Barion Pixel
FULLARCH KONZULTÁCIÓS CSOMAG

Legyen Önnek is igazán önfeledt a mosolya!

Ha megszületett Önben a döntés, hogy idén ragyogó mosolyt szeretne, akkor első lépésként vegye igénybe Fullarch Konzultációs Csomagunkat!

FULLARCH KONZULTÁCIÓS CSOMAG

Legyen Önnek is igazán önfeledt a mosolya!

Ha megszületett Önben a döntés, hogy idén ragyogó mosolyt szeretne, akkor első lépésként vegye igénybe Fullarch Konzultációs Csomagunkat!

Mikor javasoljuk Önnek a Fullarch Konzultációs Csomagot?

Legyen Öné az év legboldogabb mosolya, regisztráljon most 50% kedvezménnyel a teljeskörű fogpótlás konzultációnkra és ismerje meg a GlobeDental fogászati klinika fájdalommentes kezeléseit!

Ha Ön is

akkor mindenképpen javasoljuk, hogy regisztráljon be az alábbi űrlapon!

Mi fog történni regisztrációt követően?

A regisztrációs űrlap kitöltését követően kollégánk fel fogja hívni Önt egy időpont egyeztetésre, illetve a konzultációval kapcsolatban minden felmerült kérdését készségesen meg fogja válaszolni. 

Konzultáció igénylés

Az első 100 jelentkezőnek járó exkluzív ajánlatot jelenleg Ön: Igénybe tudja venni, ha most jelentkezik konzultációra!

All-on-4 konzultáció

Több, mint egy megbeszélés

A Fullarch konzultáció az első alkalom, mikor Ön az orvosainkkal találkozik. Ez kiváló lehetőség arra, hogy megismerje a kezelés menetét és minden kérdésére választ kapjon.

A konzultáció alkalmával alaposan megvizsgáljuk és helyben készítünk egy 3 dimenziós computer tomográfiás felvételt, azaz CT-t.

Ez a modern berendezés részletgazdag, háromdimenziós képet alkot, és remek módja a fogak, az arcüreg és környező csontok állapotának felmérésére és a kezelés megtervezésének. Még a konzultáció ekkor nem ér véget, mert a digitális tervezéshez szükséges fotók, lenyomatok készítése és a harapásregisztráció is megtörténik. 

A vizsgálat során eldől, hogy Ön alkalmas-e a Fullarch- Fix fogak 4 implantátumon- kezelésre

A konzultáció során elvégzett vizsgálatoknak a későbbiekben is nagy szerepe lesz, hiszen az itt nyert adatok alapján készül az ideiglenes rögzített műanyag fogsor.

A kezelés megkezdésére így a páciensek nagy örömére az ideiglenes fogsor már rendelkezésre áll, amin pár módosítást szükséges még elvégezni, majd rövid időn belül már használható is!

Kezelőorvosa alaposan tájékoztatja Önt a kezelések sorrendjéről, menetéről, ütemezéséről és minden ezekkel kapcsolatos kérdésről.

A konzultáció végén készítünk Önnek egy részletes írásos kezelési tervet és árajánlatot, melyet otthonában nyugodt körülmények között át tud gondolni.

Vagy ha úgy dönt, már foglalhatja is időpontját a kezelésre. Mint ahogy az eddig olvasottak alapján kiderült, minden vizsgálat fájdalommentes, és modern, esztétikus környezetben zajlik.

Fullarch Konzultációs Csomag tartalma

Most mindezt megkapja a Fullarch Konzultációs Csomagban

A Fullarch Konzultációs Csomag ára 98.000Ft helyett most csak 49.000Ft, mely 100%-ban jóváírásra kerül a Fullarch kezelés árában

BÓNUSZOK AZ ELSŐ 100 JELENTKEZŐNEK

Halogatás űző bónusz

Amennyiben 2 hónapon belül megkezdi a Fullarch kezelést a konzultációs csomag díját jóváírjuk.

Exkluzív ajánlatunk

Aktuális ajánlatunk keretein belül 50% kedvezményt biztosítunk a Fullarch konzultációs csomag díjából, amennyiben előre utalással foglalja konzultációs időpontját. A konzultációs díj 100%-ban jóváírásra kerül, amennyiben a kezelést 2 hónapon belül megkezdi.

Garanciánk

A fix pótlásra 3 év garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

all-on-4 garancia