Aktuális ajánlatunk!

Modern és fájdalommentes kezelésekkel
rendbehozzuk és megszépítjük mosolyát!

Aktuális ajánlatunk!

Modern és fájdalommentes kezelésekkel
rendbehozzuk és megszépítjük mosolyát!

Amennyiben Ön még nem járt nálunk, az első lépés a kezelést megelőző fogorvosi vizsgálat, azaz első konzultáció:

GYORSAN ELÉRHETŐ ÉS AZONNAL ÁTFOGÓ KÉPET AD FOGAI ÁLLAPOTÁRÓL

.
Ennek keretében szakorvosunk fél órát foglalkozik Önnel, alaposan megvizsgálja, meghallgatja kéréseit, majd ezek alapján elmondja, hogy mi lenne az Ön fogászati problémájára a megoldás.

Amennyiben kezelése komolyabb szakorvosi tervezést igényel, a konzultáció során orvosunk professzionális, egyénre szabott, számítógéppel nyomtatott, képekkel illusztrált, írásos kezelési tervet és árajánlatot készít Önnek. A legtöbb esetben több tervet is készítünk Önnek, melyek közül lehetősége van választani, miután elmagyaráztuk a tartalmát. A célunk, hogy mindent megértsen, ne maradjanak kérdések, kétségek.
Szakorvosaink komplex módon, sok éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött állítanak össze Önnek egy tervet, amely alapján az Ön kezelését el lehet kezdeni. Tudni fogja, hogy előre láthatóan mennyibe kerül a kezelése, mikor és mennyit kell fizetnie, hány napot vesz igénybe a kezelése, mennyi gyógyulási idővel kell számolnia, ha szükséges. Abban az esetben, ha többféle alternatíva szóba jön, ezekről mindegyikről külön, nyomtatott kezelési tervet kap. Az idő, amit Önre fordítunk értékes és produktív.

Miután terveit megkapja, nyugodtan, akár otthonában eldöntheti kívánja-e kezelését megkezdeni, illetve melyik kezelésbe szeretne belevágni.
Milyen felmerülő költség jöhet szóba az első konzultáció alkalmával?
első vizsgálati díj: 9 900 Ft
– panorámaröntgen készítése, melynek díja 6500 Ft
– vagy szájsebészeti beavatkozás esetén a nagy térfogatú CBCT 25 000 Ft helyett csak 18 000 Ft

 

 

 

Pillantson be hozzánk! Kattintosn ide!

Hol találom a rendelőket?
8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Milyen formában kérhetek időpontot?
Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Mikor vannak nyitva?
Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges kollégáink fogják felvenni a telefont, és ők fognak időpontot adni Önnek.
Bejelentkezés: Budapest: +36 70 420 04 61, Balatonkenese: +36 20 9954 540, telefonszámokon, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

  Első konzultációs időpont  Melyik fogászatunk érdekli? (kötelező)


  Elfogadomaz adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)


  Állapotfelmérés lépésről lépésre

  A Globe Dental fogászat általános gyakorlata, hogy minden új pácienssel egy úgynevezett anamnézis lapot töltetünk ki, amely alapján tájékozódunk az Ön általános és fogászati kórtörténetéről (pl.: van-e bármilyen alapbetegsége, gyógyszerérzékenysége, stb.).

  Majd készítünk egy ún. panoráma röntgen felvételt és az Ön kívánságait figyelembe véve javasolunk kezelési tervet. A nálunk alkalmazott panoráma röntgen a legmodernebb digitális technikának köszönhetően jóval kisebb sugárterhelést jelent, mint a hagyományos röntgenek. Ez alapján a szájüregben nem látható elváltozások is kiszűrhetők. Fogászati kezelési tervet felállítani röntgen nélkül ma már műhibának számít. Amennyiben szükséges helyi felvételeket (digitális periapikális felvételeket, RVG-t) készítünk adott fogakról, fogcsoportokról.

  Ha rendelkezik panoráma röntgen felvétellel, kérjük hozza magával a konzultációra ha fél évnél nem régebbi a jelen állapotot mutató felvétel, amennyiben nem rendelkezik ilyennel, úgy elkészítjük Önnek, melynek díja 6500 Ft.

  A szájvizsgálat során a fogak, a nyálkahártya vizsgálatát végezzük el, ez együttesen a szájüreg rákszűrését foglalja magában.

  Az egyes fogak vizsgálatakor a fog alapos megtekintésén és a fogorvosi szondával való megtapogatásán túl úgynevezett vitalitás, vagy szenzibilitás vizsgálatot végzünk. Ez annyit jelent, hogy ellenőrizzük, hogy a fog él-e, tehát találhatóak-e még benne idegek és van-e vérkeringése. Ennek a fogorvosi rendelőkben a leggyakrabban alkalmazott módszere a hideg spray-vel kiváltott hidegingerlés. Általános vizsgálómódszer a kopogtatás és a tapintás, amely több gyulladásos elváltozás felismerésében segít bennünket.

  Nagyon fontos egy alapos ellenőrzés során kitérni a parodontológiai szondázásra. Ez a fogágy állapotát, mint például a fog és az íny között kialakult kóros tasakokat és ínyvisszahúzódásokat vizsgálja.

  A fogászati CT vizsgálatról

  A CT vizsgálat a röntgenhez hasonlatosan abszolút fájdalommentes diagnosztikai eljárás, amely számos esetben elengedhetetlen.

  Fogbeültetés (implantáció) előtt pontos képet ad a fogíny és a csontozat állapotáról, így a műtéti idő akár felére is rövidülhet.

  Fogágybetegségek diagnosztikájában elsődleges segítség.
  Rávilágít a régóta fennálló fájdalmak miértjére, és a csontpótláshoz is biztos képet ad.

  A szájsebészeti beavatkozásokhoz is gyakran alkalmazzuk és a fogszabályzó felhelyezésekor is kitűnő információforrás az orvos számára.

  Miért fontos a röntgen diagnosztika?

  Radiológiai vizsgálat gyakran mutat rá rejtett fogszuvasodásra, gyökércsúcsi folyamatokra, fog és állcsont törésekre és repedésekre, állcsont cisztákra, jó és rosszindulatú tumoros elváltozásokra.

  Rendelőnkben egyre gyakrabban alkalmazzuk az oral camera-t. Ez egy olyan kicsi szájüregi digitális videokamera, melynek képét egy monitoron tudjuk szemlélni. Ezzel mind a páciens, mind pedig a fogorvos sokszorosára nagyítva látja az elváltozásokat. A készített képek dokumentációként is szolgálnak a kezelés előtti és utáni állapotokról.

  Góckutatás

  A fogászati góc egy alattomos baktériumfészek, amely méreganyagokat termel és képes azokat továbbküldeni gyakorlatilag bármely szerv felé. Így fordulhat elő, hogy pl. Önnek az ízületei fájnak, de az okot a fogaknál kell keresni. Tehát gócként szerepelnek a szervezetben az olyan krónikus gyulladások, melyekre a szervezet állandóan, elhúzódó immunreakcióval válaszol, amely hosszútávon az immunrendszert gyengíti, állandóan baktériumokat küld a véráramba, így gyakran alakulnak ki ún. másodlagos betegségek. Ezeket nevezzük gócbetegségeknek. Röntgenfelvétellel és alapos, szakértő szájvizsgálattal felfedezhető a fogászati góc. Ez teljesen fájdalommentes, viszont nagyon fontos a megelőzés és az idejében való felismerés szempontjából.

  Galéria