Barion Pixel

Legyen részese az új generációs fogtisztítási technológiának!

100% elégedettségi garanciával

Mi is az a biofilm?

A biofilm, más néven dentális plakk egy szabad szemmel nem látható réteg, mely az íny feletti kemény felszíneken alakul ki, mint például a fogakon, implantátumokon, fogpótlásokon, fogszabályzó készülékeken. A biofilm réteg baktériumokat tartalmaz, melyek lehetnek semleges hatásúak, de akár károsak is: a fogszuvasodást vagy fogágybetegséget előidéző baktériumok is. 

A biofilm eltávolítása tehát szükséges, mert nemcsak a fogakat veszélyezteti, de akár az implantátumok elvesztését is okozhatja.

Biofilm terápia előtt és után

Vegye igénybe KÜLÖNLEGES ajánlatunkat!

 

Az új generációs Biofilm csomagot most  25% kedvezménnyel  veheti igénybe 2024. június 30-ig!
Így 39.000 Ft helyett mindössze 29.250 Ft-ba kerül a világelső szájhigiénia kezelése a Globe Dental balatonkenesei és budapesti rendelőjében.

Igényelje kedvezményes fájdalommentes BIOFILM TERÁPIA csomagajánlatukat*, mely a következőket tartalmazza: 
  • Biofilm festés
  • Air-Flow 
  • Piezon kezelés
  • Egyénre szabott szájápolási tanácsadás
  • Ráadás kedvezmény: a plusz 9 900 Ft vizitdíj sem terheli az ön pénztárcáját, ugyanis azt most mi álljuk
 
Fontos tudni! 
100% elégedettségi garanciát vállalunk a Biofilm terápia kezelésünkre, ami azt jelenti, hogyha Ön nem elégedett a kezeléssel, pénzét 100%-ban visszatérítjük. 
*Az ajánlat igénybevétele online regisztrációhoz kötött.

Érvényes a 2024. június 30-ig bejelentkezőknek.

Aki kipróbálta a biofilm terápiát, többet nem is szeretné a régi, hagyományos fogtisztítást igénybe venni, iratkozzon fel az bevezető kedvezményért itt:

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.
Jelentkezzen biofilm terápiára!

Mitől más ez az eljárás a hagyományos fogkőeltávolításhoz képest?

Először is tudni kell, hogy ezt a kezelést a speciális EMS Airflow Prophylaxis Master  készülékkel végezzük, mely csak kevés fogorvosi rendelőben áll rendelkezésre. A beavatkozás teljesen fájdalommentes és minimálisan invazív. Az eljárás a plakkfestéssel kezdődik, így pontosan láthatóvá válik a biofilm réteg, a fogkő és a lepedék, melyeket gyengéden, de irányítottan, teljes hatékonysággal távolíthatunk el. Az eljárással nagy nyomású levegő, víz és különböző összetételű anyagszemcsék keverékét, mint például erythriol szemcséket clorhexidinnel párosítva kitűnő eredményeket érhetünk el az íny feletti és az íny alatti területek kezelése során egyaránt.

10+1 érv, amikor különösen előnyös az irányított biofilm tisztítási módszer mellett dönteni

1.

Klasszikus fogkőeltávolítás helyett

Ajánljuk fél vagy évenkénti szájhigiénés kezelésként, ha szeretne részese lenni a mai legmodernebb fájdalommentes fogtisztítási kezelésnek.

2.

Érzékeny fogak

Nem ritka sajnos, hogy a fogkőeltávolítást kellemetlen beavatkozásként élik meg azok, akiknek nagyon érzékenyek a fogaik, például hidegre. Ezzel az eljárással mindez kikerülhető és végre bátran és szívesen járnak higiéniai kezelésekre az érzékenyebb fogú páciensek is.

3.

Elszíneződések

A dohányzás, kávé, tea, vörösbor fogyasztása okozta foltok eltávolítására a leghatékonyabb módszer. Ezáltal sokkal fehérebbek lesznek a fogai.

4.

Tasakok

Fogágybetegség esetén kialakult mély tasakokat akár 10 mm mélységig is ki lehet kitisztítani ezzel az eljárással, így bizonyos esetekben a tasak műtét, a kürett is megelőzhető, késleltethető.

5.

Ínyrecesszió

A biofilm eltávolítása a fogínysorvadásos kezelés esetén is maximális kényelmet, és a klasszikus kezeléshez képest teljesen fájdalommentes érzetet nyújt.

6.

Implantátumok

Fél évente javasolt ezzel a módszerrel az implantációs pótlások tisztítása, nem sérti a implantátum felületét, nem karcol. Őrizze meg implantátumának egészségét ezzel a kellemes és biztonságos tisztítási módszerrel.

7.

Fogpótlások, koronák, hidak, héjak

A legtökéletesebb tisztítási eljárása, ugyanis nem sérti, nem karcolja meg őket, helyette csak a fénylő, selymes fogak maradnak. Élvezze az eredményt!

8.

Fogszabályzó készülék

A kezelés ideje alatt bátran ajánljuk a brackettek körüli lerakódások és fogkő eltávolítására ezt a nagyon hatékony megoldást, minden kellemetlenség nélkül.

9.

Kopott fognyakak

Sokak tisztításával járó kellemetlenségeket is minimálisra csökkenthetjük a használatával.

10.

Megelőzés

Az egészséges fogak megőrzését szolgálja az eljárás rendszeres alkalmazása, ezáltal segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogkőképződést, vagy a fogágybetegség kialakulását.

+1

Periimplantitis

Különleges lehetőséget kínál a készülék azokban az esetekben, mikor az implantátum körül kezdeti gyulladás alakul ki. Hatékonyan, minimális vérzéssel kezelhető Perioflow Plus porral, valamint egy specális, implantátumokon kialakult fogkő eltávolítására alkalmas piezon fej, a Piezon PI segítségével.

Az Irányított Biofilm módszer alkalmazásával 100%-os, míg a hagyományos polírkefés polírozással csupán 85%-os a plakk mentesség

Hogyan történik az Irányított Biofilm Terápia kezelés lépésről lépésre?

01

DIAGNÓZIS

Állapotfelmérés. Rendelőinkben fogszakorvosok, parodontológus   szakorvosok és dentalhigiénikus szakemberek az eset bonyolultságának, súlyosságának megfelelően, team munkában végzik a hatékony kezeléseket.

02

MEGJELENÍTÉS

A második lépés a biofilm láthatóvá tétele. Egy sötétlila indikátor oldattal átitatott szivaccsal ecseteljük be a fogakat, mely a biofilm rétegen elszíneződik, ezáltal megjelenítjük a szabad szemmel nem látható dentális plakkot vagyis a biofilm réteget.

03

MOTIVÁLÁS

A helyes fogmosás és a megfelelő szájhigiénia otthoni fenntartásának ismertetése

04

AIRFLOW 

Az Airflow eljárás a biofilm, az elszíneződések és az éretlen fogkő  eltávolítására szolgál a természetes fogak mellett az implantátumok, a fogpótlások vagy fogszabályzó készülék felszíneiről egyaránt. Tisztítja és fényesíti a fogakat, egyenletes eljárással.

05

PERIOFLOW

A biofilmet hatékonyan távolítja el a mélyebb ínytasakokból vagy az implantátumok körüli területekről is a plus por alkalmazásával. Forradalmian egyszerű, hatékony és kíméletes módja ezen területek

06

PIEZON

A megmaradt fogkővek eltávolítását no-pain technology piezon résszel végezzük. Ez is kíméletes a maximális hatékonyság mellett a szövetek megóvása biztosított. Ez a fogkőeltávolítás már nem jár többé kellemetlen érzéssel, nincs több fájdalom, ugyanis a PIEZON feje csak akkor működik, amikor a fogkővel találkozik, így elkerülhetjük az ép fogfelszínek fölösleges érintését és ezáltal a fölösleges fájdalmat. Íny felett és íny alatt is alkalmazhatjuk.

07

KONTROLL

Az elvégzett tisztítás után gondosan ellenőrizzük a felszíneket, hogy minden terület megfelelően tiszta lett-e, minden fogkő maradéktalanul eltávolításra került-e.

08

VISSZAHÍVÁS

Minden alkalommal egyénileg beszéljük meg, mikor szükséges kontroll vizsgálatra jönni ahhoz, hogy megelőzhessük a komolyabb fogászati problémák kialakulását. Megbeszéljük a következő GBT időpontot és kérésre észben is tartjuk és hívjuk, amikor már aktuális lesz.

Airflow Prophylaxis Master készülék –
ma a legkorszerűbb szájhigiéniás eszköz

A kezelés képekben

„A biofilm terápia bebizonyította, hogy tévedtem, mert azt hittem, nem létezik fájdalommentes fogtisztítás és fogkőleszedés.
Én nem hittem el, de kipróbáltam és van! 😊100%-ban csak ajánlani tudom.”
Turán Gábor
Egy elégedett páciensünk
„ Soha ilyen jó érzéssel nem töltöttem el az időt a fogorvosi székben! Köszönöm a dentálhigiénikusok alapos 
és remek munkáját, nagyon szépek lettek a fogaim.”
Kiss Jolán
Egy elégedett páciensünk