Barion Pixel

BPS vákuum hatású fogsor

a maximális stabilitású protézis

Felejtse el a laza, kényelmetlen fogsort és a műfogsor ragasztót!

A Biofunctional Prosthetic System, rövidítve BPS, az  Ivoclar Vivadent cég lichtensteini szabadalma. A kivehető fogsorok új generációját jelenti, mely a fogorvostól és a fogtechnikustól is egy speciális tudást igényel.

Azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik teljes vagy részleges foghiányuk miatt kivehető fogsort kell, hogy viseljenek és valamilyen okból kifolyólag az implantáció nem jöhet náluk szóba.
Kifejezetten javasoljuk azoknak a pácienseknek is, akik elégedetlenek a régi protézisükkel.
 

Miben nyújt többet a BPS vákuum hatású fogsor a hagyományos fogsorhoz képest?

 • legmagasabb szintű stabilitás, szívóhatásának köszönhetően
 • legmagasabb szintű esztétika, egyedi mosoly és természetes ínykialakítás
 • nincsen beesett ajak vagy arc, a megfelelő műínykialakításnak köszönhetően a ráncokat is kitölti
 • a lehetőségekhez képest legkényelmesebb viseletet biztosít
 • nem szükséges a fogsorragasztó használata
   
  Elsőként egy konzultációra, ahol minden kérdésére választ kap és pontos árajánlatot készítünk Önnek. A kezelés 10 munkanapot vesz igénybe, de nem szükséges azonnal megkezdeni. 

  Az első konzultáció díja 9 900 Ft. 

"Új életminőség és szabadság. Ezt adta nekem a BPS fogsor."

Elégedett páciensünk írta nekünk, aki már több éve szenvedett a régi fogsorától, majd fél évvel ezelőtt elkészítettük BPS fogsorát.

A fogorvosok 90%-a nem alkalmazza ezt az eljárást, mert komolyabb felkészülést igényel, valamint nem ismerik a rendszer használatát és jóval drágább anyagok használatát igényli. Balatonkenesei rendelőnkben Dr. Ujj Ágnes nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosunk készíti ezeket a speciális kivehető fogsorokat, éljen a lehetőséggel, kérjen időpontot a doktornőhöz! 

Az orvostudomány fejlődésének köszönhető az emberek élethoszának növekedése, ezzel együtt napjainkban egyre fontosabbá válik az egészség megőrzése, a megnyerő, fiatalos külső, aminek elengedhetetlen része a szép mosoly. Az esztétikai és helyreállító fogászatnak köszönhetően az évek múlásának jeleit nem kell a fogain viselnie. Sok esetben kivehető fogpótlással is tökéletesen helyreállítható a megjelenés, a beszéd és a rágás. A növekvő igényekkel lépést tartva fejlesztette ki az Ivoclar, a világ legnagyobb műfogsorgyártója az egyedülálló BPS rendszerét.

A kivehető fogsorkészítéshez felhasznált anyagok, eszközök és technikák olyan komplex rendszere, ami a fogorvos és a fogtechnikus munkájában egyenletes magas színvonalat, kiszámítható minőséget biztosít.

A precízen kidolgozott Nano Hybrid Kompozit fogfelszínnek köszönhetően a műfogak új generációját képviseli. A visszafogott szépség és példátlan tartósság egyedi ötvözete.  Négy különböző rétegének fényáteresztő, fényvisszaverő képessége az igazi fogakéhoz nagyon hasonló, valamint kopásállósága és színtartóssága is kiemelkedő. A metszőfogakat olyan élethűre tervezték, hogy a páciens egyedi mosolyának karakterét visszaadhassák. 16 féle természetes és 4 fehérített fogszínben kaphatók, valamint minden korosztályhoz, arcformához találhatunk formailag is megfelelő változatokat.

A rendszer használatának elengedhetetlen feltétele teljese speciális lenyomatanyagok használata. Ugyanis ez a legfontosabb kapocs a fogorvosi rendelő és fogtechnikai laboratórium közötti kommunikációban. A kész protézis pontossága nagyban a lenyomatanyagok minőségén, részletgazdagságán múlik. Az Ivoclar lenyomatanyagai kiemelkedő fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, jól tolerálhatók a páciensek számára, egyszerűen kezelhetők, minden modern elvárásnak kiválóan megfelelnek.

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .

  Gyakran Ismételt Kérdések

  • A magas stabilitású BPS vákuum fogsort kifejezetten a kenesei rendelőnkben tudja igényelni, mert specialista orvosunk itt dolgozik. Címünk: 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
   06 20 9954 540
  • A budapesti rendelőnk címe: 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2. 
   06 70 420 04 61

  Legkényelmesebben, ha ezen az oldalon feliratkozik, akkor 24 órán belül munkanapokon visszahívjuk vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

  Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.