Barion Pixel

FULLARCH KONZULTÁCIÓS CSOMAG

Amennyiben Ön még nem járt nálunk, az első lépés a kezelést megelőző fogorvosi vizsgálat, azaz első konzultáció, amely gyorsan elérhető és azonnal átfogó képet ad fogai állapotáról.

Konzultáció előtt

Természetes dolog, hogy egy fogászati kezelés előtt tömérdek dolog kavarog az ember fejében. Sőt!  Nem szokatlan, amikor a gyomrunk kicsit összerándul… Számtalan kérdés merül fel, pláne egy ilyen meghatározó és komplex fogászati beavatkozás előtt, ami előtt most Ön is áll. Mindez természetes.
Nem ritka az sem, hogy a félelem is szerepet játszik abban, hogy évekig halogatják a kezeléseket. A félelemre is van egy 100%-ban bevált módszerünk, így nem kell sem aggódnia, sem félnie: jó kezekben lesz a Globe Dentálnál, nálunk a tudás, a tapasztalat és az empátia egy helyen találkozik. 
Szeretnénk arról is biztosítani, hogy teljes diszkrécióval és megértéssel kezeljük pácienseinket, mert tudjuk, hogy sokszor nem könnyű szembenézni a kialakult állapottal, de nyugtassa meg az a tény, hogy mi azért vagyunk, hogy segítsünk, a mosolyfelújító kezeléseknek köszönhetően  boldoggá és elégedetté tegyük.

Több, mint egy megbeszélés

A Fullarch konzultáció az első alkalom, mikor Ön az orvosainkkal találkozik. Ez kiváló lehetőség arra, hogy megismerje a kezelés menetét és minden kérdésére választ kapjon. A konzultáció alkalmával alaposan megvizsgáljuk és helyben készítünk egy 3 dimenziós computer tomográfiás felvételt, azaz CT-t. Ez a modern berendezés részletgazdag, háromdimenziós képet alkot, és remek módja a fogak, az arcüreg és környező csontok állapotának felmérésére és a kezelés megtervezésének. Még a konzultáció ekkor nem ér véget, mert a digitális tervezéshez szükséges fotók, lenyomatok készítése és a harapásregisztráció is megtörténik. 

A vizsgálat során eldől, hogy Ön alkalmas-e a Fullarch- Fix fogak 4 implantátumon- kezelésre

A konzultáció során elvégzett vizsgálatoknak a későbbiekben is nagy szerepe lesz, hiszen az itt nyert adatok alapján készül az ideiglenes rögzített műanyag fogsor. A kezelés megkezdésére így a páciensek nagy örömére az ideiglenes fogsor már rendelkezésre áll, amin pár módosítást szükséges még elvégezni, majd rövid időn belül már használható is! Kezelőorvosa alaposan tájékoztatja Önt a kezelések sorrendjéről, menetéről, ütemezéséről és minden ezekkel kapcsolatos kérdésről. A konzultáció végén készítünk Önnek egy részletes írásos kezelési tervet és árajánlatot, melyet otthonában nyugodt körülmények között át tud gondolni. Vagy ha úgy dönt, már foglalhatja is időpontját a kezelésre. Mint ahogy az eddig olvasottak alapján kiderült, minden vizsgálat fájdalommentes, és modern, esztétikus környezetben zajlik.

Mikor van szüksége Önnek erre a kezelésre?

A teljes ív helyreállító beavatkozások két esetben adnak megoldást: tönkrement fogazat vagy teljes fogatlanság esetén. Ekkor az esetek legnagyobb részében azonnali esztétikus és rögzített fogakat tudunk készíteni. A legtöbb esetben csontpótlás nélkül.

Fullarch konzultációs csomag tartalma:

Halogatás űző bónusz

Amennyiben 2 hónapon belül megkezdi a Fullarch kezelést a konzultációs csomag díját jóváírjuk.

Exkluzív ajánlatunk

Aktuális ajánlatunk keretein belül 50% kedvezményt biztosítunk a Fullarch konzultációs csomag díjából, amennyiben előre utalással foglalja konzultációs időpontját. A konzultációs díj 100%-ban jóváírásra kerül, amennyiben a kezelést 2 hónapon belül megkezdi.

Ajánlatunkat kizárólag az első 100 jelentkező tudja igénybe venni!

Garanciánk

A fix pótlásra 3 év garanciát vállalunk. A Straumann implantátum és felépítmények esetén a termékre élethosszig tartó garanciát vállalunk, az orvos díjra ez nem vonatkozik. A garancia érvényesítésére az éves kontrollon megjelenés és az orvos utasításainak követése alap feltétel.  A garancia részleteiről előzetesen írásos tájékoztatót adunk minden kedves páciensünknek. 

Globe Dental fogászat

Szeretnék Önnek is segíteni, hogy újra önfeledt életet élhessen!

Dr. Thury Vivien vagyok, a balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

Konzultáció igénylés

Az első 100 jelentkezőnek járó exkluzív ajánlatot jelenleg Ön: Igénybe tudja venni, ha most jelentkezik konzultációra!