Barion Pixel

Éves kontroll

Fogászati éves ellenőrző vizsgálat

Éves kontroll

Az éves kontroll lehetőséget nyújt Önöknek, hogy megelőzzék a komolyabb fogászati problémák kialakulását. Éljen a lehetőséggel, a vizsgálat díjmentes, mindössze a röntgen díjával kell kalkulálnia a kontroll alkalmával, a kapott érték viszont felbecsülhetetlen. Legyen Ön is tudatos és jöjjön el hozzánk évente fogait ellenőriztetni.Higgye el megéri!

Mi történik az éves fogászati kontroll alkalmával?

Érkezéskor anamnézist veszünk fel, majd egy digitális panoráma röntgent készítünk – amennyiben 3 hónapon belül nem készült – mert elengedhetetlen, hogy lássuk az íny alatti, szabad szemmel nem látható képleteket, esetleges elváltozásokat, folyamatokat.

Ezt követi az alapos szájvizsgálat, amikor az orvos rögzíti a pácienskartonban a vizsgálat eredményét.  A legtöbb esetben a vezető főorvosunk kontrollál, de természetesen minden fogorvosunk végez ellenőrző vizsgálatokat.

 

Az is az előnye ennek a típusú vizsgálati lehetőségnek, hogy pácienseink, mivel tudják, hogy semmiféle beavatkozásra nem kell számítani, nyugodtan tudnak orvosainkkal egyeztetni, feltehetik kérdéseiket. Szintén érték, hogy egyszerűbb eltéréseket igény szerint azonnal meg tudunk oldani, pl. egy kivehető fogsor, ha valahol kicsit kényelmetlenebb, akkor ezt azonnal beigazítjuk.
Amennyiben minden rendben van, egy év múlva várjuk a következő kontrollon.
Viszont vannak olyan esetek, amikor további kezelésekre lehet szükség:

Gyakran Ismételt Kérdések

 • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
 • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Kérjen időpontot konzultációra

Természetesen további kezelésekre a több mint 20 fős szakorvosi csapatunk minden fogászati területen kínál professzionális megoldást.
Fontos tudnia, hogy időpont egyezetetés szükséges a kontroll vizsgálathoz. Kérjen időpontot most!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .