Barion Pixel

Fix fogak öt nap alatt

Nem akar hónapokon keresztül fogorvoshoz járni, hetente többször is és rövid idő alatt végezni a fogászati kezeléssel? 

Koronák, hidak, implantátumok mindössze 5 nap alatt!

Mit jelent az hogy fix fogak 5 nap alatt?

A Straumann legújabb csúcsfejlesztésű BLX implantátumaival lehetőség nyílik az implantációt követően azonnal fix, ideiglenes pótlás készítésére 5 nap alatt.

Ezt követi a gyógyulás időszaka, amikor az implantátumok becsontosodnak és az íny a gyógyulás után felveszi a végső lefutását, alakját. Ekkor készíthető el az esztétikus és pontos végleges fogpótlás.

Miért vagyunk mi gyorsabbak mint mások?

Mi készítjük el
a fogakat

Saját praxislabort működtetünk, mely az orvosaink és saját fogtechnikusaink közötti legjobb és leggyorsabb együttműködést eredményezi.

Valódi, azonnali terhelésű implantátum

A magas tisztaságú implantátum kilökődési arány 3% alatti. Az implantátum egyedi tulajdonságainak köszönhetően alkalmas arra, hogy közvetlenül foghúzás után behelyezzük a fog helyére.

Straumann svájci minőség

A világhírű svájci Straumann cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően hosszútávú, megbízható és magas minőségű megoldást kínál az azonnali terhelésű, fix fogak elkészítésére.

Gyors és pontos
diagnózis

Rendelkezésünkre áll fogászati CT készülék, ami ma a legpontosabb diagnosztikai eszköz, így azonnal a legpontosabb diagnózist tudjuk felállítani. Sokkal részletesebb információt ad, mint egy hagyományos panoráma röntgen.

A külföldi fogászati turizmusban szerzett sok éves tapasztalatunkat használjuk

Az egy hétre érkező külföldi csoportjaink miatt fel vagyunk készülve a leggyorsabb munkát biztosító fogorvosi technológiával és szakmai protokollal.

Komplett kezelések
egy ülésben

Kívánságra hosszabb kezeléseket végzünk el egy nap alatt, amiben nagy tapasztalatunk van. Azért, hogy ne legyen kellemetlen Önnek, külön kérésre elérhető nálunk mélyaltatás és intravénás szedálás is.

Pácienseink előtte utánna

Mint minden orvosi beavatkozás esetén alapos vizsgálatot követően egyedi kezelési tervet kell felállítani.
Tapasztalataink alapján a  “Fix fogak 5 nap alatt megoldás” az esetek 90%-ában kivitelezhető, viszont kis számban vannak kontraindikációk, amikor ez nem lehetséges.

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Az implantátum behelyezését követően, ha szakmailag stabil az implantátum, akkor lenyomatot veszünk. Erre a lenyomatra a fogtechnikusaink elkészítik a fix, rögzített fogakat. Ezek még nem a végleges fogak, hanem a gyógyulás ideje alatt használatosak. Ha becsontosodott az implantátum, meggyógyult az íny és már biztonságosan behelyezhető a pótlás, elkészítjük a végleges fogakat.

  Az implantátumok nem csontosodnak be 5 nap alatt, hanem ez átlagosan 3 hónapot vesz igénybe.
  5 nap alatt az első kezelést végezzük el, azaz a műtétet, az ideiglenes fix fogakat és a kontrollt.

  Elegendő számú és stabilitású saját fog esetén, implantátum behelyezése nélkül is elkészítjük a fix, rögzített fogakat. Szakorvosunk a vizsgálat után pontos felvilágosítást ad erről.

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
  • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

  Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

  Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

  Kérjen időpontot konzultációra

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg kedvezményes ajánlatainkat, kérjen konzultációs időpontot, ahol minden kérdésre választ kaphat.

  Ne késlekedjen, tudja meg a kezelési lehetőségeket most! Ha azonnali kérdése van, várjuk hívását a +36 20 553 66 22 telefonszámon!