Barion Pixel

Vezető értékesítési munkatárs

A Globe Dental, Medical & Beauty egy több mint 10 évre visszatekintő egészségügyi magántulajdonú vállalkozás, melynek sikerét pácienseinek és munkatársainak az elégedettsége igazolja.

Kiváló, 70 fős csapatunkba vezető értékesítési munkatársat keresünk Balatonkenesére.

Olyan értékesítési tehetség jelentkezését várjuk, aki igazi kihívásra vágyik, a kreativitás és a fejlődés utáni vágy jellemzi.

Köztünk a helyed, ha az értékesítés területén van mivel dicsekedned. Best seller-t csinálsz a múlt heti TV újságból? Divatba tudod hozni az úttörő nyakkendőt? Te vagy a mi emberünk!

Rád van szükségünk, ha elég magas szinten beszélsz és írsz németül ahhoz, hogy koordinátora légy 5 Ausztriában dolgozó közvetítőnek.

Könnyedén elboldogulsz a feladattal, ha profi vagy a piac- és versenytárselemzésben, gyakorlott vagy az árképzésben, ismered a személyiségtípusokat és szívükhöz vezető utat. Képes vagy az értékesítésben SMART célokat meghatározni és releváns KPI-okat hozzárendelni, azokat nyilvántartani és értékelni.

Ehhez a kihívásokkal teli, izgalmas feladathoz kínálunk Neked motiváló juttatási csomagot, egy 500 négyzetméteres elegáns magánrendelőben ideális munkakörülményeket, folyamatos képzést, mely hozzájárul a tehetséged kibontakoztatásához. Segítő, mindenre nyitott menedzsmentet, orvos szakmai irányítást.

Jelentkezz és minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz egy kitűnő csésze kávé, vagy tea mellett.

Hívj a 06 30 946 8455 számon 8.00-16.00 óra között! Előtte küldd el az önéletrajzodat és minden információt, amit kell Rólad tudni a direktorin.globedental@gmail.com e-mail címre.

Várunk a csapatunkba!

Jelentkezés