Barion Pixel

Mosolytervezés

Globe Dental Magánrendelő Balatonkenesén és Budapesten

Mosolytervezés

Ha elégedetlen fogaival és szeretne büszke lenni mosolyára, akkor a legjobb helyen jár.
Fogorvosaink nagy tapasztalattal, fájdalommentes kezeléseket végeznek. Kizárólag magas minőségű anyagokat alkalmazva garantáljuk a hosszútávú sikerességet.  A mosolyfelújítás egy több lépcsőből álló kezelési sorozat, melynek célja, hogy az Ön vágyait megvalósítsuk azáltal, hogy az arcához a legideálisabb mosolyt, így fogformákat, méreteket, arányokat hozzuk létre. Ilyen alaposságú SMILEDESIGN softwares tervezés és kezelési terv összeállítás komoly felkészültséget, technikai hátteret és időt igényel. A smile design szabályainak megfelelő, harmónikus mosolyt tervezünk, melyet előzetesen meg is mutatunk a pácienseinknek, majd az igény szerinti módosítások után meg is valósítjuk a mosolyt. Célunk a szép, természetes mosolykialakítás, pácienseink teljes elégedettségének elérése. 

VEGYE IGÉNYBE MOST  KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNKAT!
Megmutatjuk digitálisan mit tudunk kihozni a mosolyából a világ egyik legmodernebb 3Shape Smile Design számítógépes tervező softwarével.
Mindezt a saját arcáról készült fotókon, így megtudhatja, tanulmányozhatja, hogy mutatna a megtervezett ragyogó mosollyal.
Az új mosollyal készült arcfotóját digitálisan és nyomtatásban is átveheti, mely garantáltan nagy örömet fog szerezni.

Mennyibe kerül?
Fogászatainkon nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosok egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze. Mindenkinek a saját problémáira és igényeihez igazítjuk a kezelési tervet. Minden kezelést megelőz tehát egy konzultáció állapotfelméréssel, ahol egy professzionális, írásos árajánlatot készítünk. A konzultáció díja  árajánlat készítésével 9900 Ft, a panoráma röntgené 9900 Ft. 

Tegye meg az első lépést és hívjon minket most a 

06 70 609 90 44 számon vagy regisztráljon itt és kollégáink felkeresik és tájékoztatják!

Hogyan zajlik a digitális mosolytervezés a Globe Dental Fogászati Központokban?

0

Időpont egyeztetés mosolytervezési konzultációra: mosolytervezési igényét jelezze kérjük a recepciós kollégáinknak, így esztétikai fogászatban járatos fogorvosunk fogadja majd Önt.

1

Mosolytervezési konzultáció: alapos felmérés, a páciens igények pontos meghatározása, digitális panoráma röntgen vagy 3D-s CT, tanulmányi lenyomatvétel és digitális fotósorozat készítése történik.

2

Az első mosolyterv bemutatása, közös kiértékelése: Az első konzultáción megbeszéltek alapján elkészítjük a 2D-s digitális tervet, melyet e-mailen előzetesen el is küldünk, hogy legyen ideje alaposan átvizsgálni, mások véleményét kikérni. Az elfogadott 2D-s terv után digitális lenyomatot veszünk a fogakról, majd elkészítjük a kezelési tervet, mely tartalmazza a kezelési költségeket és időket. Ennek elfogadása után már 3D-ben készítjük el a digitális mosolytervet, majd próba-mosolyt (viasz modell, mock-up) készítünk, azaz modellezzük a leendő mosolyt. Így még inkább el tudja dönteni a páciens, hogy a leendő mosoly 100%-ban megfelel-e számára. Így lehetővé tesszük, hogy Ön még a kezelések megkezdése előtt pontosan láthassa a tervezett végeredményt.

3

Fogászati kezeléssorozat: A kezelési terv elfogadása után elkezdjük az előkészítő munkákat a szájban. Ez mindig függ attól, hogy milyen kezelésre van szükség a mosoly kialakításához. Ilyenek lehetnek például:
 • előkészítés minimál vékony porcelán héjakhoz vagy tiszta porcelán koronákhoz (IPS E-max porcelán héjak, cirkónium koronák)
 • fogfehérítés a világelső ZOOM! fogfehérítési eljárásával
 • szükség esetén implantáció (Straumann prémium implantátumok, 3D implantáció) vagy ínykorrekciók (parodontológus szakorvosi beavatkozások)
 • ideiglenes fogakat készítünk, így fog nélkül nem kell maradnia

A Globe Dental-ban kizárólag magas minőségű anyagokkal és saját digitális fogtechnikai laborunkkal dolgozunk. A fogászati kezelésektől erősen félő pácienseinknek is megoldást kínálunk: aneszteziológusaink iv. éber szedálással biztosítják a 100%-os stressz és fájdalommentes kezeléseket.

4

Új mosoly véglegesítése: A mosoly átadása után nagyon fontos, hogy az otthoni ápolási szokások helyes kialakításának oktatása következik, így garantálva a hosszútávú sikerességet.

Kérjen időpontot konzultációra

A digitális mosolytervezéssel többet nyújtunk, mint szép új fogakat: pácienseink önértékelése, magabiztossága nő, boldogok lesznek, mert végre bátran mosolyoghatnak, hiszen egyik büszkeségük a mosolyuk lesz.
Legyen Ön a következő boldog mosolytulajdonos!

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseink körében üdvözölhetem. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dr. Thury Vivien
A balatonkenesei és budapesti Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők tulajdonosa és praxisvezető fogszakorvosa.

  .

  .

  .

  .
  Melyik rendelőnk érdekli?

  .

  .
  Elfogadom az
  Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat

  .

  Gyakran Ismételt Kérdések

  • 8174 Balatonkenese, Fő u. 25.
  • 1055 Budapest, V. kerület Szalay u. 2.

  Vagy online (lent a feliratkozó formula kitöltésével), vagy pedig a 06 20 553 6622-es telefonszámon.

  Hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.