PORCELÁN HÉJAK

PORCELÁN HÉJAK

A TÜNDÖKLŐ MOSOLY TITKA

Mik azok a porcelán héjak?

A porcelán héjak, vagy porcelán veneer-ek, egyedileg készített vékony rétegek, amelyek a fognak csak a külső, ajak felé eső felszínét borítják. Nagy előnyük a porcelán héjaknak, hogy nem kell az egész fogat lecsiszolni, így minimális foganyag veszteséggel elkészíthetőek.
A Globe Dental-nál a legmodernebb digitálisan tervezett, magas esztétikai igényeket kielégítő Straumann Nice és Ivoclar E-max porcelán héjakat készítjük, melyek számos hollywoodi sztár csodaszép mosolyának a titkát jelentik.
Amennyiben Önnek a mosolyfelújításhoz implantátumra vagy koronákra is szüksége lenne, szakorvosi csapatunk ezekre az esetre is magas színvonalú megoldást biztosít.

{"origin":"unknown","uid":"F5EFDF87-20DB-47F2-B660-05A8F80B36CC_1596742151488","source":"other"}

Fogadja el további 5 EXTRA ajándékunkat a hófehér fogak mellé:

 1. a röntgen díját jóváírjuk a kezelés végén
 2.  az első konzultációs vizitdíjat is jóváírjuk a kezelés végén 
 3. ajándékként a héjak digitális tervezési díját most mi álljuk, így most további 26 000 Ft-ot megtakarít
 4. teljes mosolyfelújítás esetén ajándék 15 000 Ft értékű éjszakai védősínnel ajándékozzuk meg
 5. amennyiben saját fogait szeretné fehéríteni a héjak mellett, a professzionális fogfehérítésre 20% kedvezményt biztosítunk

Az AKCIÓ június 30-ig vehető igénybe!

Legyen Ön is büszke a ragyogó mosolyára!
Itt az idő, hogy eljöjjön hozzánk, hogy megszépíthessük mosolyát! 

Esztétikával foglalkozó doktoraink fogják kezelni Önt, akik rendkívül precízek és finom kezűek. Kezeléseink teljesen fájdalommentesek.
Kedves és készséges kollégáink várják hívását a 06 20 553 66 22 -es telefonszámon, ők fognak időpontot adni Önnek az első konzultációra vagy regisztráljon online az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

Dr. Gáspár Csilla fogszakorvos Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelő_11

1

  Porcelán héjak  Melyik fogászatunk érdekli? (kötelező)

  Elfogadomaz adatvédelmi nyilatkozatot (kötelező)


  Porcelán héjat leginkább esztétikai okokból készítünk, mint például:

  • fogforma és fogív
  • rések
  • elszíneződések
  • sérült fogzománc
  • fogkopás
  • zavaró fogtömések

  Mit kell tudni még a porcelán héj kezelésről?

  Hány darab héjra lehet szükség?

  Amennyiben egy fog esztétikai megoldására van szükség, akkor készülhet egy porcelán héj is. Viszont, ha teljes mosoly készítése a célunk, akkor meg kell vizsgálni egy széles mosolynál hány fog látható és ebben az esetben 4 vagy akár 10 héj készítésére is szükség lehet állcsontonként. Minden esetben egyedileg beszéljük meg a pácienssel az igényeihez és az adottságaihoz viszonyítva.

  Hogyan készül a porcelán héj?

  A porcelán héj elkészítéséhez általában három alkalom szükséges. Első alkalommal a tervezés történik, majd második alkalommal a fog látható, elülső felszínének megmunkálására van szükség. Az előkészítés során a fogból 0,5-1 mm kerül eltávolításra. A preparálás után következik a lenyomatvétel. A  mosolytervezés a laborban digitálisan történik. Második alkalommal az elkészült héjak próbája következik, itt van lehetőség ellenőrizni az eredményt, akár változtatásokat kérni. Majd az utolsó alkalommal az elkészült egyedi porcelán héjakat újra bepróbáljuk, megmutatjuk Önnek és ha Ön 100%-ban elégedett az eredménnyel, akkor azok végleges beragasztása következik. A héjak védelmére éjszakai védősínt készítünk.  A kezelés ideje alatt  ideiglenes héjakat készítünk, így bárhol meg tud jelenni, nem esik ki a munkából.  A sikeres esztétikai eredmény sokak számára jelenti az önbizalom visszanyerését.

  Van-e valamilyen akadálya ami miatt nem lehet porcelán héjat készíteni?

  Igen, mint minden orvosi beavatkozásnak a porcelán héj elkészítésének is vannak ellenjavallatai. Ami a leginkább gyakori ezek közül, az a nem megfelelő harapási forma (pl. mélyharapás), ami a héjak törésének veszélyét növeli. Természetesen szakorvosunk Önnek az első konzultáció és vizsgálat során elmondja, hogy biztonságos megoldás-e a porcelán héj, vagy ha esetleg mégsem, akkor is ajánlani fogunk több kiváló lehetőséget, melyek közül választhat.

  Mennyire tartják a fehér színűket ezek a héjak?

  A Straumann Nice porcelán héjak színe az évek során NEM változik, azaz tartják az eredeti szép, fehér színűket. Nem kell félnie, hogy a kávé vagy a cigaretta ezeket elszínezi. Tisztításukra, ápolásukra ugyanúgy kell figyelni, mint a saját fogakéra. A porcelán héjak használatára vonatkozóan általános elmondható, hogy vigyázni kell rájuk, ügyelni kell arra például, hogy kemény almába harapni nem javasolt velük.

  Milyen költségekre számítsak az első alkalommal?

  Az első konzultáció díja 9 900 Ft, valamint ekkor szükséges egy digitális panoráma röntgen felvételt is készíteni, melynek díja 6 500 Ft. Kezelés megkezdése esetén ezeket a díjakat a héjak átadásakor 100%-ban jóváírjuk.

  Meddig vehető igénybe a kedvezmény?

  Ez a különleges ajánlat visszavonásig érvényes.

  Nevessen végre önfeledten, legyen mosolyára Ön is büszke!
  Kérjen további információt a 06 20 553 66 22-es számon!

  Galéria