KORONÁK, HIDAK

KORONÁK, HIDAK

ESZTÉTIKUS ÉS TARTÓS MEGOLDÁS

A TÖKÉLETES MOSOLYÉRT

A porcelán korona készítése az egyik legtökéletesebb és leggyakrabban alkalmazott fogpótlási megoldás.
Anyaga alapján két lehetőséget kínálunk Önnek:

1. A csúcsminőségnek számító tiszta porcelánt (cirkónium/E-Max/Straumann Nice). A teljes porcelán koronák vagy hídpótlások a legtökéletesebb esztétikai hatás mellett maximális elégedettséget biztosítanak hosszú távon. Anyaguk fémmentes, ezért 100%-ban antiallergének. Saját, magasan képzett fogtechnikusaink számítógépes tervezéssel és individuálisan, művészien készítik és ezáltal az élethű, természetes mosoly garantált.

2. Emellett kedvezőbb áruk miatt a leginkább elterjedtek az ún. fémkerámia koronák. Esztétikusak és erősek. A korona váza magas minőségű nikkelmentes fémváz, mely a stabilitást biztosítja, és erre kerül rá a porcelánleplező réteg. A fém láthatatlan marad.

A Globe Dental magas minőséget nyújtó szakorvosai nagy tapasztalattal és odafigyeléssel, professzionális kezeléseket végeznek. Modern kezeléseink fájdalommentesek, külön kérésre aneszteziológus szakorvosi éber szedálás is elérhető. Budapesti és balatonkenesei rendelőinkben a saját digitális fogtechnikai laborunknak köszönhetően magas minőségben és gyors határidőkkel dolgozunk.

 

KÜLÖNLEGES KORONA AKCIÓNK keretén belül 2021 június 30-ig bejelentkező pácienseink számára  a korona árainkból
EXTRA kedvezményt biztosítunk:

Amíg készül az új mosolya, nem kell egy percig sem fog nélkül lennie. Az ideiglenes fogak segítenek abban is, hogy fogai ne legyenek érzékenyek. Ajánlatunkban azonnal, az első kezelés alkalmával ajándékba elkészítjük Önnek az ideiglenes koronákat. Az ajándék értéke 6 000 Ft foganként.

A teljes porcelán cirkónium koronákra pedig most további kedvezményt biztosítunk, mivel pályázati úton kedvezményesen megvásároltuk a 3. digitális fréz-gépünket:
1- 14 fogig: 5 000 Ft kedvezmény
15 fogtól: 10 000 Ft kedvezmény foganként
A bevezető ajánlatunk mindössze 3 hónapig érvényes.

Ne késlekedjen, tudja meg a részleteket most!  Töltse ki melyik korona típus érdekli és melyik rendelőnket preferálja és máris küldjük kedvezményes ajánlatunkat! Amennyiben további kérése van hívja a
+36 20 553 66 22
telefonszámot.

  Cirkónium koronák, hidak
  Kérjük jelölje be melyik korona típus érdekli:

  tiszta porcelánfémkerámia

  Melyik fogászatunk érdekli? (kötelező)

  Elfogadomaz adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)


  Még nem biztos a döntésben? Olvasson tovább a témában!

  ♦ Tudja miért érdemes koronát készíteni és hogy hogyan készülnek?

  A porcelán korona megvédi a fogát az esetleges törésektől, nagyon tartós, és a fogak formáját és színét is helyreállítja. A híd pótlásokkal a hiányokat pótoljuk. Készítésükhöz szakszerűen előkészítjük a fogat, lenyomatot veszünk, amely alapján a saját fogtechnikai laborunk a legjobb minőségű anyagokból elkészíti a pótlást. A korona beborítja az előkészített fogat, ami ezáltal teljesen megújul és helyreállítja a fog szép formáját és színét.

  ♦ Nézze melyek a tiszta porcelán koronák előnyei!

  • mivel teljesen fémmentes, nem alakul ki fekete szegély a fognyakaknál, mikor évek múlva visszahúzódik az íny
  • legmagasabb esztétikai eredmény
  • nem allergizál
  • nem okoz fogínygyulladást
  • még pontosabb koronaszéli záródás. Amennyiben Ön szeretne gyönyörű és tartós koronákat, válassza a cirkónium vagy préskerámiákat a Globe Dental Fogászatokon!

   

  Tudja, hogy milyen előnye származik Önnek abból, hogy a Globe Dental Fogászaton modern, vállas módszerrel készítik elő a fogorvosok a fogakat amikor koronákat vagy hidat készítünk?

  1. A koronák szép karcsúak lesznek, természetesek formájukban és színükben.
  2. Pontos széli záródás érhető el, azaz a korona pontosan a lecsiszolt határon fog záródni, így a korona alászuvasodásának az esélye minimálisra csökken.
  3. Nem áll el a korona széle a csiszolt fogtól, hanem pontosan illeszkedik, így nem okoz fogínygyulladást.
  4. Az esztétikai zónában amennyire lehet a vállat az íny alá süllyesztjük hogy sok éven keresztül esztétikus maradjon.
  5. Kizárólag vállas preparációval előkészített csonkokra lehet teljes porcelán koronákat készíteni, a régi iskola szerinti tangencionális csiszolással előkészített fogakra nem. ♦ FIGYELEM! FONTOS! A kezelés előtt egy alapos állapotfelmérést végzünk, ahol részletes árajánlatot készítünk. A konzultáció díja 9 900 Ft, a panoráma röntgen díja 6 500 Ft. Ekkor részletes, képekkel illusztrált professzionális árajánlatot készítünk Önnek, melyben a kedvezményeinket is látni fogja! Kérjen időpontot most!
   Az akció szeptember 30-ig időpontot egyeztetők részére vehető igénybe, korábbi megkezdett kezelésekre nem vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható.

   Tegye meg az első lépést, iratkozzon fel, kérje az árainkat, a kedvezményeinket, ismerje meg orvosainkat!

  Galéria