Fix fogak öt nap alatt

Nem akar hónapokon keresztül fogorvoshoz járni, hetente többször is? Gondolta volna, hogy a 21. századi modern fogászati technológiának köszönhetően jóval rövidebb idő alatt végezhet a fogászati kezelésével?

Nem akar hónapokon keresztül fogorvoshoz járni, hetente többször? Önnek sincs ideje?

Gondolta volna, hogy a 21. századi modern fogászati technológiának köszönhetően jóval rövidebb idő alatt végezhet a fogászati kezelésével?

Koronák, hidak, implantátumok mindössze 5 nap alatt!

Mit jelent az hogy fix fogak 5 nap alatt?

A Straumann legújabb csúcsfejlesztésű BLX implantátumaival lehetőség nyílik az implantációt követően azonnal fix, ideiglenes pótlás készítésére 5 nap alatt.

Ezt követi a gyógyulás időszaka, amikor az implantátumok becsontosodnak és az íny a gyógyulás után felveszi a végső lefutását, alakját. Ekkor készíthető el az esztétikus és pontos végleges fogpótlás.

Miért vagyunk mi gyorsabbak mint mások?

A külföldi fogászati turizmusban szerzett sok éves tapasztalatunkat használjuk

Az egy hétre érkező külföldi csoportjaink miatt fel vagyunk készülve a leggyorsabb munkát biztosító fogorvosi technológiával és szakmai protokollal.

Gyors és pontos
diagnózis

Rendelkezésünkre áll fogászati CT készülék, ami ma a legpontosabb diagnosztikai eszköz, így azonnal a legpontosabb diagnózist tudjuk felállítani. Sokkal részletesebb információt ad, mint egy hagyományos panoráma röntgen.

Komplett kezelések
egy ülésben

Kívánságra hosszabb kezeléseket végzünk el egy nap alatt, amiben nagy tapasztalatunk van. Azért, hogy ne legyen kellemetlen Önnek, külön kérésre elérhető nálunk mélyaltatás és intravénás szedálás is.

Mi készítjük el
a fogakat

Saját praxislabort működtetünk, mely az orvosaink és saját fogtechnikusaink közötti legjobb és leggyorsabb együttműködést eredményezi.

Valódi, azonnali terhelésű implantátum

Az implantátum egyedi tulajdonságainak köszönhetően alkalmas arra, hogy közvetlenül foghúzás után behelyezzük a fog helyére.

CAD/CAM technológia

A számítógép vezérlésű fréz technikával készített koronák, hidak sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a hagyományos technikával készülők, valamint sokkal precízebbek is.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
  • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Kérjen időpontot konzultációra

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg kedvezményes ajánlatainkat (érvényes szeptember 30-ig), kérjen konzultációs időpontot, ahol minden kérdésre választ kaphat.

Ne késlekedjen, tudja meg a kezelési lehetőségeket és az árainkat most! Regisztráljon és kollégáink ismertetik kedvezményes ajánlatainkat! Amennyiben azonnali kérdése van hívja a +36 20 553 66 22 telefonszámot! 

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.
Melyik rendelőnk érdekli?