Barion Pixel

Karrier

Legyél Te is sikeres csapatunk tagja!

„Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül, ha messzire akarsz jutni, menjetek együtt.” 

A vállalkozásom lendületét a csapatom lelkesedése élteti.

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők praxisvezető fogszakorvosa.

Aktuális állásajánlataink

Protetikus fogorvos

Dentoalveoláris szájsebész

Konzerváló fogorvos

Implantációs protetikában jártas szájsebész szakorvos

CAD/CAM fogtechnikus
(Balatonkenese)

Fogászati asszisztens (Balatonkenese)

Recepciós (Balatonkenese)

Recepciós (Budapest)

Tartalomkészítő marketinges (Balatonkenese)

Fémes fogtechnikus 

Fémes fogtechnikus 

Fémes fogtechnikus 

Fogászati asszisztens (Budapest)

Fémes fogtechnikus 

 Modellkészítő, gipszelő (Balatonkenese)

Praxismanager (Budapest)

Dentálhigiénikus (Budapest)

Vezető fogászati asszisztens (Balatonkenese)

Dentálhigiénikus (Balatonkenese)

Globe Dental Cégfilozófia

Globe Dental fogászat

A Globe Dental céljainak és alapértékeinek megalkotója Dr. Thury Vivien cégtulajdonos.

Ezek vagyunk mi

A Globe Dental mint gazdasági vállalkozás, működését a nyújtott szolgáltatások magas
színvonalára és páciensei elégedettségére alapozza.
Cégünk kiváló minőségű egészségügyi szolgáltatásaival páciensei életminőségét, egészségét javítva, azok mindennapjait boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá igyekszik varázsolni. Küldetésünknek tekintjük, hogy életeket tegyünk jobbá az emberek mosolyának teljes felújításával. Célunk, hogy pácienseink az általunk végzett kezelések után magabiztosabban és boldogabban távozzanak tőlünk. Hitvallásunk szerint pácienseink akkor elégedettek, ha munkatársaik is elégedettek. Ezért mindent megteszünk, hogy munkatársaink számára kellemes munkakörülményeket, elfogadó, inspiráló környezetet és végtelen fejlődési lehetőséget biztosítsunk. Hiszünk az együttgondolkodásban és a csapat erejében. Kollégáink számára baráti hangulatú, élménydús kihívásokkal teli mindennapokat tudunk garantálni.

Ilyenek vagyunk mi

Az igényes, komplex, hosszútávú fogászati megoldást kereső páciensek fogászata vagyunk. Prémium kategóriában dolgozunk, elsősorban magas minőségű implantációs fogpótlásokat készítünk. Kizárólag a világelsők között számon tartott implantátum rendszert alkalmazunk. Sem minőségeben, sem szakmaiságban nem kötünk kompromisszumokat. Minden esetben és minden tekintetben a pácienseink igényei, elvárásai, valamint az egészségügyi, szakmai, üzleti és jogi szabályozók mentén járunk el. Garanciális esetekben igyekszünk pácienseink komfortját a lehető legrövidebb időn belül visszaállítani. Tisztességes eljárás, kompenzáció mellett örökös célunk a pácienseink elégedettségének megtartása. Sok éves múltú, megbízható, a jövőben is elérhető, tisztességes, felelősség vállaló vállalkozás vagyunk. Cégünk stabilan nyereséges.

Innováció, fejlődés

Cégünknél az innováció, a fejlődés, a fejlesztési irányok kutatása állandó. A cég egyik fő alapértéke a folyamatos, szakadatlan fejlesztés, legyen az szakmai, szervezeti, technológiai vagy humán oldali. A tulajdonosok célja a szakmai munka közelítése a világszínvonalhoz, ezért orvosaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt külföldön is. Ennek egyenes következménye a technológiai fejlesztés orvosi és a praxislabor oldalon. Pácienseink gyors, minden igényt kielégítő ellátása és informálása céljából többfélre operációs programot használunk egyidejűleg. Cégünk dinamikus fejlődése generálta szervezeti fejlődésünket is, amelyet a legkorszerűbb szervezetfejlesztési irányelvek mentén igyekszünk megvalósítani. Jelenleg 13 kezelőt üzemeltetünk, melyet hamarosan 20-ra növelünk. Pályázati lehetőségekkel szívesen élünk, céges mutatóink erre alkalmassá tesznek bennünket. A Globe Dental magas szintű prosperálásának záloga, munkatársaink személyes fejlődése, fejlesztése. Ebben a fejlődésben a fejlesztési felületeket, eszközöket, módszereket személyre szabva, közösen választjuk ki. Lehet az szakmai, vagy egyéni, esetleg egyedi mint egy coaching. Képzési palettánkon munkatársaink komplex ismeretekhez juthatnak, amelyet az élet más területein is alkalmazhatnak. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink értékrendje és céljai közelítsenek a cég értékrendjéhez és céljaihoz.

Ügyfélszolgálat / Páciens központúság

Fontos az ügy, de még fontosabb a szolgálat szemléletünk szerint. Több kommunikációs csatornán, három nyelven, folyamatosan el tudnak érni bennünket pácienseink, vagy az érdeklődők. A felmerülő megkereséseket igyekszünk 24 órán belül megválaszolni. Mindenkivel megtaláljuk a hangot. Kollégáink jól képzett szakemberek, ezért tisztában vannak azzal, hogy a maximális kedvesség az empátia és az odafigyelés a páciensek irányába, több oldalról kifizetődik. Az elégedett páciensek viszont kedvessége jól eső érzés. Jó hírnevünk továbbadása hozzájárul gazdasági sikereinkhez is. A mindig többet adni elvét érvényesítjük kapcsolatainkban és szolgáltatásunkban. Csapatunk célja a pácienseink elbűvölése.

Mi egymás közt

A Globe Dental munkatársait partnerként kezeli, megbecsüli őket és küldetése, hogy bevonja őket a szervezet fejlesztésébe. Célunk, hogy kollégáink második otthonként szeressék munkahelyüket, ahol érzik, hogy fontosak, mert minden nap értéket képeznek. Csapatunk érti és tudja, hogy a céges irányelveink mindannyiuk érdekeit szolgálják, így egyetértenek abban, hogy a nyugodt munkakörülményekhez, a stabilitáshoz és a fejlődéshez elengedhetetlen ezek betartása. Barátságos emberek vagyunk, és ez a kommunikációnkban is megnyilvánul. Tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink lehetnek „ajtók vagy falak” és ha nem jól válogatjuk meg őket, akkor akár tőrként is fúródhatnak a másik lelkébe. Empátiával, figyelemmel fordulunk a másik felé. Tévedéseink, hibáink felismerjük és elismerjük. Ezekre mint fejlődésünk alapköveire tekintünk. Nem minősítünk, nem ítélkezünk, nem bírálunk. Nem teszünk cinikus megjegyzéseket sem a kollégákra, pláne nem pácienseinkre. Tiszteljük a másik véleményét. Tabu téma a vallás, a sport és a politika. Otthoni gondjaink nem hozzuk be. Lojalitásunk megkérdőjelezhetetlen. Hozzáállásunkat a probléma fókusz helyett a pozitív, feladatorientált viselkedés jellemzi. Profik vagyunk, a legjobbakkal dolgozunk, ez tükröződik hozzáállásunkon, teljesítményünkön és viselkedésünkön is. Képesek vagyunk az őszinte érdeklődésre más ember iránt és örömünket leljük abban, hogy nyílt, őszinte dicsértet adjunk másoknak. A mosoly fontos munkaeszközünk, amit mindenki értékel és viszonoz is. Pácienseinket tiszteletteljesen magázzuk. Orvosainkat nevükön és doktornő, vagy doktorúr kiegészítéssel szólítjuk.

Globe Dental és a környezet

A Globe Dental nagy hangsúly fektet arra, hogy kivételes jó viszonyt ápoljon mind a társadalmi, mind természeti környezetével. Tisztában vagyunk azzal, hogy sikerünk nem mindig csak rajtunk múlik. Fontos számunkra cégünk megítélése mind a szűkebb, mint a tágabb környezetünkben. Hisszük, hogy pozitívan formáljuk környezetünket és a fenntartható jövőt hozzáállásunkkal, helytállásunkkal. Segítjük a rászorulókat és erre másokat is bíztatunk. Minden környezetvédelmi szabályt betartunk, tevékenységünkkel igyekszünk minél kisebb biológiai lábnyomot hagyni. Elektromos autó állományunk, napelemeink, anyag,- és energia felhasználásunk, és tárolásunk, mind ezt a célt szolgálja.

A vállalkozás életpályája kezdetektől napjainkig.

 • 2010 Balatonkenese Globe Dental fogászat megalapítása 3 kezelővel
 • 2010 Dentálturizmus elindítása
 • 2011 Éber szedációban végzett kezelések bevezetése
 • 2011 Balatonkenesén a kezelők számának bővítése
 • 2012 Gendex I-Cat CT beszerzése
 • 2014 CAD/CAM praxislabor elindítása
 • 2014 Zamárdiban 4 székes fogászati magánrendelő megnyitása a négy csillagos Wellamarin szállodában
 • 2016 A balatonkenesei Dolce Vita Hotel megnyitása – saját szállás kínálat páciensek részére
 • 2017 Budapesti fogászati magánrendelő megnyitása a Parlament mellett
 • 2017 Páciensközvetítői hálózat kiterjesztése 3 ország 17 városára
 • 2019 Budapesten a 3. kezelő kialakítása, kapcsolódó szolgáltatások körének bővítése keretében a Globe Medical Center elindítása
 • 2020 Dolce Vita Hotel bővítése 5 elegáns apartmannal
 • 2020 Balatonkenesén az új modern 12 kezelős központ kapuinak megnyitása
 • 2021 Balatonkenesén a Globe Medical általános orvosi magánrendelések elindítása
 • 2022 Professzor Piffkó József nemzetközi szájsebész a Globe Dental csapat tagja
 • 2022 Elkészült az új óbudai, csodálatos 2100 nm-es fogászati központ terve, melynek kivitelezése 2023-ban kezdődik! 

Céljaink, terveink

A teljes állcsont implantációs rehabilitációinak teljes digitalizálása

Minden igényt kielégítő óbudai központ megnyitása

Rendelőink 100%-os kapacitáskihasználása

Szolgáltatásaink közé az egynapos sebészeti műtétek integrálása steril műtőkben

Kiemelkedő képességű csapatunk folyamatos bővítése, továbbképzése

A hotelhez kapcsolódó szolgáltatások körének bővítése

Nekem a Globe Dental...

Nézze meg, mit mondanak kollégáink a Globe Dental-ról.

Melyik állásajánlatunk érdekli?

Legyél Te is a csapatunk tagja!

Melyik állásajánlatunk érdekli?
Kérjük önéletrajzát PDF formátumban töltse fel