Barion Pixel

Arcesztétika

Miért ne lehetne a szép még szebb? Személyre szabott esztétikai kezelések exkluzív környezetben

Esztétikai plasztikai sebészet

Természetesség, fiatalosság, önbizalom – ezek vezérlik plasztikai sebészünk, Dr. József Zsófia munkásságát. Olyan világot élünk, ahol a külsőségek számítanak, így mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. Sokan szeretnének friss, fiatalos arcbőrt. Ma már az igényes megjelenés része, ha ilyen szinten foglalkozunk az arcesztétikával. A célunk a természetesség megőrzése mellett a lehető legjobbat kihozni, az Ön maximális elégedettsége mellett!

Milyen szolgáltatásokat garantálják szépségét, egészségét?

Botox kezelések: Arcesztétika, fiatalítás: a legtöbbször problémát okozó homlokon levő mély barázdákat, a szem körüli szarkalábakat és a két szemöldök közti, úgynevezett mérges ráncokat kiválóan eltünteti a Botox-os kezelés.

Hialuronsavas ránctalanítás: Idősebb korban megjelenő szem alatti karikák, az orr és az ajak körüli mély ráncok, valamint az arc alsó részén a bőr lógása sok embert zavar. Ezeken a problémákon többek között hialuronsavas feltöltéssel segíthetünk.

Hialuronsavas ajakfeltöltés: Ha természetesen telt, vonzó ajkakra vágyik, akkor ezzel a megoldással garantáltan elégedett lesz.

Arc-lifting PDO bio szálbehúzással: Erről a kezelésről azt kell tudni, hogy az egyik leginnovatívabb arcfiatalító eljárás, melyet kérhet önálló kezelésként is. Gyors és metszés nélküli beavatkozás, ahol nem keletkeznek hegek és nagyon rövid a gyógyulási idő. Az eljárás során vékony injekciós tű segítségével felszívódó szálakat helyezünk el az arcbőrben. A szálak megemelik a megereszkedett arcbőrt. Az eljárás további előnye, hogy néhány hét múlva a fokozódó kollagén termelés hatására észrevehetően még fiatalosabb, feszesebbé válik az arc.

Növedékek sebészeti eltávolítása: Sok esetben nem csak esztétikai problémát okoznak, de veszélyes elváltozások is kialakulhatnak bizonyos bőrnövedékekből. Ezért érdemes ezeket évente ellenőrizni és szükség esetén eltávolítani. Anyajegyek, ateróma, lipóma és egyéb elváltozások.

Izzadás elleni kezelések: A fokozott izzadás sok embernek okoz kellemetlenséget. Ennek megszüntetésére is kiválóan alkalmas bizonyos területek Botox kezelése. Hónalj, tenyér és talp kezelésére is van lehetőség.

Esztétikai konzultáció, kezelési terv: Felmérjük az Ön igényeit, mi az, ami Önt legjobban zavarja, majd előkészítjük azt az egy vagy többlépcsős kezelési formát, ami Önnél a legjobb eredményt nyújtja. Természetesen fényképes dokumentáció is készül, így objektíven követni tudjuk a kezelés eredményességét. A beavatkozásokról általánosságban elmondható, hogy időtartamuk rövid, nem jár a munkából való kieséssel, helyi érzéstelenítésben történik nagyon vékony tű segítségével, így csak minimális a fájdalom és utána kötést sem igényel. Amennyiben fogászati kezeléssel szükséges kiegészíteni az arcesztétikát, hosszabb kezelési időre is szükség lehet, de erről előzetesen tájékoztatjuk. 

Fontos tudnia!

Elegáns magánrendelőinkben kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, mely garantálja az elégedettséget. Kezeléseink vonzó árairól szívesen adunk tájékoztatást telefonon vagy írásban.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Első alkalommal a vizsgálatot követően egy konzultáció keretén belül részletes információt adunk, mi az ami az Ön igényének megfelelő személyre szabott kezelési tanácsadást jelent.

Kérjen időpontot konzultációra

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg kedvezményes ajánlatainkat  kérjen konzultációs időpontot, ahol minden kérdésre választ kaphat.

Ne késlekedjen, tudja meg a kezelési lehetőségeket és az árainkat most! Regisztráljon és kollégáink ismertetik kedvezményes ajánlatainkat! Amennyiben azonnali kérdése van hívja a +36 20 553 66 22 telefonszámot! 

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.
Melyik rendelőnk érdekli?