ARCESZTÉTIKA

ARCESZTÉTIKA

Miért ne lehetne a szép még szebb? Személyre szabott esztétikai kezelések exkluzív környezetben

Esztétikai plasztikai sebészet
ARC-SZÉPÉSZET

Természetesség, fiatalosság, önbizalom – ezek vezérlik plasztikai sebészünk, Dr. Zapf István munkásságát. Olyan világot élünk, ahol a külsőségek számítanak, így mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. Sokan szeretnének friss, fiatalos arcbőrt. Ma már az igényes megjelenés része, ha ilyen szinten foglalkozunk az arcesztétikával. A célunk a természetesség megőrzése mellett a lehető legjobbat  kihozni, az Ön maximális elégedettsége mellett!

Mit kell tudni előzetesen a kezelésekről?

Első alkalommal a vizsgálatot követően egy konzultáció keretén belül részletes információt adunk, mi az ami az Ön igényének megfelelő személyre szabott kezelési tanácsadást jelent .

Milyen szolgáltatásokat garantálják szépségét, egészségét?

 • Botox kezelések:
  Arcesztétika, fiatalítás: a legtöbbször problémát okozó homlokon levő mély barázdákat, a szem körüli szarkalábakat és a két szemöldök közti, úgynevezett mérges ráncokat kiválóan eltünteti a Botox-os kezelés.
 • Hialuronsavas ránctalanítás:
  Idősebb korban megjelenő szem alatti karikák, az orr és az ajak körüli mély ráncok, valamint az arc alsó részén a bőr lógása sok embert zavar. Ezeken a problémákon többek között hialuronsavas feltöltéssel segíthetünk.
 • Hialuronsavas ajakfeltöltés:
  Ha természetesen telt, vonzó ajkakra vágyik, akkor ezzel a megoldással garantáltan elégedett lesz.
 • Arc-lifting PDO bio szálbehúzással:
  Erről a kezelésről azt kell tudni, hogy az egyik leginnovatívabb arcfiatalító eljárás, melyet kérhet önálló kezelésként is. Gyors és metszés nélküli beavatkozás, ahol nem keletkeznek hegek és nagyon rövid a gyógyulási idő. Az eljárás során vékony injekciós tű segítségével  felszívódó szálakat helyezünk el az arcbőrben. A szálak megemelik a megereszkedett arcbőrt. Az eljárás további előnye, hogy néhány hét múlva a fokozódó kollagén termelés hatására észrevehetően még fiatalosabb, feszesebbé válik az arc.
 • Növedékek sebészeti eltávolítása:
  Sok esetben nem csak esztétikai problémát okoznak, de veszélyes elváltozások is kialakulhatnak bizonyos bőrnövedékekből. Ezért érdemes ezeket évente ellenőrizni és szükség esetén eltávolítani. Anyajegyek, ateróma, lipóma és egyéb elváltozások.
 • Izzadás elleni kezelések:
  A fokozott izzadás sok embernek okoz kellemetlenséget. Ennek megszüntetésére is kiválóan alkalmas bizonyos területek Botox kezelése. Hónalj, tenyér és talp kezelésére is van lehetőség. 
 • Esztétikai konzultáció, kezelési terv
  Felmérjük az Ön igényeit, mi az, ami Önt legjobban zavarja, majd előkészítjük azt az egy vagy többlépcsős kezelési formát, ami Önnél a legjobb eredményt nyújtja. Természetesen fényképes dokumentáció is készül, így objektíven követni tudjuk a kezelés eredményességét. A beavatkozásokról általánosságban elmondható, hogy időtartamuk rövid, nem jár a munkából való kieséssel, helyi érzéstelenítésben történik nagyon vékony tű segítségével, így csak minimális a fájdalom és utána kötést sem igényel. Amennyiben fogászati kezeléssel szükséges kiegészíteni az arcesztétikát, hosszabb kezelési időre is szükség lehet, de erről előzetesen tájékoztatjuk. Az első konzultáció díja 15 000 Ft.  

FONTOS TUDNIA!
Elegáns magánrendelőinkben kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, mely garantálja az elégedettséget.
Kezeléseink vonzó árairól szívesen adunk tájékoztatást telefonon vagy írásban, de amit most leginkább figyelmébe ajánlunk:

Jelentkezzen AKCIÓS ARCESZTÉTIKAI NAPUNKRA,
és a konzultáció díját azonnal elkezdett kezelés estén 100%-ban jóváírjuk!
Érvényes: június 30.-ig.

Ne késlekedjen, hívjon most! Kedves és készséges kollégáink fogják felvenni a telefont, és ők fognak időpontot adni Önnek vizsgálatra, kezelésre.
Bejelentkezés a +36 20 553 66 22,
telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.
Amennyiben árakat szeretne kérjük írja meg melyik kezelés iránt érdeklődik!

  Arcesztétika  Melyik rendelőnk érdekli? (kötelező)

  Elfogadomaz adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)


  Galéria