Barion Pixel

Miért pont a Straumann?

Straumann: az óramű pontosságával és biztonságával.

Straumann fogászati implantátumok

Sokféle implantátum létezik, de ezek messze nem egyforma minőségűek. Az 1954-ben alapított, bázeli székhelyű Straumann húsz százalékos világpiaci részesedésével és a több mint 14 millió, világszerte beültetett implantátummal a fogászati implantátumok és a kapcsolódó technológiák terén is világelső, piacvezető.

Persze svájciak, úgy könnyű… – mondhatja bárki. Mi pedig azt mondjuk: nem, nem könnyű. A természetesnek tartott minőségért a Straumann sokat dolgozik, rengeteg munkája van benne.

A több évtizedes munka folyamán alakultak ki a Straumann-minőség kulcspontjai:

 • 1974 óta állandó kutatás-fejlesztés: úttörő eredmények
 • termékeik tudományosan és klinikai tapasztalatokkal megalapozottak (több mint 700 tudományos közlemény)
 • a magabiztos etikával vállalt, egész életen át tartó garancia
 • több mint 14 millió behelyezett implantátum világszerte
 • jelenlét a világ több mint 70 országában

Így jutottunk el oda, hogy piacvezető szerepe mellett ma a Straumann a legtöbb újdonságot előállító implantátumokat forgalmazó cégcsoport a világon. A pácienseknek ez nagy lehetőséget jelent, mert mindenfajta fogazati problémára ajánlanak megoldást és a legjobb minőségű ellátást biztosítják. Az sem utolsó szempont Önnek, hogyha élete során bárhol a világon talál az implantátumához értő és azzal foglalkozó fogorvost.

Bemutatjuk Önnek a Straumann implantátumok főbb egyedi előnyeit, melyek garantálják az implantátumok sikeres becsontosodását.

 • SLA® felszín: a Straumann cég levédett, saját fejlesztésű felszíne: homokfújt, savmaratott felszínt jelent, mely az implantátumok sikeres becsontosodásáért felelős
 • SLActive® felszín: a Straumann cég levédett, saját, továbbfejlesztett hidrofil felszíne. Ez egy speciális ionbevonatot jelent, amely a gyógyulást elősegítő saját fehérjék kötődését segíti elő egyedülálló módon, ezáltal lerövidül a gyógyulási idő, valamint rizikós pácienseknél a gyógyulás biztonságát segíti elő
 • Roxolid® anyag: a Straumann cég levédett továbbfejlesztett implantátum anyaga, amely titán és a cirkónium (kerámia) ötvözete. Ez a hagyományos titánhoz képest mintegy másfélszeres teherbírással bír, emiatt számos esetben keskeny csontban is alkalmazhatunk kis átmérőjű Straumann implantátumokat, a csontpótlást elkerülve.

Termékeinkkel immár 50 éve szolgáljuk ki a legigényesebb pácienskör elvárásait. A Straumann cégfilozófiája azon az evidencián alapul, hogy minden embernek joga van a jóhoz, a méltó minőséghez. Ez a gondolkodásmód hozta létre azon kutatói és mérnöki bázist, amelyre alapozva a megbízható minőség nem csak egy hangzatos szókapcsolat. Talán elég, ha itt csak azt említjük meg, hogy az implantációs rendszerünkre vonatkozóan 20 évre visszamenőleg rendelkezésre állnak a klinikai dokumentációk, az öt éves követéses vizsgálatok eredménye pedig 98,8 százalékos túlélési arányt bizonyít! Vannak még kutatási eredményeken alapuló érveink… Pácienseinknek egy életen át garantált implantátumot ajánlunk. Ha Ön megengedi magának, hogy a minőség terén ne kössön kompromisszumot, akkor válassza a Straumann implantátumot a Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelőkben.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
 • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

Kérjen időpontot konzultációra

Legyen ön is egy ragyogóan fehér, hollywoodi mosoly büszke tulajdonosa! Mi segítünk ebben!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .