazását
 • a szedálás megkezdése után a kezelést valamely a páciens állapotából, nem kívánt reakciójából eredő oknál fogva fel kell függeszteni, nem lehet elvégezni.
 • minden egyéb olyan okból, amelyről az orvos-, illetőleg a szolgáltató részéről az adott helyzetben elvárható gondosság tanúsítása mellett sem lehetett előre tudomása-, illetőleg a páciens elmulasztotta annak megfelelő időben történő közlését.

Köszönjük a fizetési feltételek áttanulmányozását és betartását, minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére. Várjuk fogászatainkon!